İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
hazır modeller kullanmışlar arkdaş ya yeni boss bile ismet efendim hüsrana uğradık
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
snjdbsb ismet mi o, yoksa baska biri mi ben de benzettim de sadece benzerlikten mi ibaret
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
YARATIKLARIN EFSUNLARI GBMX TEN Mİ İBARET yeni skill yok demeyinnnn

Uzun Zaman Sonra :)
Uzun Zaman Sonra Bununla Karşılaşmak Güzel 

değil yahu neresi ismet.
Everything is about math just math
oyun ermeydanına ve eminönüne benzemiş zaten oyunda fare adma var ayrıca gbm de var nie hazır model kullanıyonuzki arkdaş biz oyuncular şükretsinler bütün fikriz oyuncular verdi yapımcılara fikirleri bitmiş heralde
umarım güzel bir bölge olur da yaratıklar ateş çemberi ve gbm x in skillerini kullanıyor fare adamların elinde de anka var savaşçının silahı da kafa koparan yine şifanın zırhı da sarmaşığın biraz değişiği sizce aynı şeyler değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
aynı şeyler ya hacım maksatları bizi susturmak amaclı bir video sanırım