Topkapı Sarayı Geliyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Topkapı Sarayı Geliyor!

Mesaj gönderen JouRney »

[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
  • İndirdiğimiz kurulum dosyası eski dosyamıydı yani? 11.00'da gelecekti saat kaç oldu.
2009-2013
ozihan21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen ozihan21 »

ben indirdim sunucu seçme sayfasında yükleme yapmıyo ve sunucular gözükmüyor.nedeni nedir?
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen walker85 »

Ya Su Saate Hazır Deyın Barı Isımız Var Gucumuz Var Zaman Soyleyınkı Ona Gore Ayarlayak Bekletmeyın Insanları Mal Mal 3 Saat Oldu Saten :evil: :x
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
sogukhavaya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sogukhavaya »

devlet dairesi gibi valla bekle bekle offf offffffffffff
Kullanıcı avatarı
Panzehir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Panzehir »

kaç senedır bu oyunu oynuyorum her yenı bır eklentı yenı bır bolge geldıgınde hep bole sorunlar yasanıyor .. dedıgınız zaman ve surede hıc bır sey olmuo tamm çalısmalar devam edebılır ama barı su saatte gelıcek dıye mılletı yanlıs bılgılendırmeyın her yenı eklentı geldıgınde bole sorunlar yasanıcaksa hıc bır eklentı getırmeyın daha ıyı olur..
Kullanıcı avatarı
cover1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cover1 »

Ben oyunu yükledim fakat üyelik yerinin açılması için gereken güncelleme olmuyor ne yapmalıyım ?
sogukhavaya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sogukhavaya »

ikv nin sahibi yildirim demiroren falanmi bu kadar capsizlik bu ülkede bir tek demirorende olurda
Kullanıcı avatarı
Trendyxarest
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lonca Hikaye

Mesaj gönderen Trendyxarest »

Cok Güzel Bi Çalışma Bu Başarının Devamınıda Bekliyoruz ...

:arrow: CoWbOy
:arrow: ıCoWbOyı
:arrow: ıICoWbOyIı
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen inkone »

MÜthiş bir çalışma yine elinizi yüzünüze bulaştırdınız :D sadece gülüyorum halinize verilen paraların hakkı bumu insanları bekletmek oyalamak ve sonuc yine hüsran herşey para değil anlayın artık.Eğer bir yenilik yapıp bir tarih verdiğinizde onun 1 gün öncesi bütün planlarınızı yaparsınız ve herşeyi ile hazırlanırsınız o gün geldiğinde hiçbir sorun cıkmaz ama nerde o anlayış sizde nasıl olsa yine oynayacaklar mı diyorsunuz :roll: günlük oyuncu sayınız da düşüşlerden anlıyorsunuzdur neler olup bittiğini böyle eklentilerle üstelik bütün herkesin yararlanamayacagı bir eklenti ile mi arttıracaksınız ben size söyliyeyim İKV can cekişiyordu son 1 sene ama artık ikv öldü o övmeye doyamadım(ız) çınar mı oda artık yok muazzam grafikleri olan oyun :lol: (ikvden bahsetmiyorum ) bile kasmazken en berbat grafikleri olan ikv kasıyor cıkan yükseltme paketleri arkadaş bir yeni efekt getirmeye demi gücünüz yok :D iyi uykular ikv halkı ...
Skytech
SkyTecHII
Suntech

“Eski Duyurular” sayfasına dön