waffle yazdı:viewtopic.php?f=32&t=13549&hilit=kenzo
Merhaba bu link dikkatimi çekti ve bende bir açıklama yapmak istedim ama konu kilitlenmişti.
Adı geçen Doktordoktor yani kendini Filiz diye tanıtan şahısın gerçekten bir erkek veyahutta gerçekten bir kadın olduğnu kimse bilemez,istisna olarak bazı kişilere cep telefon numarasını yada e-posta adresini vermiş ise bilemem.
Evet onun çarı Xkenzox Kenzo ' dur ve onun kardeşi felan oynamıyor tek bir oyuncu oynuyordur.Kendini Filiz diye tanıtan gerçekte bir muamma olan Doktordoktor düne kadar 49 seviyeye gelmek için erkek oyunculardan yardım dilenen biridir.
Hiç dikkatinizi çekmedimi bu kişinin oyundan tek bir kız arkadaşı olup olmadığı yoktur var ise o ya çok safdır yada
aynı kafadan giden uyanık insanlardan biridir.Bir düşünün Gökxfiliz loncaya girdi ve Kenzo ortadan kayboldu bu şaşırtıcı bir olay değilmidir arkadaşlar?Bunları görmezden gelmeyelim lütfen,rica ediyorum bu tür insanlar hakkında ufak bir araştırma yapmanızı şiddetle ister duruma geldim.
Bir ara bende bu şahısla konuşuyordum ama kendini kolay ele veren biri olduğundan uzaklaşdım.
Önceki Erkek savaşçısı Kalcer sadece ve sadece ona aittir.
49 seviye ilk geldiğinde milletin çarına ortak olmaya çalışan biridir ve,
Erkek item satıp kadın item alan biri bunlar bariz gerçekleri anlatmaya yeten olaylardır.
Forum sayfanızı kirlettiysem özür dilerim Gök team amacım sadece sizlere azda olsa yardım etmekti.
İyi forumlar.
Merhaba
Buna söle, sen ben o su bu onlar yada sunlar diye bir cevap vermek istemiyorum. Filiz erkektir, Filiz kızdır, Filiz hırsızdır, vs. ben bu tip kavramlar üzerinde durmadım durmayacağım. Biz oyun evresi içerisinde fotorafları görmediğimiz hiç bir bayan ve erkek arkadaslar loncamıza dahil etmedik etöeyizde suan bile www.ikvgok.tr.gg sitesi içerisinde yeni açılan sayıfada ( hazırlık asamasında ) üyelerimizin reel bilgilerini görmeniz mümkün olacaktır. Su sunucu içerisinde bile benim için kim bilir neler diyosunuzdur. Yarar hırsızdır, yarar dolandırıcıdır, yarar söledir, yarar böledir.
Meyve Veren Ağaç Her Zaman Taşlanmaya Mahkumdur.
KONUYU SÖLE ÖZETLİYORUM.
SEN BİR ŞEYİN NASIL OLDUĞUNA İNANIYORSAN O ÖLEDİR.
FİLİZ ÖZER LONCAMIZ ÜYESİ OLUP.
AŞAĞIDAKİ KAREKTERLERDEN SORUMLUDUR, DİĞER TÜM XXXXX ÇARLARI İLE İLİŞKİSİ YOKTUR.
Gökxfiliz,Gökxflz,Doktordoktor,Doktordoctor ®
Ve lütfen bu tip konular ile form sayıfaları değil sahsımın özel sayfasını kullanmanızı rica ederim.