****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Güncel.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

alılım gitsin :D :D
<)
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Fazla pahalı olmasa 5 TL falan
Nothing
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

Smyrnaonian yazdı:
Gakgos yazdı:şaheserlerin parayla satılması oyunun ölümü anlamına gelir zaten oyunu zevkli kılan şaheserlerin büyük emeklerle yapılması şimdi sen kalkmış hemen hazıra konalım diyorsun yanlış
Türkiye Cumhuriyeti oyunlarının özelliği ... / Sonsuz katıl .

Lonca ve genel anlamda yazmaya para veriyoruz , Bunlar onların da bizim için verdikleri emeğe saygı ve tam düzeyindedir .

Ama diğer ecnebi oyunlarıdaki gibi parayla alınacaksa her şey , " Oyunu Bırakırım " :!: Bundan da hiç iyi bir şekilde bahsetmem .. , bilgilerinize ..

Smy . 8-)
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

Scalgar yazdı:Fazla pahalı olmasa 5 TL falan
Hocam nabıon sen çoluk çocugun hepsine birden şaheser verdin :o
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

Omzds yazdı:
Smyrnaonian yazdı:
Gakgos yazdı:şaheserlerin parayla satılması oyunun ölümü anlamına gelir zaten oyunu zevkli kılan şaheserlerin büyük emeklerle yapılması şimdi sen kalkmış hemen hazıra konalım diyorsun yanlış
Türkiye Cumhuriyeti oyunlarının özelliği ... / Sonsuz katıl .

Lonca ve genel anlamda yazmaya para veriyoruz , Bunlar onların da bizim için verdikleri emeğe saygı ve tam düzeyindedir .

Ama diğer ecnebi oyunlarıdaki gibi parayla alınacaksa her şey , " Oyunu Bırakırım " :!: Bundan da hiç iyi bir şekilde bahsetmem .. , bilgilerinize ..

Smy . 8-)
/ sonsuza kadar Katılıyorum ve gerçek haytta ne kadar zengin olmama rağmen Bunu söyleyeni önereni katılannı esefle kınıyorum
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen dur145 »

ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

dur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim
Psikologa danış ;) Babandan izinsiz, habersiz almakta nedemek, İkv böyle duyarsız ve küçük oyunculara yer vermemeli
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

dur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim

harçlığını biriktir direkt paketten al bu tür sivri zeka işlere aklın çalışıyorda günde 50 kuruş biriktiremiyor musun.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

turkoxHAMSTER yazdı:

harçlığını biriktir direkt paketten al bu tür sivri zeka işlere aklın çalışıyorda günde 50 kuruş biriktiremiyor musun.
/alkış

“Genel Etkileşim” sayfasına dön