O olmadığı gibi kendi hatalarından kaynaklı bir itemin kayboldugunda sana iteminin ne zaman ürettiğini soruyorlar örneğin arkadaşımın bilge fevzi ceketi kayboldu ne zaman ürettiğini söyle getirelim demişler, arada sırada bazı karakterlerin saçları kayboluyor ws. ws. bunlara keşke bir çözüm bulunsa çok iyi olur.Biraz konu dışı oldu galibaJava yazdı:mirkan1453 yazdı:Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler.xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.
Sorum şu: bu problem aşılacak mı?![]()
Bunu daha önce kaç kere yazdılar ettiler demek ilerine gelmiyor yoksa yaparlardı sanırım ... Genel etkileşimde dha önce en az 100 kere görmüşlerdir...Bu olsa herkes sobee yi sever zaten ...
Birde sobee de plus süresi ne kadar kalmış göremiyoruz o bile yok düşünün yani :d
Gerçi şun aktarım da plusumuz bile kayboldu
Mynet üyelikleri taşınıyor!
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
Bende muzdaribim başka muzdarip olan varmımirkan1453 yazdı:Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler.xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.
şaka bi yana bunun hakkatten düzeltilmesi lazım.
15 mynet hesabım var kp kasıyorum çogu gitti azı kaldı ama bu sobee hesapları beni birazdaha fazla oyalıcak.
işim birazdaha zorlaştı.
herdefasında ıdleri ve şifreleri yazmak zorunda kalacam
- WelcomeDeath
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
mynet üyeliğimde her seferinde üyelik adını yazma gereği duymuyrdum soobede her seferinde yazıcaz bununla ilgili bi çalışma yaparsanız iyi olur
Welcomedeath
Meditasyon

Meditasyon

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bendede 61 tane üyelik var daha 30 tanesini ya aktardım ya aktaramadım benim bildiğim bir kısa yol var ama nasıl olduğunu özeline yazayım özele nasıl mesaj atabiliyorum bilmiyorum sen bana mesaj at ben anlatayım sana kardeşimEleminx yazdı:Bende muzdaribim başka muzdarip olan varmımirkan1453 yazdı:Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler.xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.
![]()
şaka bi yana bunun hakkatten düzeltilmesi lazım.
15 mynet hesabım var kp kasıyorum çogu gitti azı kaldı ama bu sobee hesapları beni birazdaha fazla oyalıcak.
işim birazdaha zorlaştı.
herdefasında ıdleri ve şifreleri yazmak zorunda kalacam
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Nerull bey şimdi benm mynet hesapda blok vardı tammı aktardım çarı sobeye gene blok var yarın açıclakdı sobeye aktardığım için bi sorun olmaz demi....
mynet üyelikden sobee üyeliğe iki hesabım vardı sorunsuz geçirdim
ancak
1.iki hesapımdada plus özelliği vardı.plus üyelikler nereye gitti?
2.cep no/email bölümünü içinde en kısa sürede ''üye adımı hatırla''özelliği eklersiniz
umarım
3.plus özelliği gibi akçe ile aldığım şan klan parası X2 arttırma özelliğide bi yerlere kaybolmamışdır
umarım
ancak
1.iki hesapımdada plus özelliği vardı.plus üyelikler nereye gitti?
2.cep no/email bölümünü içinde en kısa sürede ''üye adımı hatırla''özelliği eklersiniz
umarım
3.plus özelliği gibi akçe ile aldığım şan klan parası X2 arttırma özelliğide bi yerlere kaybolmamışdır
umarım
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
böyle saçmalıkmı olur ??????? istemiyorum ben Sobee üyeliği felan. Mynet benim ebedi hesabımdır. Sobee giriş yaparken 5438961192 birde şifre yazmak zorunda değilim bu aktarımı hemen kaldırmanızı diliyorum bu kadar saçmaladığınız yeter....!!!!!!!
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
sayın GM benim zaten kullanmakta olduğum bi sobee hesabı var iki karakterimi taşıdım ondan sonra ücret koyuldu taşımak için.ve şimdi mynet hesabımdan girdiğimde sobee için yeni kayıt istiyor aktarım sayfasına geldiğimdede ücretle karşılaşıyorum bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim akçem olmadığı için taşıma yapamıyorum ve ücretsiz diyorsunuz bu konuya bi açıklık getirelim
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: DAĞ
Öncelikle Selamlar ... Gm Bey ... Bn mynet Üyeliğime girdm üyeliğimi şifremi yazdm .... msn ye aktrıldı dedi bn şmdi sobee ye nerden üye alıcam aktarıcam
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: DAĞ
YAPAMIORUM GMM YAPAMIORM YARDIMCI OL ACİLL