Gök Loncası Üyeler Genel Duyurular.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Gök Loncası Üyeler Genel Duyurular.

Mesaj gönderen yarar »

waffle yazdı:viewtopic.php?f=32&t=13549&hilit=kenzo

Merhaba bu link dikkatimi çekti ve bende bir açıklama yapmak istedim ama konu kilitlenmişti.
Adı geçen Doktordoktor yani kendini Filiz diye tanıtan şahısın gerçekten bir erkek veyahutta gerçekten bir kadın olduğnu kimse bilemez,istisna olarak bazı kişilere cep telefon numarasını yada e-posta adresini vermiş ise bilemem.
Evet onun çarı Xkenzox Kenzo ' dur ve onun kardeşi felan oynamıyor tek bir oyuncu oynuyordur.Kendini Filiz diye tanıtan gerçekte bir muamma olan Doktordoktor düne kadar 49 seviyeye gelmek için erkek oyunculardan yardım dilenen biridir.
Hiç dikkatinizi çekmedimi bu kişinin oyundan tek bir kız arkadaşı olup olmadığı yoktur var ise o ya çok safdır yada
aynı kafadan giden uyanık insanlardan biridir.Bir düşünün Gökxfiliz loncaya girdi ve Kenzo ortadan kayboldu bu şaşırtıcı bir olay değilmidir arkadaşlar?Bunları görmezden gelmeyelim lütfen,rica ediyorum bu tür insanlar hakkında ufak bir araştırma yapmanızı şiddetle ister duruma geldim.
Bir ara bende bu şahısla konuşuyordum ama kendini kolay ele veren biri olduğundan uzaklaşdım.
Önceki Erkek savaşçısı Kalcer sadece ve sadece ona aittir.
49 seviye ilk geldiğinde milletin çarına ortak olmaya çalışan biridir ve,
Erkek item satıp kadın item alan biri bunlar bariz gerçekleri anlatmaya yeten olaylardır.

Forum sayfanızı kirlettiysem özür dilerim Gök team amacım sadece sizlere azda olsa yardım etmekti.
İyi forumlar.

Merhaba
Buna söle, sen ben o su bu onlar yada sunlar diye bir cevap vermek istemiyorum. Filiz erkektir, Filiz kızdır, Filiz hırsızdır, vs. ben bu tip kavramlar üzerinde durmadım durmayacağım. Biz oyun evresi içerisinde fotorafları görmediğimiz hiç bir bayan ve erkek arkadaslar loncamıza dahil etmedik etöeyizde suan bile www.ikvgok.tr.gg sitesi içerisinde yeni açılan sayıfada ( hazırlık asamasında ) üyelerimizin reel bilgilerini görmeniz mümkün olacaktır. Su sunucu içerisinde bile benim için kim bilir neler diyosunuzdur. Yarar hırsızdır, yarar dolandırıcıdır, yarar söledir, yarar böledir.
Meyve Veren Ağaç Her Zaman Taşlanmaya Mahkumdur.
KONUYU SÖLE ÖZETLİYORUM.
SEN BİR ŞEYİN NASIL OLDUĞUNA İNANIYORSAN O ÖLEDİR.
FİLİZ ÖZER LONCAMIZ ÜYESİ OLUP.
AŞAĞIDAKİ KAREKTERLERDEN SORUMLUDUR, DİĞER TÜM XXXXX ÇARLARI İLE İLİŞKİSİ YOKTUR.
Gökxfiliz,Gökxflz,Doktordoktor,Doktordoctor ®
Ve lütfen bu tip konular ile form sayıfaları değil sahsımın özel sayfasını kullanmanızı rica ederim.
Resim®
SİNCE 2007...
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sebatay »

Son dönemlerde loncamıza dört bir koldan yapılan bu saldırıların organize olduğunu düşünmeye başladım. Tabiri caizse sanki biryerlerden "düğmeye basılmış" gibi geldi bana.

Güneşi balçıkla sıvayamazsınız arkadaşlar :)
Kullanıcı avatarı
edirneli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen edirneli »

tebrikler savaş kardeşim aynen dediğin gibi oluyo :)
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
Kullanıcı avatarı
Blood
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Blood »

Arkadaşlar Loncamız İçin Her yapılan Hakertin Bütün Gökxlerde Şahaser Olması Nedeni Olabilir Bu Şahaserlerin Hepsi Alın Teridir Artı Olarak Kıskançlık Bir Duygudur Ama lütfen Dozunda Bırakın Ricam Bu Gökx Loncasına O kadar Hakaret Gelmesine Rağmen(NEDENSİZ BİR ŞEKİLDE) Lonca alımını soran kişi sayısı Sadece Bana 78 Kişidir isimlerini oyuna Giridiğiniz An tek tek sayarım Bu kadar....

İyi Forumlar....
Fenic35
Ewespeck
Kullanıcı avatarı
edirneli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen edirneli »

Gökxteam anılarla dolu bir kuruluştur ve ilklerle saygı sevgi hep ön planda olmuştur bu yüzden bazı çekemeyenler olucaktır tabi ne kadar oyunda olmasamda form dan takip edecehim sizleri ama hep yanınızda olacahım sakın unutmayın :)
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Sevgili arkadaşlarım böle basit konular üzerinde ne kadar durmak istemesemde sinek küçüktür mide bulandırır derler ya işte son zamanlar da bu tip olaylar meydana gelmiştir. Bu tip olayların sonu olurmu bilmiyorum ama tabi ki devamı gelecektir. Bizim yapmamız gerekenler belirli birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden oyunu, oyun olduğu için oynamak ve İKV. kuralları çevresi içerisinde diğer oyuncu arkadaşlarımı rahatsız etmek için değil o arkadaşlarımıza yardımcı olmak içindir.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
İlgi ve alakası ile sürekli gelişen loncamız son bombasınıda patlattı Gökxpokerface Ejder Asa ile şereflendirildi hayırlı olsun.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Gök Loncası Güncel Üye Listesi

Gökxkaiirose, Ecel Getiren Gökxartemis Ejder Asa & Gökxşeker
Gökxsinyor Ecel Getiren & Gökxdanger
Gökxgral, Ecel Getiren Gökxgrall & Gökxgralll
Gökxyarar, Ecel Getiren Gökxkaii, Asab - ı Kehf & Gökxzeus
Gökxfiliz Ecel Getiren & Gökxflz
Gökxdaimon Asab - ı Kehf
Gökxqontun Ecel Getiren
Gökxinfaz Ecel Getiren
Gökxpokerface Ejder Asa
Gökxhüseyin
Gökxesmerim
Gökxarmored
Gökxdayco

SUAN İÇİN OFFLİNE ÜYELERİMİZ.
Gökxbarbaric
Gökxbyemtin
Gökxçelik
Gökxstronq
Gökxpirate
Gökxozan
Gökxjozef
Gökxyağız
Gökxmaske & Gökxlara

ÖNEMLİ NOT:
Gök Loncası İle İlişkisi Olmayan Karekterler

Gökxleo, Gökxyancy, Gökxhan, Gökxtürk, Gökxordulu, Gökxlaz, Gökxlazepe, Gökxhayal, Gökxchristian, Gökxclever, Gökxblack, Gökxdefance, Gökxenver,Gökxboran, Gökxfablegril, Gökxcandostu

BEN VE LONCA ARKADAŞLARIM ASLA VE ASLA SİZLERDEN ŞİFRE TALEP ETMEYİZ BU KONUYA LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ.
2009/2010 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Blood
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Blood »

Loncamıza Hayırlı Olması Dileğiyle Tkraar Pokerface Kalpten Kutluyorum...
Fenic35
Ewespeck
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sebatay »

poker'cım hayırlı olsun :)

Bir sonraki sefere, loncamızı çekemeyenleri, anten ile ödüllendirelim ???

:lol:

“Genel Sohbet” sayfasına dön