İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen ejedrogl »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Ara 2017 22:26
ejedrogl yazdı: 27 Ara 2017 22:23 Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.

Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.
Oynama kardeşim kimse seni zorla oyna diyen yok.
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen iktop12 »

[/quote]

hacı yokta insana koyuyor ama ne yapalım şimdi nekadar şikayet eden olsada oynicak
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

ejedrogl yazdı: 27 Ara 2017 22:28
SPIEGLEIN yazdı: 27 Ara 2017 22:26
ejedrogl yazdı: 27 Ara 2017 22:23 Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.

Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.
Ahaaha ne kadarda basitleşiyorsun.

Biz oynayanlar grafik görüntü için değil o eski dostlarımız sevdiklerimiz için oynuyoruz ve devam ediyoruz.

Eleştirmek en doğal hakkımız bunları anlayacak kapasiten yok zaten...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iktop12 »

yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
yani uzun lafın kısası resmen bizi susturmak icin video yapılmış gibi
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

qalanoth yazdı: 27 Ara 2017 22:26
Oyunu bırakıyorum diye genel etkileşimde konu açanların da bölgeye ilk girenler olacağı gerçeği :)
Bizim kitle bir tuhaf :)
Yapacak bir şey yok :D bizim kitle böyle tamam haklılar 6 yıldır eklenti paketi gelmiyor eleştirmeleri gayet normal ama adamlar gene elinden geleni yapmaya calışıyor,ağızlarında kuş tutsalar yaranamazlar.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Bu konuda benim de söyleyecek birkaç şeyim var.

Öncelikle hepimiz kabul edelim ki IKV camiası, SOBEE yöneticileri tarafından her daim "cepte" olarak görülüyordu. Bir genelleme ile başlamak fazlaca cesur bir hareket evet, ancak bu oyundan kazanılan para ile girişilen Kader Mühürleri projesi, bu projenin başarısızlığı, güncelleme haberi ve elimizdeki bu video ile bir çeşit "züğürt tesellisi"ne mahkum edildiğimizi düşünmekle birlikte en azından bir şeyler üzerine uğraşılması bana en azından bir ümit veriyor.

Videodan çıkardığım şeylere gelecek olursam;
Öncelikle kıyafetler konusu evet beni dehşete düşürdü ve dedim ki "bu ne?!" kıyafetlerdeki bırakın tek tip olayını, üç sınıfın kıyafetlerinde dahi renk çeşitliliğine gidilmemiş olması, savaşçının pantolonunun arka kısmındaki o açık sarı tercih edilmiş bölge, şifacının pantolonu ve detaylarındaki piksel piksel olan görüntüler falan tamamen fiyasko. Kaldı ki, Çemberlitaş eklentisiyle getirilen kıyafetlerde belirli bir çizgi korunmuş olmasına, kıyafetlerde önceliğin sade ama amacına uygun durması hususuna dikkat edilmesine rağmen, videoda görünen kıyafetler hele ki savaşçının kıyafetleri, adeta manga çizgileriyle yaratılmış ve oyunun temasının dışına çıkmış göründü gözüme.

Oyundaki rakip karakterlerin kullandığı yeteneklerin de daha önce oyunda var olduğu göz önüne alınırsa, tamamen aceleye getirilmiş, sırf yapmış olunmak için yapılmış bir trailer ile birlikteyiz sevgili dostlarım.

Lakin içimdeki o ufacık ümitle diyorum ki, bundan daha fazlası bizleri bekliyor.
Yani ;
Umarım..
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

iktop12 yazdı: 27 Ara 2017 22:30 yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
Kardeşim en basiti hatırlayanlar bilir yıllarr öncesinde makineleri oyunda görmüştük zaten.

Yapılan şeyler sürekli geçmişin aynısını ufak eklemeler.

Belkide herşey hazırdı düşünce plan ilerleyiş...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen dade1302 »

beğenenler nesini beğenmiş allah rızası için söylesin belki trailerde göstermedikleri mükemmel olan şeyler vardır ( umarım vardır ben de isterim )
eskiden oyunda olan şeylerin aynısını koymuşlar aynı büyük hol gibi
Kullanıcı avatarı
Yatcinizz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Yatcinizz »

jerrymaquire yazdı: 27 Ara 2017 20:08 Molotof atan fare keseceğin çok heyecanlıyım
+1
Paşaxömerfaruk
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iktop12 »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Ara 2017 22:32
iktop12 yazdı: 27 Ara 2017 22:30 yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
Kardeşim en basiti hatırlayanlar bilir yıllarr öncesinde makineleri oyunda görmüştük zaten.

Yapılan şeyler sürekli geçmişin aynısını ufak eklemeler.

Belkide herşey hazırdı düşünce plan ilerleyiş...
fikir ve düşünceler bitmişki 7 yılda anac oyunculardan fikir aldılar yoksa nerdne gelcek karaköy die birşey akıllanırna

“Genel Etkileşim” sayfasına dön