Yaslikurt yazdı: ↑27 Ara 2017 22:15
Yayinlanan icerigi elestiren arkadaslari elestiren robot oyuncular ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.Hosuna gitmistir,begenmissindir eyvallah ama ben begenmiyorum ve elestiriyorum daha guzel bir sey ortaya cikmasi icin.Neymis "daha yarisi bekleyelim daha iyi olucak" 5 yil yetmedi mi?neyin savunmasi bu?Ellerine yuzlerine bulastirmislar. Siz ne bekliyordunuz bilmiyorum ama ben 10. level gorevinde kestigim Fare Adami 59. level gorev bossu olarak kesmek istemiyorum. He bir de o sondaki kuklaci cikarsa tam fiyasko. 10 yil gizledikleri kuklaci Sapkali Fare Adammis dusuncesi bile cildirtir.Hayir gelmis birisi oyunun siniri bu ellerinden geleni yapiyorlar diyor madem oyunun siniri bu loncaya giriste bile para toplamiycan,lonca kanalina yazmak icin para istemiycen ben de beklentimi yukseltmiycem.Babanizin oyunuymus gibi savunup durmayin sizde berbat bir trailer kabul edin tuymus kilmis gecin bunlari.
DIPNOT;HIC BIR SEKILDE HAKARET ICERMEDEN EFENDI GIBI ELESTIRDIM SAYIN FORUM YETKILISI.SEN AYIRT ETMEKTE ZORLANDIGIN ICIN BEN NOT EDEYIM DEDIM. BU ILETIYI KALDIRMA HAKKIN YOK
yeni güncellemede gelcek olan modellemelerin hepsi hazır arkdaş ya boss bile ismet efendiye benziyor zaten oyunda gbmx var ee fare adamda var haritadaki bölgeler ermeydanına eminönüne benziyor yine kırık dökük arabaları yerleştirmişssiniz ctrl v yapıp
yani uzun lafın kısası resmen bizi susturmak icin video yapılmış gibi
En son Delpize tarafından 27 Ara 2017 22:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
ejedrogl yazdı: ↑27 Ara 2017 22:23Beğenmeyenlerin hepsi çarlarını dizen ilk adamlar olacak.
Evet beğenmeyenlerdenim ve herkesten önce çarlarımı dizip topkapıda çemberlitaş itemlerim gösteriş yapacağım.
Vee hattaaa vee hattaaaa bölgeye hiç girmeden reçete v.s varsa direk herşeyi üretim yaparak elde edeceğim. 10 t kadar para yatırdım üretim yapmak içim şimdiden.