İnternet hızı sunucu ihtiyaçlarından sadece biri. İşlemci 300 kişiye ancak yetişebiliyorsa internet hızını arttırmanın faydası yok.squall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 22:37 sorun kodlarda kardeş eminönüne giriş limitli 300 kişi girdimmi 301 inci kişi dolu hatası alıyo oyun kapanıyo sadece emiönüne limiti artırmaları gerekiyo 300 se 1300 yapmaları lazım plus falan hikaye kasıtlı yapılmış eskide kalmış unutulmuş bi sistem sunucu belkide 1300 kişiyi kaldırabilecek kapasitede (rakamlar sadece bir örnek)ama bi limit mevcut oyunun serverinin dosyalarında o limiti artırmaları lazım para tuzağından başka birşey değil herkez plus alsın diye yapıyolar alanda giremiyo ya!
Sunucu Dolu?!?
-
- İri Fare Avcısı
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Ben yanlış bilmiyorsam son sunucu değişikliği Derindeki Sır zamanı yapıldısquall51 yazdı: ↑18 Nis 2020 02:31anlıyorum ama sunucu 14 yıldan beri hiçmi değişmedi ramı bilen herşeyi artmış olması lazım sunucunun millet plus alsın diye kasıtlı yapıyolar şimdi düşük sistem bulunmuyo zaten eskiden daha kalabalıktı oyun dandik sistemlerde artık kodların güncellenmesi gerekiyo sistemleri kaldırır artık herşey gelişti oyunun kodları eski sistemlere göre kısıtlı kaldısabitfikir yazdı: ↑17 Nis 2020 23:49İnternet hızı sunucu ihtiyaçlarından sadece biri. İşlemci 300 kişiye ancak yetişebiliyorsa internet hızını arttırmanın faydası yok.squall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 22:37 sorun kodlarda kardeş eminönüne giriş limitli 300 kişi girdimmi 301 inci kişi dolu hatası alıyo oyun kapanıyo sadece emiönüne limiti artırmaları gerekiyo 300 se 1300 yapmaları lazım plus falan hikaye kasıtlı yapılmış eskide kalmış unutulmuş bi sistem sunucu belkide 1300 kişiyi kaldırabilecek kapasitede (rakamlar sadece bir örnek)ama bi limit mevcut oyunun serverinin dosyalarında o limiti artırmaları lazım para tuzağından başka birşey değil herkez plus alsın diye yapıyolar alanda giremiyo ya!
sunucuları şuan güçlü olduğunu farzediyorum ve kodlar eski örnek 300 kişiyle sınırlı kaldı ama şimdiki sunucularının sisteminin 1300 kişiyi kaldıracağını düşünüyorum sadece yazılımsal para amaçlı böyle bırakılmış tartışma amaçlı yazmıyorum sadece eminönüne giriş için bi yöntem varmıdır diye aklıma geleni söylüyorum
Re: Sunucu Dolu?!?
bağlantınız kesildi çünkü sunucu dolu dese de beklemek mi lazım o ekranı kapatmadan?
Kuklacıda da loncan yoksa gelme diyorlar adamdan saymıyorlar
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazi'nin Sahipleri
Aynı Hata Sizde de var mı ?
Arkadaşlar eminönü sunucusu dolu veya çok kalabalık gösteriyor. Yaklaşık 20 saattir girmeye çalışıyorum aralıklarla ancak sunucu sürekli dolu hatası verip giriş yaptırtmıyor. Plus paket olmadan aynı hatayı bütün gün alan var mı ?
Kudretbey [49] - Eminönü - Mazi'nin Sahipleri
Avukat
Avukat
Re: Aynı Hata Sizde de var mı ?
Plus sız Eminönü ne giremesin plus lazım.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sn. AhiEvran'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekildeydi:
Beyaz Köşk, Eminönü gibi sunucularda zaman zaman plus üyelikler bile giremiyorken bu yoğunlukta ücretsiz üyeliklerle girmeniz imkansız gibi duruyor.Merhabalar;
Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda öncelikle Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmakta, sunucunun tam kapasiteye ulaşması durumda ise tüm kullanıcıların sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.
İyi forumlar dileriz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Producer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Sunucuların kapasiteleri (plus dahil) daha fazla oyuncuyu kabul etmiyorsa yeni sunucu eklenemez mi? Mevlüt Dinç bir röportajında İKV için anlık yüz binlerce oyuncudan söz ediyordu. Şimdi, değişen ne oldu? 

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ma B
Nerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum oyunda 7 + 1 8 sunucu var plus alıp Ankada vip oynayabilirsiniz ya da Eminönü , Beyazköşk ,Teşkilat hariç diğer 4 sunucuda oynayabilirsiniz o sunucular sinek avlıyor yeni sunucudan ya da oyunun hakkınızı yediğinden bahsediyorsunuz oyun size sorunlu sunucularda oynayın diye zorlama yapmıyor , plus da bir zahmet alın yani her şeyin bedeli var ücretsiz ne var hayatta ki oyun tamamen ücretsiz olsun kısaca akçe alın oyuna destek olun ,diğer 4 sunucuda oynayın böyle sorunlar yaşamayın.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran