Yok aga onla alakası bence daha değişik birşey bu
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Uzun Zaman Sonra :)
Bende yaşadım yıllar sonra duygulandım
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
SOKAK DOKUSU: eminonu
YARATIKLAR: FAREADAM
SİLAHLAR: Anka, Kafakoparan, Ashabi Kehf
KİYAFET: Belki bu biraz özgün
SKİLLER: GBMX
Ozet...
YARATIKLAR: FAREADAM
SİLAHLAR: Anka, Kafakoparan, Ashabi Kehf
KİYAFET: Belki bu biraz özgün
SKİLLER: GBMX
Ozet...
Oha ya içim cız etti.
Yıllar sonra seni de görmek varmış

Yıllar sonra seni de görmek varmış

2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Yayinlanan icerigi elestiren arkadaslari elestiren robot oyuncular ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.Hosuna gitmistir,begenmissindir eyvallah ama ben begenmiyorum ve elestiriyorum daha guzel bir sey ortaya cikmasi icin.Neymis "daha yarisi bekleyelim daha iyi olucak" 5 yil yetmedi mi?neyin savunmasi bu?Ellerine yuzlerine bulastirmislar. Siz ne bekliyordunuz bilmiyorum ama ben 10. level gorevinde kestigim Fare Adami 59. level gorev bossu olarak kesmek istemiyorum. He bir de o sondaki kuklaci cikarsa tam fiyasko. 10 yil gizledikleri kuklaci Sapkali Fare Adammis dusuncesi bile cildirtir.Hayir gelmis birisi oyunun siniri bu ellerinden geleni yapiyorlar diyor madem oyunun siniri bu loncaya giriste bile para toplamiycan,lonca kanalina yazmak icin para istemiycen ben de beklentimi yukseltmiycem.Babanizin oyunuymus gibi savunup durmayin sizde berbat bir trailer kabul edin tuymus kilmis gecin bunlari.
DIPNOT;HIC BIR SEKILDE HAKARET ICERMEDEN EFENDI GIBI ELESTIRDIM SAYIN FORUM YETKILISI.SEN AYIRT ETMEKTE ZORLANDIGIN ICIN BEN NOT EDEYIM DEDIM. BU ILETIYI KALDIRMA HAKKIN YOK
DIPNOT;HIC BIR SEKILDE HAKARET ICERMEDEN EFENDI GIBI ELESTIRDIM SAYIN FORUM YETKILISI.SEN AYIRT ETMEKTE ZORLANDIGIN ICIN BEN NOT EDEYIM DEDIM. BU ILETIYI KALDIRMA HAKKIN YOK
En son Yaslikurt tarafından 27 Ara 2017 22:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Tüyler diken diken...
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
+1 kesinlikleeYaslikurt yazdı: ↑27 Ara 2017 22:15 Yayinlanan icerigi elestiren arkadaslari elestiren robot oyuncular ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.Hosuna gitmistir,begenmissindir eyvallah ama ben begenmiyorum ve elestiriyorum daha guzel bir sey ortaya cikmasi icin.Neymis "daha yarisi bekleyelim daha iyi olucak" 5 yil yetmedi mi?neyin savunmasi bu?Ellerine yuzlerine bulastirmislar. Siz ne bekliyordunuz bilmiyorum ama ben 10. level gorevinde kestigim Fare Adami 59. level gorev bossu olarak kesmek istemiyorum. He bir de o sondaki kuklaci cikarsa tam fiyasko. 10 yil gizledikleri kuklaci Sapkali Fare Adammis dusuncesi bile cildirtir.Hayir gelmis birisi oyunun siniri bu ellerinden geleni yapiyorlar diyor madem oyunun siniri bu loncaya giriste bile para toplamiycan,lonca kanalina yazmak icin para istemiycen ben de beklentimi yukseltmiycem.Babanizin oyunuymus gibi savunup durmayin sizde berbat bir trailer kabul edin tuymus kilmis gecin bunlari.