Oynama kardeşim kimse seni zorla oyna diyen yok.SPIEGLEIN yazdı: ↑27 Ara 2017 22:26Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.
Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Oynama kardeşim kimse seni zorla oyna diyen yok.
[/quote]
hacı yokta insana koyuyor ama ne yapalım şimdi nekadar şikayet eden olsada oynicak
[/quote]
hacı yokta insana koyuyor ama ne yapalım şimdi nekadar şikayet eden olsada oynicak
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Ahaaha ne kadarda basitleşiyorsun.ejedrogl yazdı: ↑27 Ara 2017 22:28Oynama kardeşim kimse seni zorla oyna diyen yok.SPIEGLEIN yazdı: ↑27 Ara 2017 22:26Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.
Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.
Biz oynayanlar grafik görüntü için değil o eski dostlarımız sevdiklerimiz için oynuyoruz ve devam ediyoruz.
Eleştirmek en doğal hakkımız bunları anlayacak kapasiten yok zaten...
yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
yani uzun lafın kısası resmen bizi susturmak icin video yapılmış gibi
Yapacak bir şey yok
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Bu konuda benim de söyleyecek birkaç şeyim var.
Öncelikle hepimiz kabul edelim ki IKV camiası, SOBEE yöneticileri tarafından her daim "cepte" olarak görülüyordu. Bir genelleme ile başlamak fazlaca cesur bir hareket evet, ancak bu oyundan kazanılan para ile girişilen Kader Mühürleri projesi, bu projenin başarısızlığı, güncelleme haberi ve elimizdeki bu video ile bir çeşit "züğürt tesellisi"ne mahkum edildiğimizi düşünmekle birlikte en azından bir şeyler üzerine uğraşılması bana en azından bir ümit veriyor.
Videodan çıkardığım şeylere gelecek olursam;
Öncelikle kıyafetler konusu evet beni dehşete düşürdü ve dedim ki "bu ne?!" kıyafetlerdeki bırakın tek tip olayını, üç sınıfın kıyafetlerinde dahi renk çeşitliliğine gidilmemiş olması, savaşçının pantolonunun arka kısmındaki o açık sarı tercih edilmiş bölge, şifacının pantolonu ve detaylarındaki piksel piksel olan görüntüler falan tamamen fiyasko. Kaldı ki, Çemberlitaş eklentisiyle getirilen kıyafetlerde belirli bir çizgi korunmuş olmasına, kıyafetlerde önceliğin sade ama amacına uygun durması hususuna dikkat edilmesine rağmen, videoda görünen kıyafetler hele ki savaşçının kıyafetleri, adeta manga çizgileriyle yaratılmış ve oyunun temasının dışına çıkmış göründü gözüme.
Oyundaki rakip karakterlerin kullandığı yeteneklerin de daha önce oyunda var olduğu göz önüne alınırsa, tamamen aceleye getirilmiş, sırf yapmış olunmak için yapılmış bir trailer ile birlikteyiz sevgili dostlarım.
Lakin içimdeki o ufacık ümitle diyorum ki, bundan daha fazlası bizleri bekliyor.
Yani ;
Umarım..
Öncelikle hepimiz kabul edelim ki IKV camiası, SOBEE yöneticileri tarafından her daim "cepte" olarak görülüyordu. Bir genelleme ile başlamak fazlaca cesur bir hareket evet, ancak bu oyundan kazanılan para ile girişilen Kader Mühürleri projesi, bu projenin başarısızlığı, güncelleme haberi ve elimizdeki bu video ile bir çeşit "züğürt tesellisi"ne mahkum edildiğimizi düşünmekle birlikte en azından bir şeyler üzerine uğraşılması bana en azından bir ümit veriyor.
Videodan çıkardığım şeylere gelecek olursam;
Öncelikle kıyafetler konusu evet beni dehşete düşürdü ve dedim ki "bu ne?!" kıyafetlerdeki bırakın tek tip olayını, üç sınıfın kıyafetlerinde dahi renk çeşitliliğine gidilmemiş olması, savaşçının pantolonunun arka kısmındaki o açık sarı tercih edilmiş bölge, şifacının pantolonu ve detaylarındaki piksel piksel olan görüntüler falan tamamen fiyasko. Kaldı ki, Çemberlitaş eklentisiyle getirilen kıyafetlerde belirli bir çizgi korunmuş olmasına, kıyafetlerde önceliğin sade ama amacına uygun durması hususuna dikkat edilmesine rağmen, videoda görünen kıyafetler hele ki savaşçının kıyafetleri, adeta manga çizgileriyle yaratılmış ve oyunun temasının dışına çıkmış göründü gözüme.
Oyundaki rakip karakterlerin kullandığı yeteneklerin de daha önce oyunda var olduğu göz önüne alınırsa, tamamen aceleye getirilmiş, sırf yapmış olunmak için yapılmış bir trailer ile birlikteyiz sevgili dostlarım.
Lakin içimdeki o ufacık ümitle diyorum ki, bundan daha fazlası bizleri bekliyor.
Yani ;
Umarım..
It is always darkest before the dawn.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Kardeşim en basiti hatırlayanlar bilir yıllarr öncesinde makineleri oyunda görmüştük zaten.iktop12 yazdı: ↑27 Ara 2017 22:30 yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
Yapılan şeyler sürekli geçmişin aynısını ufak eklemeler.
Belkide herşey hazırdı düşünce plan ilerleyiş...
beğenenler nesini beğenmiş allah rızası için söylesin belki trailerde göstermedikleri mükemmel olan şeyler vardır ( umarım vardır ben de isterim )
eskiden oyunda olan şeylerin aynısını koymuşlar aynı büyük hol gibi
eskiden oyunda olan şeylerin aynısını koymuşlar aynı büyük hol gibi
fikir ve düşünceler bitmişki 7 yılda anac oyunculardan fikir aldılar yoksa nerdne gelcek karaköy die birşey akıllanırnaSPIEGLEIN yazdı: ↑27 Ara 2017 22:32Kardeşim en basiti hatırlayanlar bilir yıllarr öncesinde makineleri oyunda görmüştük zaten.iktop12 yazdı: ↑27 Ara 2017 22:30 yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
Yapılan şeyler sürekli geçmişin aynısını ufak eklemeler.
Belkide herşey hazırdı düşünce plan ilerleyiş...