Sunucu Dolu?!?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Plus paketin var ise 5 10 deneme arası giriş sağlayabiliyorum ben full de olsa. Plussız olanları düşünemiyorum bile.
- Dascapital1
- Acemi Savaşçı
Sunucu Doluluğu
Oyunu hol bölgesi geldiğinde bırakmıştım. Bu aralar tekrar oyuna girmeye başladım ve dün akşam ilk defa Anka sunucusu hariç bütün sunucular ya kalabalıktı yada daha fazlasıydı. Oyunu bu kitleyle görmek gerçekten çok hoşuma gitti. Herkese iyi oyunlar diliyorum 
Re: Sunucu Doluluğu
Oyundaki kitleyi bide yaz gelince görDascapital1 yazdı: ↑16 Nis 2020 15:48 Oyunu hol bölgesi geldiğinde bırakmıştım. Bu aralar tekrar oyuna girmeye başladım ve dün akşam ilk defa Anka sunucusu hariç bütün sunucular ya kalabalıktı yada daha fazlasıydı. Oyunu bu kitleyle görmek gerçekten çok hoşuma gitti. Herkese iyi oyunlar diliyorum![]()
Akşamları Eminönü ve Beyazköşk sunucularında Çok Kalabalık yazıyor. Eminönün'de Dolu yazdığıda oluyor.
İnternet oyunun ilk çıktığı zamanlarda yavaştı onun için sunucuda bi limit vardı şimdi oyunun sunucusunun internet hızını neden artırmıyolar bu oyun eskidende böyleydi demeniz saçmalık 1gb internet var artık sunucular için lag sorunuda bu yüzden yavaş ucuz sunucu kullanıyo ikv artırmıyolar bu yüzden sunucu limitini ,para alırken gani ama hizmete gelince sıfır giremiyoz eminönüne

Eğer gerçekten sunucu hızıyla ilgiliyse rezalet bir durumsquall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 11:14 İnternet oyunun ilk çıktığı zamanlarda yavaştı onun için sunucuda bi limit vardı şimdi oyunun sunucusunun internet hızını neden artırmıyolar bu oyun eskidende böyleydi demeniz saçmalık 1gb internet var artık sunucular için lag sorunuda bu yüzden yavaş ucuz sunucu kullanıyo ikv artırmıyolar bu yüzden sunucu limitini ,para alırken gani ama hizmete gelince sıfır giremiyoz eminönüne
![]()
sunucu dolu diyerek oyunu kapaması plus paket istemesi sunucuya oyunun ilk açıldığındaki gibi belli bir kullanıcı limiti vermesi diye dedim bunu arttırmaları gerekiyo internet hızlandı oyun şimdi 300 kişi alıyosa 1300 kişi alması lazım şimdi hızlı sunucuya geçmeleri lazım bu doluluk sunucunun internet hızının yavaş olmasıyla alakalı 300 kişiyi kaldırmıyo sunucularıTOLGARDA yazdı: ↑17 Nis 2020 18:01Eğer gerçekten sunucu hızıyla ilgiliyse rezalet bir durumsquall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 11:14 İnternet oyunun ilk çıktığı zamanlarda yavaştı onun için sunucuda bi limit vardı şimdi oyunun sunucusunun internet hızını neden artırmıyolar bu oyun eskidende böyleydi demeniz saçmalık 1gb internet var artık sunucular için lag sorunuda bu yüzden yavaş ucuz sunucu kullanıyo ikv artırmıyolar bu yüzden sunucu limitini ,para alırken gani ama hizmete gelince sıfır giremiyoz eminönüne
![]()
Aslında dediğin gibi düşününce 2020 yılında Türk Telekom'un belki 10.000 kişiyi bile kaldırabiliyor olması lazımsquall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 18:05sunucu dolu diyerek oyunu kapaması plus paket istemesi sunucuya oyunun ilk açıldığındaki gibi belli bir kullanıcı limiti vermesi diye dedim bunu arttırmaları gerekiyo internet hızlandı oyun şimdi 300 kişi alıyosa 1300 kişi alması lazım şimdi hızlı sunucuya geçmeleri lazım bu doluluk sunucunun internet hızının yavaş olmasıyla alakalı 300 kişiyi kaldırmıyo sunucularıTOLGARDA yazdı: ↑17 Nis 2020 18:01Eğer gerçekten sunucu hızıyla ilgiliyse rezalet bir durumsquall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 11:14 İnternet oyunun ilk çıktığı zamanlarda yavaştı onun için sunucuda bi limit vardı şimdi oyunun sunucusunun internet hızını neden artırmıyolar bu oyun eskidende böyleydi demeniz saçmalık 1gb internet var artık sunucular için lag sorunuda bu yüzden yavaş ucuz sunucu kullanıyo ikv artırmıyolar bu yüzden sunucu limitini ,para alırken gani ama hizmete gelince sıfır giremiyoz eminönüne
![]()
sorun kodlarda kardeş eminönüne giriş limitli 300 kişi girdimmi 301 inci kişi dolu hatası alıyo oyun kapanıyo sadece emiönüne limiti artırmaları gerekiyo 300 se 1300 yapmaları lazım plus falan hikaye kasıtlı yapılmış eskide kalmış unutulmuş bi sistem sunucu belkide 1300 kişiyi kaldırabilecek kapasitede (rakamlar sadece bir örnek)ama bi limit mevcut oyunun serverinin dosyalarında o limiti artırmaları lazım para tuzağından başka birşey değil herkez plus alsın diye yapıyolar alanda giremiyo ya!TOLGARDA yazdı: ↑17 Nis 2020 22:14Aslında dediğin gibi düşününce 2020 yılında Türk Telekom'un belki 10.000 kişiyi bile kaldırabiliyor olması lazımsquall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 18:05sunucu dolu diyerek oyunu kapaması plus paket istemesi sunucuya oyunun ilk açıldığındaki gibi belli bir kullanıcı limiti vermesi diye dedim bunu arttırmaları gerekiyo internet hızlandı oyun şimdi 300 kişi alıyosa 1300 kişi alması lazım şimdi hızlı sunucuya geçmeleri lazım bu doluluk sunucunun internet hızının yavaş olmasıyla alakalı 300 kişiyi kaldırmıyo sunucularıTOLGARDA yazdı: ↑17 Nis 2020 18:01Eğer gerçekten sunucu hızıyla ilgiliyse rezalet bir durumsquall51 yazdı: ↑17 Nis 2020 11:14 İnternet oyunun ilk çıktığı zamanlarda yavaştı onun için sunucuda bi limit vardı şimdi oyunun sunucusunun internet hızını neden artırmıyolar bu oyun eskidende böyleydi demeniz saçmalık 1gb internet var artık sunucular için lag sorunuda bu yüzden yavaş ucuz sunucu kullanıyo ikv artırmıyolar bu yüzden sunucu limitini ,para alırken gani ama hizmete gelince sıfır giremiyoz eminönüne
![]()