****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Mesaj gönderen fenomen »

Firelife yazdı:
Reymond yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Comrade yazdı:oyun parasıyla olsun demiyoruz gerçek para diyoruz.Gerçek para emek harcanmadan mı kazanılıyor?

herkes emek harcayarak mı kazanıyor?Babasından para alan gidecek alacak.
Bende diyorum ki eğer bu sistem gelecekse bana şaheser üretmek için uğraştığım zamanımı yada kaç paraya satılıyorsa o parayı verin.

Kusura bakmayın ama şaheser bulunanların çoğu ya beta carı ya da senelik oyuncular bn tılsımda 2 senedir oynuyorum bundan önce 1 sene meranda oynamışdım size şunu söyleyim ben eğer bono hatalarında oyunda olsaydım şuanda belki benimde elim şaheserler olur belki ben meran yrine tılsımda başlasaydım belki bende en güçlülr arasında olurdum ama gerçek olan şu var herşey değişti artık kadimi bil kesmek imkansıza yaklaştı oyunun anlamı bile kalmadı inşallah bu günleri aramayız ne diyim yazık böyle oyuna yazık harcanan paraya en azından şahserlr tl ile satılırsa adam gibi bir şy olur oyunda toparlar biraz

ŞAHESERLER EMEK HARCIYANINDIR.EĞER BABASINDAN PARA ALIP KOŞUP ŞAHESER ALAN ÇOCUKLARA ŞAHESER DAĞITIRSAN OYUNUN HALİNİ DÜŞÜN HERKESTE ŞAHESER OLUR SEN ŞAHESER ÜRETEMEMİŞSİN DE BÖLE KONUŞUYORSUN O MADENLERE EMEK HARCASAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN
2-3 lıraya saheser dagıtmazlar heralde :)
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

fenomen yazdı:
karabatu14 yazdı:yorumların hepsini okudum ve şunları demek istiyorum:

şaheserler gerçek parayla alınsın demişsiniz o zaman oyundan anlayan anlamayan herkesin elinde bi şaheser olurdu ;) bu arada kadimin gücü keşke baştan böyle olsaydı diye düşünüyorum yada hiç değiştirilmeseydi.çünkü kadimin bir anda güçlenmesi şaheserlerin üretimini zorlaştırdı ve ilk üretenler karlı çıktı. yinede işin doğrusunu yönetim bilir.

bunlar kendi düşüncelerim saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen :)
herkez de saheser olsun kullanamadıktan sonra ne olacakkı :)
kardeş adı üstünde şaheser hem seviye sınırı 49a çıkarılırken latifin bi resmi vardı o resimde: 'bu silahları sadece en iyileri takabilecek' diyodu eğer bu şaheserler parayla alınacaksa oyunda herkes en iyi olur :D
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Emin olun 50 TL de olsa bulan bulur o parayı.Bir şaheser üretmek için 1 ay malzeme toparsın.Ama 50 TL yi 1 günde de bulursun.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

karabatu14 yazdı:
fenomen yazdı:

şaheserler gerçek parayla alınsın demişsiniz o zaman oyundan anlayan anlamayan herkesin elinde bi şaheser olurdu ;) bu arada kadimin gücü keşke baştan böyle olsaydı diye düşünüyorum yada hiç değiştirilmeseydi.çünkü kadimin bir anda güçlenmesi şaheserlerin üretimini zorlaştırdı ve ilk üretenler karlı çıktı. yinede işin doğrusunu yönetim bilir.

kardeş adı üstünde şaheser hem seviye sınırı 49a çıkarılırken latifin bi resmi vardı o resimde: 'bu silahları sadece en iyileri takabilecek' diyodu eğer bu şaheserler parayla alınacaksa oyunda herkes en iyi olur :D
hırsızlık yaparak saheser alanları godum saheserı olup ıtemlerı dandık olanları gordum bunlr sım en ıyımı :?:
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

fenomen yazdı:
karabatu14 yazdı:
fenomen yazdı:

hırsızlık yaparak saheser alanları godum saheserı olup ıtemlerı dandık olanları gordum bunlr sım en ıyımı :?:
kardeş bence adamlar oyunda zengin olanlar için demiştir ayrıca buradaki asıl konu şaheserler için harcanan emektir. hırsızlık yapıpta haksız yoldan şaheser elde edenler tmm onlara en iyi diyemeyiz. itemleri dandik olupta şaheser üretebilenlere ne derim bilmiyorum artık adam tüm parasını şaheser için harcamıştır gerçi onlara en iyi diyemeyiz ama sonuçta emek sarfetmişler ;)
turkoxHAMSTER yazdı:Emin olun 50 TL de olsa bulan bulur o parayı.Bir şaheser üretmek için 1 ay malzeme toparsın.Ama 50 TL yi 1 günde de bulursun.
ayrıca sanada katılıyorum zaten şaheserlerin parayla alınmasına karşı olduğum sebeblerden biri budur.biri 1 ay emek harcar biri 1 günde alır bu adil mi :?:
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Ben anlamıyorum nedir bu eski yeni kavramı arkadaş bu şaheserler kadim pençelerle birlikte 200m en fazla tutuyor. Üretmek mi istiyorsun otur 1 ay sürekli maden çek hiç olmadı otur üreteceğin şaheserlerin malzemelerini önce çek. Hangi şaheser olursa olsun 1 ayda malzemelerini çekerek tamamlarsın. Ardından 2 haftada git artık sunucunuzda en çok satılan pahalı maden neyse otur çek. Emin olki eninde sonunda üretirsin. Bono kopyaladılar bono kopyaladırlar bilmem ne zart zurt beğenmiyorsan oynama zorlamı tutuyorlar bu oyunu bende beta yım ne kimsenin parasına göz diktim ne bono ya ne iteme ama 1 tane şaheserim var o da ejder asa gerisindede toplasan toplasan 100m nakitim vardır yoktur.siz hiç utanmıyormusunuz milletin ürettiği şaheserleri yok bono kopyalayarak üretti bilmem ne. Ben o ejderi üretene kadar neler çektim. 50 TL ye almak varken kim otururda maden çeker para kasar akıl var mantık var.Çok saçma sapan işler yapıyorsunuz.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

melodrama44 yazdı: Ben anlamıyorum nedir bu eski yeni kavramı arkadaş bu şaheserler kadim pençelerle birlikte 200m en fazla tutuyor. Üretmek mi istiyorsun otur 1 ay sürekli maden çek hiç olmadı otur üreteceğin şaheserlerin malzemelerini önce çek. Hangi şaheser olursa olsun 1 ayda malzemelerini çekerek tamamlarsın. Ardından 2 haftada git artık sunucunuzda en çok satılan pahalı maden neyse otur çek. Emin olki eninde sonunda üretirsin. Bono kopyaladılar bono kopyaladırlar bilmem ne zart zurt beğenmiyorsan oynama zorlamı tutuyorlar bu oyunu bende beta yım ne kimsenin parasına göz diktim ne bono ya ne iteme ama 1 tane şaheserim var o da ejder asa gerisindede toplasan toplasan 100m nakitim vardır yoktur.siz hiç utanmıyormusunuz milletin ürettiği şaheserleri yok bono kopyalayarak üretti bilmem ne. Ben o ejderi üretene kadar neler çektim. 50 TL ye almak varken kim otururda maden çeker para kasar akıl var mantık var.Çok saçma sapan işler yapıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

ilk 9-10 sayfadan sonra nihayet DÜŞÜNEBİLEN ve İKV'nin iyiliğini isteyen insanlar çıkmış(daha önceden olan istisnalar hariç)
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;
Eğer şaheser silahlar TL ile alınacak ise her şaheserden 1 er tane almaya talibim.
Fiyat konusuna gelinecekse Yönetim in uygun göreceği değer eminimki bu tarışmayı bitirecektir...
Sonuçta oyunda bir şekilde para kazanmalı aylık 12 Tl ile bu işlerin dönmesi biraz zor.
Madem bukadar karşısınız para alınmasına o zaman plus almakta haksızlık.
Sonuçta bu oyunu yapanda ticari bir firma ve babamızın hayrına oynatmıyorlar bizi.

Saygılar.

Resim
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Eğer şaheser silahlar TL ile alınacak ise her şaheserden 1 er tane almaya talibim.
Fiyat konusuna gelinecekse Yönetim in uygun göreceği değer eminimki bu tarışmayı bitirecektir...
Sonuçta oyunda bir şekilde para kazanmalı aylık 12 Tl ile bu işlerin dönmesi biraz zor.
Madem bukadar karşısınız para alınmasına o zaman plus almakta haksızlık.
Sonuçta bu oyunu yapanda ticari bir firma ve babamızın hayrına oynatmıyorlar bizi.

Saygılar.

Resim
katılıyorum olursa bende almaya talibim babamızın hayrıda dönmüor doğru söylüyor anubis
<)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön