Selamlar günlük !
Şu geçtiğim 2 gündür günlüğü güncelleyemedim. Zaten bu sırada oyunu da çok oynayamadım. Pek bir değişiklik yok yani Çemberlitaş'tan bu düştü tankıma Şifacımaysa Mevlana pantolon sununda düştü ve Gaffar'dan da tek çanta da 3 ceket düştü
Tankıma hala ısrarla Taş Kanat Eldiven atmıyor. Şifacım şarap iksir içtiği için çarpıldı Kılık değiştirme bölüm 10: Dikiş nakış işine atıldım
Selamlar günlük !
Bugün Çemberlitaş'ta çok bir şey düşmedi ama çok önemli bir şey düştü: bunun dışında bende olan eşyalar düştü.
Şifacımda Ramazan'da şarap iksir içtikten sonra işlerim hiç yolunda gitmedi. Yanlışlıkla siyanür eldiveni tüccara sattım. Sarhoş olduğumdan herhalde. Bunun dışında kasada yatan materyalleri elden çıkartmak istedim ve yaptığım alışverişleri foto aldım: Shen Kara iksirlerim bitmişti dostum VaGoNHaYReTTiN bana 5 adet verdi saolsun. Kendisi Kıyamet Zırh basacakmış ben de ona 2 adet Hidra Pençesi hediye ettim: Şifacıma 1 Hidroflrorik asa daha düştü 500bin den aldığım örümcek gözünü 1.5m den sattım Büyücü karakterim için güzel bir kolye aldım Bu da yeni Kılık değiştirme Bölüm 11 :Forumda söyledikleri gibi artık dikiş nakışta iş yok ben de hem biraz kafamı dinlemek hem de balıkçılıkta şansımı denemek için koştum Galata Köprüsü'ne.