Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Breezee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?

Mesaj gönderen Breezee »

zeroxx yazdı:ayanxkevin ı kıskandınızdan olmasın o adam fıstık gibi işini yapıyor şahsen ben cok severim onuu yardımsever biridir

İhsannnnn

İhsannnnn atladığın birşey var, adam özeli okumakla kalmıyor, Özlem arkadaşımızı tehdit ediyor. Önce senin kim olduğunu buluruz deyip, inandırıcı olması içinde özelden yazdığı konuşmayı alay ederek hemen deşifre ediyor. Olay sadece madende Özlemin madeni onlara bırakıp gitmemesidir. Özlem, önce rica ediyor ben çekiyordum diye ama onlar tehditlerine devam edip hemen güçlerinin ne olduğunu göstermek için özel konuşmalarını ona karşı tekrar yazıyorlar.
Bunun neresi kıskançlık. Bu oyunda yanlış yapan eleştirilince neden eleştiren hemen kıskançlıkla suçlanıyor. Yardımsever diyorsun neden savunduğun kendi yazının içinde zaten saklı.
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Arkadaslar benim özelimin okunması bu olayın bir boyutu bana yapılan saygısızlıktır.
Kimseden Sakladıgım gizledigim biseyim yok.Kimseye hesap vermek zorunluluğumda yok.Diğer ve daha önemli olan sorun ise,bu arkadasların ellerindeki yetkiyi,yetkisi olmadığı bir sunucuda tanımadıkları ve bilmedikleri birine karsı avantaj ve tehtit malzemesi olarak kullanmalarıdır. Dun orda ben degil oyuna yeni baslayan birisi olmus olsa acaba ne düsünürdü bu oyun hakkında. benim yapmaya calıstıgım sey kendi icicmizde hataların düzeltilmesidir.Ben foto aldım dedikten sonra beni hileli maden çekmekle suçladılar ve yanıma Gm getirdiler.Yani benim olaya duyarsız kalmıcağımı anladıkları andan sonra zemin hazırlamaya başladılar.Muhtemelen biz tedbir amaçlı özele grdik dicekler fakat ben fotomdada gördüğünüz gibi arkadaşıma yarışıyorum die belirttim.YAni bunu bahane edemezler... ve bunu bana güç gösterisi olarak biz herşeyi görürürz manasında gülerek dalga geçercesine önüme sundular.hangi hakla??
Şekerparee
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
Breezee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Breezee »

mrgizemli yazdı:Bu bardağı tasıran son damla.
Burdan konuyu acan kişiye ricam genel etkileşimede atması bu konuyu.
Bu sadece tılsım sunucu için değil diğer sunucularda da kötü niyetliler cıkmıcakmı.
İkv oyuncularının bunu bilmesi ve buna göre hareket etmesi lazım.
Konu ilk önce genel etkileşimde açılmıştı ama maalesef silindi ve arkadaşlarımız tekrar burada açtılar.
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

O zaman bütün sunuculara acmamız lazım.
Bu konu basit bi konu değil özelden herşey konusuluyo özellikler şifre alıs verişi cok oluyo nerde kaldı güvenlik.
Resim
Kullanıcı avatarı
Vusal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Vusal »

Veda yazdı:Arkadaslar benim özelimin okunması bu olayın bir boyutu bana yapılan saygısızlıktır.
Kimseden Sakladıgım gizledigim biseyim yok.Kimseye hesap vermek zorunluluğumda yok.Diğer ve daha önemli olan sorun ise,bu arkadasların ellerindeki yetkiyi,yetkisi olmadığı bir sunucuda tanımadıkları ve bilmedikleri birine karsı avantaj ve tehtit malzemesi olarak kullanmalarıdır. Dun orda ben degil oyuna yeni baslayan birisi olmus olsa acaba ne düsünürdü bu oyun hakkında. benim yapmaya calıstıgım sey kendi icicmizde hataların düzeltilmesidir.Ben foto aldım dedikten sonra beni hileli maden çekmekle suçladılar ve yanıma Gm getirdiler.Yani benim olaya duyarsız kalmıcağımı anladıkları andan sonra zemin hazırlamaya başladılar.Muhtemelen biz tedbir amaçlı özele grdik dicekler fakat ben fotomdada gördüğünüz gibi arkadaşıma yarışıyorum die belirttim.YAni bunu bahane edemezler... ve bunu bana güç gösterisi olarak biz herşeyi görürürz manasında gülerek dalga geçercesine önüme sundular.hangi hakla??
Şekerparee
adamlar önce minareyi çalmış sonrada kılıfını hazırlamışlar...
Eskiler bizi tanır, yeniler örnek alır...
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Veda yazdı:Arkadaslar benim özelimin okunması bu olayın bir boyutu bana yapılan saygısızlıktır.
Şekerparee

Evet atlanmaması gereken bir önemli husus var burda.
Daha Önce yanlış hatırlamıyorsam Lathander bir açıklamasında. Destek ekibinin kendi sunucusunda yetkiye sahip olmadıklarını yazmışlardı.
Bu arkadaşlar Tılsım Sunucusu oyuncuları idi ve Görüyoruzki bu sunucuda yetkileri var ve bu yetkiler ile tehdit ediyorlar.
Hemde maden i ondan hızlı çektiği için. Sonrasında Asıl iftirayıda onlar Atıyor.
Hileci olarak da suçlama yapıyorlar. Ancak bu oyunda Hile olmadığını sanki bilmiyorlar. Eski Test Takımı üyeleri olmalarına rağmen. Hile kullanılmadığını bilmiyorlarmı sizce? Bu nasıl iftiradır?
Sonra sında ise GM çağırıyorlar acaba o GM arkadaşa az önce yaptıklarını anlatmışmıdırlar?
Bir Yönetici bile bir Maden için bu kadar düşebiliyor ise yazık vallahi duruma
Kullanıcı avatarı
Breezee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Breezee »

Beklenen açıklamayı ben yapıyorum.

Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuzda öldüğüne mi inanmıyormusunuz ?

Kurcalamayın :twisted:
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Kurcalamayın la olmuyor.
Onlar sildikce ben genel etkileşime acıcam bak yine silmişler.
her sunucu bölümüne acıcam onlarda silme azmi varsa bizde de az bi azim var
Resim
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ceronimooo »

Bizim toplulumuzun en kotu huyu haklarını ve tepkilerini dogru zamanda dogru yerde vermemis olmasıdır. hep iyimser bakarak ,taraf tutarak ,rüsvet vereek yada aga, abi diyerek is yaptırlmaya calısıldı bize. Yalancılık iftira ve düzenbazlık hile bulmak ilk amac olarak ve kısa yol olarak gosterildi. Burda ugrasanlar dimdik haksızlıga direnenlerdir.
Bu bize sunu gosterir ""Dogru egitim almadan dogru kisileri secmeden hazırlıksız olarak yola cıkmak ancak zafer degil hezimet getirir.""
Bunu size bir ornekle acıklamak isterim. Enver pasa Erzurumda ordu bolgesini denetlerken gittigi bütün birliklerde herkesin hazır ve tam techizatlı oldugunu gormus ve Kıs ayı olmasına ragmen Rus cephesine giderek rusları bastırıp baharda saldırmalarını engellemek istemistir. Bunu burda yoneledniren ve ordunun hazır oldugunu gosterenlermi hain yada suclu Enver pasamı....

İnsanlar hakettikleri gibi yonetilirler. gelen tepki ve cevaplar bence yeterli seviyede degil . Daha cok kisiye ulasıp konu hakkında magdur olmamaları icicn ikaz edilmelerini herkesten rica ediyorum.
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Bu kadar saçmalık olurmu yani nasıl kurcalamayalım.
Olaylar bu kadar bariz ortada ancak hiç bir açıklama yok prosedür deniliyor.
Ve o kadar büyük yetki varki oyunda izleniyoruz yaa.
Kimle ne konuştuğumu görebiliyor bazı seçilmiş kişiler.
Maalesefki o seçilmişleri biz seçmiyoruz...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön