bir keresine arkiye para vericektim her neyse adam komutanda beklemeye basladım . bu arada ilk charım ve 19 lwl lim ( arki yan pc de ) o da komutana gelldi . ekranımdan göremiordum oda beni göremiyordu tabii neredeyse aynı kordinatlara tıklamışştık ama nafile .... gerçeği kısa bir tereddütten sonra öğrenmiştik . sabaha kadar uyuyamaştım o gün
İtiraf edin!:)
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İtiraf edin!:)
Arkileri bu oyuna alıştırmak için konu açardım . yok cinler var fare,kertenkele kurt adam vs vs.. diordum. birisi vardıki arkasına bakmadan kaçtı nedenini ise sonradan öğrendim . bizim cin olduüumuzu ve onu bu oyun oynarsa cin olmaktan korktuğunu söylemişti adam şimdi oyunun kralı 
bir keresine arkiye para vericektim her neyse adam komutanda beklemeye basladım . bu arada ilk charım ve 19 lwl lim ( arki yan pc de ) o da komutana gelldi . ekranımdan göremiordum oda beni göremiyordu tabii neredeyse aynı kordinatlara tıklamışştık ama nafile .... gerçeği kısa bir tereddütten sonra öğrenmiştik . sabaha kadar uyuyamaştım o gün
o da charını 10 lwl yapmıştı emeklerine yazık olmuştu 
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
34 lwlerden sonra Yeraltına girmeye çekinirdim.Kuzen fatih girme orda çok büyük yılanlar var diye korkuturdu :lol:
Esat gibi bir şifacının bu dereceye gelebilmesindeki en büyük etken şüphesiz Ensonxleonardır.Çünkü,Agahta Ashab_ı Kehf "ile ve kadimde çekilen fotoları manyak görünüyordu,O hala gönüllerin şifacısı
Onun gibi olabilirim dedim ve ashab ürettim, fark ortada İyi forumlar
Onun gibi olabilirim dedim ve ashab ürettim, fark ortada İyi forumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
2006 da ilk girdiğim zaman karakterin eline nasıl silah alınacağını öğrenmek için 1 hafta uğraştım :mrgreen:
Oyuna başladığımda J.Aliyi Bulma 1 Saat'e buldum daha sonra
Anacağımın İlaçları görevde Halime Teyzeyi 2 Saate zor Buldum.
Anacağımın İlaçları görevde Halime Teyzeyi 2 Saate zor Buldum.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
İlk kestiğim yaratıklardan düşen torbayı farketmeyip, daha sonra gördüğümde pis pis gülerek içimden de 'Birisi şu torbayı kapmadan ben kapayım, almamışlar ne güzel beleşten torba.' demiştim.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Bende öyle sanıyordum.JouRney yazdı:Oyuna başladığım zaman sevmediğim bir özellik ismimizi büyüklü/küçüklü yapamamaktı.
Ama oyunda ismini böyle yapanlar vardı, bende tahmin yürüterek şöyle demiştim,
" Bu ismini büyüklü/küçüklü galiba Plus Paket'li olanlar yapabiliyor "Gerçeği 4-5 ay sonra öğrenmiştim
PIRASASAPI
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
atabey yazdı:Evet arkadaşlar oyun ile ilgili unutulmaz ilk gün anılarını itiraf ediyoruz ..
Evet itiraf ediyorum;
Semender Derisi görevini aldığımda cisimleri üst üste koyarak toplamayı bilmediğimden o kadar semender derisini nasıl terzi'ye bir anda götüreceğiz diye oyun hatası zannetmiştim! :lol:
Balıkçı İdris'i 2-3 saat aramıştım, sonra birilerine sorduğumda '' Saat 5'te kapatıyor '' demişlerdi. Ben de oyundan çıktım ve ertesi gün aramaya devam ettim .. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SAAT 5'TE KAPATIYOR. DEMEK :lol: :lol:
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
İyi forumlar...
Başlık gerçektende süper.
Bende bi yerden başlayayım dedim yazmaya.
İlk başladığım zamanlar arkadaşlarım 10 lwl olmuşlardı bile beni de başlatmaya çaşlışmışlardı. Tanan tamam denicem dedim. İndirdim oyunu ve kurdum daha sonra dedikleri sunucu yani Meran'ı seçtim girdim oyuna güzel bir karakter tipi yaptım.
Güzel bir isim verdim karakterime.
Daha sonra girdim oyuna. Görev mörev bilmiyorum tabi gördüğüm yaratıklara tekme tokat dalıyordum.
Oyuna giriyordum 2 saat fare kesiyordum. Çıkıyordum ertesi gün bidaha.
Ama öyle böyle değil, habire giriom fare kesip çıkıyprum.
Neyse arkadaşlarım bi gün ben saan akşama anlatırım demişlerdi oyunu.
Akşam oldu oyundayız arkadaşım ile, baktım yazı yazdı Agah'ın ordayız tabi.
-Agah a tıkla görev al dedi.
-Agah kim dedim.
-Benim özelime yaz şunları dedi.
-Nasıl olacak o iş dedim.
-Bana tıkla fısılda de dedi.
Tıkladım.
-Fısılda dedim.
3 dakika kadar bi ileti göremedim.
-Olum pembe yaz dedi.
-Pembe dedim.
Gene uzun bi süre ileti yok.
-Çık oyundan dedi.
.......
Daha sonra geniş kapsamlı bi şekilde Fısıldamayı da öğrenerek oyunu ilerletmeye başladım.
Yaklaşık 15 level oldum. Ve bazılarının [Çelik Balyoz] şeklinde yazılar yazdıklarını gördüm ve sağ tıkladığımda ise Balyozun özellikleri görülüyordu. Bende nasılk oluyor bu die merak ediyordum. Ve söyle kanalına "[Çelik Balyoz]" gibi yazılar yazarak aynı şeyi çıkartmaya çalışıyordum ama nafile "[,]" işaretleri görülmüyordu.
Onu öğrenmem de baya zaman aldı. Ama çok şükür öğrendik.
........
Neyse birgün Mısır Çarşısında oturuyorum. Meran da oynuyorum tabi.
Ve "Kafxkef" karakter adımı gören birisi Fısılda ma "Eminönü'nde çarın var mı?" dedi.
Ve Balık Pazarı Kapısından Çıkış yaparak. Adamın özeline "Evet şu anda var." demiştim.
........
İyi Forumlar.
İlk başladığım zamanlar arkadaşlarım 10 lwl olmuşlardı bile beni de başlatmaya çaşlışmışlardı. Tanan tamam denicem dedim. İndirdim oyunu ve kurdum daha sonra dedikleri sunucu yani Meran'ı seçtim girdim oyuna güzel bir karakter tipi yaptım.
Daha sonra girdim oyuna. Görev mörev bilmiyorum tabi gördüğüm yaratıklara tekme tokat dalıyordum.
-Agah kim dedim.
Tıkladım.
-Fısılda dedim.
-Olum pembe yaz dedi.
-Pembe dedim.
-Çık oyundan dedi.
.......
Daha sonra geniş kapsamlı bi şekilde Fısıldamayı da öğrenerek oyunu ilerletmeye başladım.
Yaklaşık 15 level oldum. Ve bazılarının [Çelik Balyoz] şeklinde yazılar yazdıklarını gördüm ve sağ tıkladığımda ise Balyozun özellikleri görülüyordu. Bende nasılk oluyor bu die merak ediyordum. Ve söyle kanalına "[Çelik Balyoz]" gibi yazılar yazarak aynı şeyi çıkartmaya çalışıyordum ama nafile "[,]" işaretleri görülmüyordu.
........
Ve "Kafxkef" karakter adımı gören birisi Fısılda ma "Eminönü'nde çarın var mı?" dedi.
Ve Balık Pazarı Kapısından Çıkış yaparak. Adamın özeline "Evet şu anda var." demiştim.
........
İyi Forumlar.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Sonuncusu çok hoşuma gitti.Kafxkef yazdı:İyi forumlar...
-Agah kim dedim.
Tıkladım.
-Fısılda dedim.
-Olum pembe yaz dedi.
-Pembe dedim.
-Çık oyundan dedi.
.......
........
........
İyi Forumlar.
PIRASASAPI