usta sen saat 12 diyorsun girmek için akşam 3 4 ü bekliyen adamlar var tanıyorum
Sunucu Dolu?!?
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Eski nefer 

- RazielBlack
- İskele Babası
Ben plusli 2 hesabımla da giremiyorum, plussiz maden kasasi charim dan da Allah a şükür 3 gündür adaçayı turkuaz alip tilki basacağım hala basacam bakam tilki
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
güncellemeden sonra gireriz artık hızlı girin giremezseniz sabah saat 6 da

Eski nefer 

- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
-
- Acemi Savaşçı
3 gün önce şu eminönündeki çt etkinliğini gördüm ve o günden beri eminönüne girmeye çalışıyorum ama sürekli dolu oluyor sabah kaltığımdan beri uğraşıyorum plus olursa girebilirsin diyeceksiniz ancak çt görevini yapmak için tek şansım var oda bu etkinlik ve seçilmezsem ve plus alırsam boşa gidicek plus çünki bayadır oynamıyordum napıcam ben ??
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
İlk defa böyle bir şey yaşadım saat 20.00 dem beri giremedim ben de ilginç.
Seçilenler etkinlikten önce forumda duyuruluyor hocam, o kadar kritikse biraz takip et forumu çıkmazsa almazsınsalihmastarsalih yazdı: ↑10 Nis 2020 17:01 3 gün önce şu eminönündeki çt etkinliğini gördüm ve o günden beri eminönüne girmeye çalışıyorum ama sürekli dolu oluyor sabah kaltığımdan beri uğraşıyorum plus olursa girebilirsin diyeceksiniz ancak çt görevini yapmak için tek şansım var oda bu etkinlik ve seçilmezsem ve plus alırsam boşa gidicek plus çünki bayadır oynamıyordum napıcam ben ??
Bi saattir oyuna girmeye çalışıyorum.Karakter sayfasına girmeden hata verip oyundan atıyor.İki gün bi yoğunluk yaşandı oyuna giremez olduk.Hayır bi iş yapıyorsunuz takip edin be kardeşim! İnsanlar emek veriyor para harcıyor birazcık keyif alabilmek için onu da yapamaz olduk artık.