2-3 lıraya saheser dagıtmazlar heraldeFirelife yazdı:Reymond yazdı:KaraXHayalet yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:Comrade yazdı:oyun parasıyla olsun demiyoruz gerçek para diyoruz.Gerçek para emek harcanmadan mı kazanılıyor?
herkes emek harcayarak mı kazanıyor?Babasından para alan gidecek alacak.
Bende diyorum ki eğer bu sistem gelecekse bana şaheser üretmek için uğraştığım zamanımı yada kaç paraya satılıyorsa o parayı verin.
Kusura bakmayın ama şaheser bulunanların çoğu ya beta carı ya da senelik oyuncular bn tılsımda 2 senedir oynuyorum bundan önce 1 sene meranda oynamışdım size şunu söyleyim ben eğer bono hatalarında oyunda olsaydım şuanda belki benimde elim şaheserler olur belki ben meran yrine tılsımda başlasaydım belki bende en güçlülr arasında olurdum ama gerçek olan şu var herşey değişti artık kadimi bil kesmek imkansıza yaklaştı oyunun anlamı bile kalmadı inşallah bu günleri aramayız ne diyim yazık böyle oyuna yazık harcanan paraya en azından şahserlr tl ile satılırsa adam gibi bir şy olur oyunda toparlar biraz
ŞAHESERLER EMEK HARCIYANINDIR.EĞER BABASINDAN PARA ALIP KOŞUP ŞAHESER ALAN ÇOCUKLARA ŞAHESER DAĞITIRSAN OYUNUN HALİNİ DÜŞÜN HERKESTE ŞAHESER OLUR SEN ŞAHESER ÜRETEMEMİŞSİN DE BÖLE KONUŞUYORSUN O MADENLERE EMEK HARCASAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN
****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
kardeş adı üstünde şaheser hem seviye sınırı 49a çıkarılırken latifin bi resmi vardı o resimde: 'bu silahları sadece en iyileri takabilecek' diyodu eğer bu şaheserler parayla alınacaksa oyunda herkes en iyi olurfenomen yazdı:herkez de saheser olsun kullanamadıktan sonra ne olacakkıkarabatu14 yazdı:yorumların hepsini okudum ve şunları demek istiyorum:
şaheserler gerçek parayla alınsın demişsiniz o zaman oyundan anlayan anlamayan herkesin elinde bi şaheser olurdubu arada kadimin gücü keşke baştan böyle olsaydı diye düşünüyorum yada hiç değiştirilmeseydi.çünkü kadimin bir anda güçlenmesi şaheserlerin üretimini zorlaştırdı ve ilk üretenler karlı çıktı. yinede işin doğrusunu yönetim bilir.
bunlar kendi düşüncelerim saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Emin olun 50 TL de olsa bulan bulur o parayı.Bir şaheser üretmek için 1 ay malzeme toparsın.Ama 50 TL yi 1 günde de bulursun.
hırsızlık yaparak saheser alanları godum saheserı olup ıtemlerı dandık olanları gordum bunlr sım en ıyımı :?:karabatu14 yazdı:kardeş adı üstünde şaheser hem seviye sınırı 49a çıkarılırken latifin bi resmi vardı o resimde: 'bu silahları sadece en iyileri takabilecek' diyodu eğer bu şaheserler parayla alınacaksa oyunda herkes en iyi olurfenomen yazdı:herkez de saheser olsun kullanamadıktan sonra ne olacakkıkarabatu14 yazdı:yorumların hepsini okudum ve şunları demek istiyorum:
şaheserler gerçek parayla alınsın demişsiniz o zaman oyundan anlayan anlamayan herkesin elinde bi şaheser olurdubu arada kadimin gücü keşke baştan böyle olsaydı diye düşünüyorum yada hiç değiştirilmeseydi.çünkü kadimin bir anda güçlenmesi şaheserlerin üretimini zorlaştırdı ve ilk üretenler karlı çıktı. yinede işin doğrusunu yönetim bilir.
handanın ölümü
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
kardeş bence adamlar oyunda zengin olanlar için demiştir ayrıca buradaki asıl konu şaheserler için harcanan emektir. hırsızlık yapıpta haksız yoldan şaheser elde edenler tmm onlara en iyi diyemeyiz. itemleri dandik olupta şaheser üretebilenlere ne derim bilmiyorum artık adam tüm parasını şaheser için harcamıştır gerçi onlara en iyi diyemeyiz ama sonuçta emek sarfetmişlerfenomen yazdı:hırsızlık yaparak saheser alanları godum saheserı olup ıtemlerı dandık olanları gordum bunlr sım en ıyımı :?:karabatu14 yazdı:kardeş adı üstünde şaheser hem seviye sınırı 49a çıkarılırken latifin bi resmi vardı o resimde: 'bu silahları sadece en iyileri takabilecek' diyodu eğer bu şaheserler parayla alınacaksa oyunda herkes en iyi olurfenomen yazdı:herkez de saheser olsun kullanamadıktan sonra ne olacakkıkarabatu14 yazdı:yorumların hepsini okudum ve şunları demek istiyorum:
ayrıca sanada katılıyorum zaten şaheserlerin parayla alınmasına karşı olduğum sebeblerden biri budur.biri 1 ay emek harcar biri 1 günde alır bu adil mi :?:turkoxHAMSTER yazdı:Emin olun 50 TL de olsa bulan bulur o parayı.Bir şaheser üretmek için 1 ay malzeme toparsın.Ama 50 TL yi 1 günde de bulursun.
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Ben anlamıyorum nedir bu eski yeni kavramı arkadaş bu şaheserler kadim pençelerle birlikte 200m en fazla tutuyor. Üretmek mi istiyorsun otur 1 ay sürekli maden çek hiç olmadı otur üreteceğin şaheserlerin malzemelerini önce çek. Hangi şaheser olursa olsun 1 ayda malzemelerini çekerek tamamlarsın. Ardından 2 haftada git artık sunucunuzda en çok satılan pahalı maden neyse otur çek. Emin olki eninde sonunda üretirsin. Bono kopyaladılar bono kopyaladırlar bilmem ne zart zurt beğenmiyorsan oynama zorlamı tutuyorlar bu oyunu bende beta yım ne kimsenin parasına göz diktim ne bono ya ne iteme ama 1 tane şaheserim var o da ejder asa gerisindede toplasan toplasan 100m nakitim vardır yoktur.siz hiç utanmıyormusunuz milletin ürettiği şaheserleri yok bono kopyalayarak üretti bilmem ne. Ben o ejderi üretene kadar neler çektim. 50 TL ye almak varken kim otururda maden çeker para kasar akıl var mantık var.Çok saçma sapan işler yapıyorsunuz.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Firelife
- Demirci Çırağı
melodrama44 yazdı: Ben anlamıyorum nedir bu eski yeni kavramı arkadaş bu şaheserler kadim pençelerle birlikte 200m en fazla tutuyor. Üretmek mi istiyorsun otur 1 ay sürekli maden çek hiç olmadı otur üreteceğin şaheserlerin malzemelerini önce çek. Hangi şaheser olursa olsun 1 ayda malzemelerini çekerek tamamlarsın. Ardından 2 haftada git artık sunucunuzda en çok satılan pahalı maden neyse otur çek. Emin olki eninde sonunda üretirsin. Bono kopyaladılar bono kopyaladırlar bilmem ne zart zurt beğenmiyorsan oynama zorlamı tutuyorlar bu oyunu bende beta yım ne kimsenin parasına göz diktim ne bono ya ne iteme ama 1 tane şaheserim var o da ejder asa gerisindede toplasan toplasan 100m nakitim vardır yoktur.siz hiç utanmıyormusunuz milletin ürettiği şaheserleri yok bono kopyalayarak üretti bilmem ne. Ben o ejderi üretene kadar neler çektim. 50 TL ye almak varken kim otururda maden çeker para kasar akıl var mantık var.Çok saçma sapan işler yapıyorsunuz.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
ilk 9-10 sayfadan sonra nihayet DÜŞÜNEBİLEN ve İKV'nin iyiliğini isteyen insanlar çıkmış(daha önceden olan istisnalar hariç)
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Selamlar;
Eğer şaheser silahlar TL ile alınacak ise her şaheserden 1 er tane almaya talibim.
Fiyat konusuna gelinecekse Yönetim in uygun göreceği değer eminimki bu tarışmayı bitirecektir...
Sonuçta oyunda bir şekilde para kazanmalı aylık 12 Tl ile bu işlerin dönmesi biraz zor.
Madem bukadar karşısınız para alınmasına o zaman plus almakta haksızlık.
Sonuçta bu oyunu yapanda ticari bir firma ve babamızın hayrına oynatmıyorlar bizi.
Saygılar.

Eğer şaheser silahlar TL ile alınacak ise her şaheserden 1 er tane almaya talibim.
Fiyat konusuna gelinecekse Yönetim in uygun göreceği değer eminimki bu tarışmayı bitirecektir...
Sonuçta oyunda bir şekilde para kazanmalı aylık 12 Tl ile bu işlerin dönmesi biraz zor.
Sonuçta bu oyunu yapanda ticari bir firma ve babamızın hayrına oynatmıyorlar bizi.
Saygılar.

EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
katılıyorum olursa bende almaya talibim babamızın hayrıda dönmüor doğru söylüyor anubisSiouxanubis yazdı:Selamlar;
Saygılar.
<)