****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Mesaj gönderen Omzds »

kertenkele yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
dur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim

harçlığını biriktir direkt paketten al bu tür sivri zeka işlere aklın çalışıyorda günde 50 kuruş biriktiremiyor musun.
/alkış
/ alkış ki ne alkış.. Kantinlerinizden cips bimlemle vücudunuzu zehirleceeinize madem cok seviyorsunuz önce test kitaplarnıza sonra oyununuza biriktirirsiniz .. :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Mesaj gönderen kertenkele »

Omzds yazdı:
kertenkele yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
dur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim

harçlığını biriktir direkt paketten al bu tür sivri zeka işlere aklın çalışıyorda günde 50 kuruş biriktiremiyor musun.
/alkış
/ alkış ki ne alkış.. Kantinlerinizden cips bimlemle vücudunuzu zehirleceeinize madem cok seviyorsunuz önce test kitaplarnıza sonra oyununuza biriktirirsiniz .. :lol:
sen oyuna birikitir test kitabı sen istemee bi yerden çıkar :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön