Sevgili arkadaşlar:
Ben "NeZih" adlı bayiye gittim adam bana öle bir kutumuz var ama bize gelen bir bilgiye göre dağıtımda problem ve sorun olmustur dedi.Nasıl bir sorun açıklar mısın nasıl oyun bu eskiden bir düzeni vardı şimdi kaybolmuş yeni yöneticiler gelmiş oyunun düzeni gitti...
marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
Hatay da alan varmı bir yerden bu paketi varsa nerden aldığını yazabilir mi?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Atatürk Caddesi'miydi ne işte o YKM'nin caddesinde TeknoSA var ordan al. Vardır sanırım.inoky yazdı:Hatay da alan varmı bir yerden bu paketi varsa nerden aldığını yazabilir mi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Hatay'ın hangi ilçesinde amacomplex yazdı:Atatürk Caddesi'miydi ne işte o YKM'nin caddesinde TeknoSA var ordan al. Vardır sanırım.inoky yazdı:Hatay da alan varmı bir yerden bu paketi varsa nerden aldığını yazabilir mi?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- fierynight
- Salgın Koruyucusu
Ben buldum arkadaşlar. teknosaya gidip sipariş veriyosunuz. sizden ürün kodunu istiyolar.iletişim ilgileri veriyonuz. ücreti o sırada ödüyorsunuz. size dekont veriyolar.sipariş geldiğinde sizi arıyolar.1 hafta içinde ürün geliyo elinizdeki dekontla gidip ürününüzü alıyorsunuz. alırkende ek ücret ödemiyorsunuz.....
ÜRÜN KODU: 125082072
ÜRÜN KODU: 125082072
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Lathander
Zonguldakta Turkcell. Gold Teknosa dahil gezmediğim teknoloji mağazası kalmadı bi ilgilenirseniz ve buradan bilği verirseniz seviniririm. Hem beklemek hemde ilginç tepkiler almak garip bir duyğu ama araştırırken oyuna başlamaya karar veren 3 çalışan çıktı onlarda faydalansın yazık olmasın. Hem size hem onlara....
Zonguldakta Turkcell. Gold Teknosa dahil gezmediğim teknoloji mağazası kalmadı bi ilgilenirseniz ve buradan bilği verirseniz seviniririm. Hem beklemek hemde ilginç tepkiler almak garip bir duyğu ama araştırırken oyuna başlamaya karar veren 3 çalışan çıktı onlarda faydalansın yazık olmasın. Hem size hem onlara....
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Lathander
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
- Trakyaxalbay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Mynet için de geçerli. şayet ben kutuyu alınca içindeki kodu mynet hesabıma yükledim ve şimdi kutudaki plustan oynuyorum.Viqix yazdı:Selam ;
Karakter aktarımı ne kadar süre içerisinde gerçekleşiyor ? ve 19.90 TL ye Aldığımız Paketlerdeki Aktivasyon Kodları ve Şifreleri Mynet Plus İçin Geçerli Değil mi ? Sadece Sobee ve TTnet İçin mi geçerli ? Eğer Mynet İçinde Geçerliyse Bu Kodlar Şifre Neden 6 Haneli ?
Teşekkürler...
- Trakyaxalbay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Ankara'dan oynayan arkadaşlar söğütözü'ndeki Vatan computer'dan alabilirler oyunu. Ben oraya çıktığı gün gittim orda vardı.
Denizli de sadece bimekste var. Carreofursa Teknosa Gold hiç birinde yok.