Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RazielBlack
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: PLUS lı hesabım ile oyuna giremiyorum !!!!!

Mesaj gönderen RazielBlack »

RazielBlack yazdı: 04 Nis 2020 23:51 Pluslı hesabım ile oyuna giriş yapamıyorum . 13 yıldır bu oyundayım buraya nasıl fotoğraf atıldıgını dahi unuttum işim olmadıktan sorna foruma girmiyorum çünkü. her ne ise
Bağlantınız kesildi cnkü sunucu kapasitesi tamamen dolu ( plus+ standart) Başka sunucu deneyin yazıyıor. şimdi ben bu plusa oyuna girememek adına mı para ödüyorum. Uslupta sizi de zora sokmayayım diyorum lakin bir işi düzgün yaptıgınıza tanık olamayacak kadar cok oynadım bu oyunu . yapmışım cayımı koymusum çekirdeğimi tam girip bir iki sohbet edeyim arkdaşlarla oyunda diyoruz şmdiye kadar dünyanın parasını yatırdıgımız oyuna sunucu dolulugu sacmalığı altında giremiyoruz. çözüm bekliyorum yazacağımda bu tamamen göstermelik olacak . Plussız karakter düşer pluslı karakter girerken bu kadar basit.

HALA AYNI SORUN DEVAM EDİYOR. Birşey yazınca da zoruna gidiyor genç kardeşimizin, klavyeden taşlama cabasına girişiliyor . Keşke burada Türkçeyi düzgün kullanma adına gösterdiğin çabayı bu sorunlar ile ilgilenme adına göstersen de kalbini kırmasam.

en kısa zamanda icraat yönünde beklenti içerisindeyim bu husus hakkında , ben sevgiler diyeyim sen engin düşünce mekanizmanı kullanarak algılaman gerekeni anlarsın forum kurallarına göre de hakaret içermemiş olur heralde
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA

Mesaj gönderen Cheteenx »

showmaster yazdı: 05 Nis 2020 20:41 Abi eminönünden biri çıkabilir mi pluslu oyuna giremiyorum.
denendi arkadaşım çıktığı anda oyuna girmeye çalıştım sonuç artık 2 mizde oyunda değiliz
Eski nefer Resim
Kullanıcı avatarı
Bozoglu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen Bozoglu »

Sunucu Tamamen dolu Plus lı bile girilmiyor. Ne yapılabilir bu konuda. Bir öneri boş bir sunucu ile birleşme veya başka bir suncuya ücretsiz veya ucuza geçiş hakkı verilmesi. Lütfen bu konuda somut çözümler istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Plus'u olan baya adam varmış ha helal olsun.
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: I Boss I

Mesaj gönderen Theboss »

Bari farklı sunucuya bedava geçiş hakkı sağlansa ? Bu kadar önemsiz olamaz onca insanın yorumu ve isteği.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

EvdeKal uygulaması var olduğu sürece bu devam edecektir. İleride sokağa çıkma yasağı da gelirse başka sunucularda bu hale gelcektir emin olun.

Hayırlısı..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Herkese Merhaba.

Artık Gm arkadaşlar şu sunucunun kapasitesi dolu muhabbetine bir çözüm üretmek adına gerekli support ekibine bilgi verebilir mi ? Plus paket alırken sunucuda giriş önceliğinden bahsediyorsunuz. Gün içerisinde kaç defa oyuna girerken plus paketim olmasına rağmen sunucu dolu diyor. Arada tam giriyoruz saçma sapan bölgede yürürken kritik hata deyip oyundan atıp tekrar düştükten sonra oyuna giremiyoruz. Artık gerekli üst birimlere şu durumu iletin. O kadar para verip bu durumu yaşamak zorunda değiliz. İnsanlar ülkenin şu zor günlerinde evlerinde kalıp birazda olsa arkadaşları ile eğlenmek isterken sizler işinizi savuşturma peşindesiniz. Bu konuya bir an önce çözüm istiyoruz.

İyi forumlar.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 15:33
AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 13:51 Merhabalar;

Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.

Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Ahievran bak ne güzel yazmışsın sunucuya erken giriş yapmak adına akçe alabilirsiniz diye. Bizde almamıza rağmen giremiyoruz.

viewtopic.php?f=46&t=159182

Şu konuda arkadaşın birine vermiş olduğun cevapta ukalaca yaklaşımdan dolayı kınıyorum seni. İşimizi en iyi şekilde yapma çabasındayız diye bir cümle kurmuşsun ancak senin en iyi yapabildiğin iş forum kurallarına göre aynı başlıkta açılan konuları birleştirmek sanırım.

İyi forumlar.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: -.-

Mesaj gönderen zamanvakti »

Saat 00.05 girilmiyor :grinning:
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
RazielBlack
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RazielBlack »

Sancakxyazar yazdı: 06 Nis 2020 22:49
AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 15:33
AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 13:51 Merhabalar;

Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.

Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Ahievran bak ne güzel yazmışsın sunucuya erken giriş yapmak adına akçe alabilirsiniz diye. Bizde almamıza rağmen giremiyoruz.

viewtopic.php?f=46&t=159182

Şu konuda arkadaşın birine vermiş olduğun cevapta ukalaca yaklaşımdan dolayı kınıyorum seni. İşimizi en iyi şekilde yapma çabasındayız diye bir cümle kurmuşsun ancak senin en iyi yapabildiğin iş forum kurallarına göre aynı başlıkta açılan konuları birleştirmek sanırım.

İyi forumlar.
Onun ukalalığınin gecebilecegi tek platform burası kardeşim benim . Kendisini gayet iyi tanımamdan dolayi gelebilecek cevapları da tahmin ederek konu kitliyor üzerine fazla gitmeyin alıngan bir kişiliktir kolay kırılır çabuk üzülür :) en kısa zamanda görevini layıkıyla yerine getirebilme bilincinin yerleşmesini temenni ediyorum .
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön