****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
Smyrnaonian yazdı:Türkiye Cumhuriyeti oyunlarının özelliği ... / Sonsuz katıl .Gakgos yazdı:şaheserlerin parayla satılması oyunun ölümü anlamına gelir zaten oyunu zevkli kılan şaheserlerin büyük emeklerle yapılması şimdi sen kalkmış hemen hazıra konalım diyorsun yanlış
Lonca ve genel anlamda yazmaya para veriyoruz , Bunlar onların da bizim için verdikleri emeğe saygı ve tam düzeyindedir .
Ama diğer ecnebi oyunlarıdaki gibi parayla alınacaksa her şey , " Oyunu Bırakırım " :!: Bundan da hiç iyi bir şekilde bahsetmem .. , bilgilerinize ..
Smy .![]()
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Hocam nabıon sen çoluk çocugun hepsine birden şaheser verdinScalgar yazdı:Fazla pahalı olmasa 5 TL falan
/ sonsuza kadar Katılıyorum ve gerçek haytta ne kadar zengin olmama rağmen Bunu söyleyeni önereni katılannı esefle kınıyorumOmzds yazdı:Smyrnaonian yazdı:Türkiye Cumhuriyeti oyunlarının özelliği ... / Sonsuz katıl .Gakgos yazdı:şaheserlerin parayla satılması oyunun ölümü anlamına gelir zaten oyunu zevkli kılan şaheserlerin büyük emeklerle yapılması şimdi sen kalkmış hemen hazıra konalım diyorsun yanlış
Lonca ve genel anlamda yazmaya para veriyoruz , Bunlar onların da bizim için verdikleri emeğe saygı ve tam düzeyindedir .
Ama diğer ecnebi oyunlarıdaki gibi parayla alınacaksa her şey , " Oyunu Bırakırım " :!: Bundan da hiç iyi bir şekilde bahsetmem .. , bilgilerinize ..
Smy .![]()
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Psikologa danışdur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
dur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim
harçlığını biriktir direkt paketten al bu tür sivri zeka işlere aklın çalışıyorda günde 50 kuruş biriktiremiyor musun.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
/alkışturkoxHAMSTER yazdı:dur145 yazdı:ben şuan mesela 14 yaşındayım ama mobile ödemem yok babamdan habersiz açtırmak istiyorum bir arada kredi kartını alıcaktım ama cürret edemiyorum ben oyun oyunda kalmalı oyunda emek verelim
harçlığını biriktir direkt paketten al bu tür sivri zeka işlere aklın çalışıyorda günde 50 kuruş biriktiremiyor musun.