hilalxxfenomen yazdı:Bugüne kadar ben kimsenin malına göz dikmedim ne kimseden çaldım nede kimseden dilendim ki zaten beni bilen bilir.
bu durumu buraya yansıtmak istemezdim lakin kişiliğimi aşağılayıcı yazılan yazılar ki zaten bu loncanızın 13. Kuralındada geçiyor aşağıdada resim olucaktır şahıs hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum ve mümkünse buradan özürü bildirin...
Sırf Kesildi Diye Böyle Bir İftiraya İhtiyaç Duyuyorsa ki Eğer Yarın Neler Yapabileceğini Düşünemiyorum Ben...
Bu Fotoyu Lonca Sayfasına Koymak Yerine Yönetimdeki Kişilere Bildirsen Daha İyi değilmiydi ?
Benım Loncanızla Bi Alıp Veremediğim Yok Lakin İfitiraya Tahammülüm Yok....
Bana Bu Denli Çıkışmak Yerine Loncanızda Tadilata Gitseniz Daha İyi Olacak Sizde Rahatlarsınız...
Selamun Aleykum ....
Yeniçerixazrail gerekn ceza tarafımca verilcektir...
Fenomen Beni iyi tanırsın gerekeni ben yaparım...
Neyse herkese iyi geceler...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
hilalxxfenomen yazdı:Bugüne kadar ben kimsenin malına göz dikmedim ne kimseden çaldım nede kimseden dilendim ki zaten beni bilen bilir.
bu durumu buraya yansıtmak istemezdim lakin kişiliğimi aşağılayıcı yazılan yazılar ki zaten bu loncanızın 13. Kuralındada geçiyor aşağıdada resim olucaktır şahıs hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum ve mümkünse buradan özürü bildirin...
Sırf Kesildi Diye Böyle Bir İftiraya İhtiyaç Duyuyorsa ki Eğer Yarın Neler Yapabileceğini Düşünemiyorum Ben...
Bu Fotoyu Lonca Sayfasına Koymak Yerine Yönetimdeki Kişilere Bildirsen Daha İyi değilmiydi ?
Benım Loncanızla Bi Alıp Veremediğim Yok Lakin İfitiraya Tahammülüm Yok....
Bana Bu Denli Çıkışmak Yerine Loncanızda Tadilata Gitseniz Daha İyi Olacak Sizde Rahatlarsınız...
Benim Yaptığım Çıkışma Değildi Sadece Reklam Yapma Yerine Yönetimden Birine İletsen Zaten Konuyla İlgileniceklerinden Eminim
yeniceribaskan yazdı:Selamun Aleykum ....
İlgin İçin Teşekkür Ederim Durmuş Abi..
Ayrıyetten Sahralı Ben Reklam Peşinde Değilim Tanıması Gereken Kişilerce Tanınıyorum Ben Zaten Gerisine Gerek Yok Diyeceğin Bişeyde Olursa Oyundayım Burayı Daha Fazla Yoğunlaştırmayalım
yeniceribaskan yazdı:Selamun Aleykum ....
İlgin İçin Teşekkür Ederim Durmuş Abi..
Ayrıyetten Sahralı Ben Reklam Peşinde Değilim Tanıması Gereken Kişilerce Tanınıyorum Ben Zaten Gerisine Gerek Yok Diyeceğin Bişeyde Olursa Oyundayım Burayı Daha Fazla Yoğunlaştırmayalım
Şu anda iş yerindeyim o yüzden oyuna giremiyorum ama ben sana demedim ki kimse tarafından tanınmıyorsun diye sadece burası lonca sayfası Loncamızdan Bi arkadaşımız hata yapmış bunun fotosunu buraya koymak yerine Loncadaki Arkadaşlarımıza Bildirsende Yine aynı şekilde ceza alıcaktı . Buraya resimi koymanın gereği yoktu demeye çalışıyorum.