Arkadaşım bunlra Dev sözleri ben ne yapayım adam böle uygun görmüş böle yapmış bana ne yakınıyon gm söyle sanki oyunu ben yaptımforum55 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Dikkat: Klanlardan birine katıldığınız zaman, oyuncuya karşı oyuncu müsabakalarını
onaylamış sayılıyorsunuz. Karşı klandan birilerinin, hangi seviyeden olursa olsun sizi
defalarca öldürmesi, size görev yaptırtmayacak şekilde saldırgan oynamaları, tamamen oyun
kuralları içerisindedir. Bu sebepten ancak kendinizi bu savaşlara hazır hissettiğinizde bir
klana katılın.
Fazla söze gerek kalmadı sanırım
Ya arkadaş kimsenin savaşmaktan ya da defalarca ölmekten bi sıkıntısı yok anlamıyormusun olayı...
Klandaysan bunlar elbette olacak
Ancaaak oyunda herkese açık olan 2 bölgenin ikisininde girişlerinin lodos sancağına daha yakın olması problem biz diyoruzki biri lodosa yakınsa diğeri arz a yakın olsun oyunda denge olsun inşaallah anlatabilmişimdir...
Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
Fazla söze gerek yok deyince bende gerek olduğunu bildirmek istedim
Ayrıca onlarada gitti bu şikayet ama cevap olmayınca sesimizi buralardan duyuralım dedik...
Ayrıca onlarada gitti bu şikayet ama cevap olmayınca sesimizi buralardan duyuralım dedik...
Afedersin ama açtığın konuya bakılırsa tartışılmayacak gibi değil.kackin yazdı:Güncel
Tartışma yok :!: :!:
Bir sorunun varsa Destek>iletişim yazabilirsin.
Kardeşim düşüncesizce yorum yapma..!heartthrob25 yazdı:o zaman sende lodos ol
Ben lodos olduğum halde size katılıyorum kardeş bu konuda bence girişlerin yeri kesinlikle değişmeli..
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhabalar ,
Yapılabilicek en mantıklı şey girişlerin dostluk ilan edildiği (bkz: Yeraltı - Labirent ) gibi yerlerden sağlanması ve oraya ulaşabilmek içinde Er Meydanlarındaki gibi bir kodlama sistemiyle gidilmeli örneğin
/migrat1
/siginak1
Bence iyi olur ancak şuanki yerleri ulaşılamaz değil migrat Arzları zorlar sadece oda barış olmadığı için mısıra girdinizmi iş bitiyor zaten
Yapılabilicek en mantıklı şey girişlerin dostluk ilan edildiği (bkz: Yeraltı - Labirent ) gibi yerlerden sağlanması ve oraya ulaşabilmek içinde Er Meydanlarındaki gibi bir kodlama sistemiyle gidilmeli örneğin
/migrat1
/siginak1
Bence iyi olur ancak şuanki yerleri ulaşılamaz değil migrat Arzları zorlar sadece oda barış olmadığı için mısıra girdinizmi iş bitiyor zaten
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
sığnak halloldu migrat için güncel