[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
İndirdiğimiz kurulum dosyası eski dosyamıydı yani? 11.00'da gelecekti saat kaç oldu.
kaç senedır bu oyunu oynuyorum her yenı bır eklentı yenı bır bolge geldıgınde hep bole sorunlar yasanıyor .. dedıgınız zaman ve surede hıc bır sey olmuo tamm çalısmalar devam edebılır ama barı su saatte gelıcek dıye mılletı yanlıs bılgılendırmeyın her yenı eklentı geldıgınde bole sorunlar yasanıcaksa hıc bır eklentı getırmeyın daha ıyı olur..
MÜthiş bir çalışma yine elinizi yüzünüze bulaştırdınız sadece gülüyorum halinize verilen paraların hakkı bumu insanları bekletmek oyalamak ve sonuc yine hüsran herşey para değil anlayın artık.Eğer bir yenilik yapıp bir tarih verdiğinizde onun 1 gün öncesi bütün planlarınızı yaparsınız ve herşeyi ile hazırlanırsınız o gün geldiğinde hiçbir sorun cıkmaz ama nerde o anlayış sizde nasıl olsa yine oynayacaklar mı diyorsunuz :roll: günlük oyuncu sayınız da düşüşlerden anlıyorsunuzdur neler olup bittiğini böyle eklentilerle üstelik bütün herkesin yararlanamayacagı bir eklenti ile mi arttıracaksınız ben size söyliyeyim İKV can cekişiyordu son 1 sene ama artık ikv öldü o övmeye doyamadım(ız) çınar mı oda artık yok muazzam grafikleri olan oyun :lol: (ikvden bahsetmiyorum ) bile kasmazken en berbat grafikleri olan ikv kasıyor cıkan yükseltme paketleri arkadaş bir yeni efekt getirmeye demi gücünüz yok iyi uykular ikv halkı ...