Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)

Mesaj gönderen HollyShit »

Bug dediğiniz şey oyun açıklarını kullanarak diğerlerine üstünlük sağlamaktır.

Sende 4 tılsım var bende 8 tılsım var. Ben 8'ini birden takıyorum gel vs diyorum. Yansıttığım tılsımlar çöp sende inanıp geliyorsun ve tek yiyorsun.

Sonra da bağırışmalar başlıyor ;" Bu bugu kaldırın artık. Adam 8 tane takıyor ayıp ayıp!"

Bu bir hataydı ve bunun düzeltilmesi gerekiyordu. Geç oldu ama oldu.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

pankuscagiz yazdı: 25 Tem 2017 07:51 Ben her zaman 4 tilsimla oynadim, bile bile hile yaptiniz bile bile haksiz yolla kazanc elde ettiniz. Polis yok diye hirsizlik yaptınız yillarca. Kesinlikle dogru bir uygulama.
+6541249842164214842921974510654
llldennolll yazdı: 25 Tem 2017 07:29 Sonunda oyuna yenilik getirmenize sevindim yanlız şöyle de bir sıkıntımız var.
''Bug'' diye nitelendirdiğimiz ve hata dediğiniz şey bizce hata değil.
Tam aksine oyunculara kolaylık sağlayan bir durum ve kaldırılması halinde oyuncuların elinde bulunan tılsımlar işe yaramayacak ve çektiğimiz akçelerle ürettiğimiz tılsımlar tabiri caizse çöp olacak.
Bug'un kaldırılması halinde çok sayıda oyuncu kaybediceksiniz bu benim görüşüm ki şuanda 15 kişi olarak oyunu bırakma kararı aldık sebebi ise ürettiğimiz tılsımları kullanamayacak olmamız.
Çok emek sarf ettik bu tılsımları üretmek için ve ürettik ama yaptığınız bu yenilik sayesinde kullanışımız kısıtlanıcak.
Söylediğim gibi,düzelttiğinizi sandığınız bu olay aslında kaş yaparken çöz çıkarmak gibi birşey.
İşinize karışmak gibi olmasın ama bence bunu yapmayın,bunun yerine alışverişteki 200 m sınırını arttırsanız daha iyi olur.
Saygılar...
Kardeş afedersin de çok da güzel olmuş ben genelde büyücü kulanıyorum def savaşçı adam 8 taneyi takıyo geliyo balyozla bam 13k vuruyo büyücülerin canı zaten 12k.Gidip tılsımlarını satarsın olur biter bunca zamandır haksız kazanç yapmışsınız bug kullanarak.şimdi bug kalkınca istemezükçülüğe başlıyosunuz olmaz öyle
Whxper yazdı: 25 Tem 2017 11:33 Bu şey gibi oyunun açığını kullanıp bug yapıp üstünlük sağlamak sonra düzeltilince ağlayıp oyunu bırakmak. Böyle düşünen oyunculara ihtiyacı yok zaten ikvnin.
oyunumuzun kültürünü de mahveden adamlar zaten bunlar.neymiş emek vermişlermişmiş.oyunun kaymağını bunlar yediler bi kere savaşçıyı işlevsiz hale getirdiler tanıdığı olmayan bölgeye giremedi bence bugın düzeltilmesi çok da güzel oldu
JigZaguLa yazdı: 25 Tem 2017 09:06 Birader biz demiyoruz ki sadece biz 8 tane kullanalım diğerleri 4 kullansın. Ayrıca 8 tane tılsım kullandığım falan da yok. 3 tane kırmızı tılsımım var hepi topu ve çöpe gitsin istemiyorum. Bu 8 tılsım işi sadece bize değil sizede yarar. İstememenizde ki sebebi anlamadım.
üstad zaten bazı yeteneklerin kısıtlamaları olmalı çok sayıda tılsım çok sayıda kısıtlamayı kaldırmak gibi bişey.bence oyunun tek düzeliğini bozacaktır gayet de güzel olacaktır
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

5+1 lere son

Mesaj gönderen Whxper »

Oyuna sülalesini başlatıp yeni başlayanları holde kasarak oyunu metin2 ye çevirenler, sığınağa bile 4 y2 + 1 savaşçı kuzeni + 1 şifa girenler 8 tılsım takamayınca ağlamaya başlamış bile. Bu bir oyun hatasıydı ve düzeltilmesi iyi oldu. Bu tılsımlar sayesinde bazı sınıflar yok olmaya başladı. Büyücüye bir tılsım takıyorsun savaşçıya gerek kalmıyor. Önceden ikv de neden mi insanlar dayanışma, sevgi, saygı içerisindeydi? Çünkü herkes birbirine muhtaçtı. O olmasa sen de olmuyordun. Bir büyücüsün sen olmadan hasar çıkmazdı. Bir savaşçısın sen olmadan hasarı üstüne alacak biri olmazdı. Bir şifacısın sen olmadan zehirleri bozacak biri yoktu. İşte bu tılsımlar yüzünden bazı roller oyundan silindi. 8 tılsımın kaldırılmasına ağlayanlar aslında bütün tılsımların kaldırılmasını hakediyordu. O kadar gözünüzü hırs bürümüş ki oyun olduğunu unutmuşsunuz. Bi grup bölgesinde savaşçıya ihtiyaç olduğunu unutmuşsunuz. Her şeyi hasar, tek atmak, güçlü olmak sanmaya başlamışsınız. Tılsımı olmayanı adamdan saymamaya başlamışsınız. Tanıdığınız olmayınca da arkadaşlık oluşturup loncanıza almamaya başlamışsınız. Bunlardan haberiniz yok. Değişen tek şey oyun değil, siz de değiştiniz. İşinize gelmiyor diye düzeltilen bir hatayı doğru göstermeye başladınız.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: 5+1 lere son

Mesaj gönderen saglam »

Whxper yazdı: 25 Tem 2017 12:04 Oyuna sülalesini başlatıp yeni başlayanları holde kasarak oyunu metin2 ye çevirenler, sığınağa bile 4 y2 + 1 savaşçı kuzeni + 1 şifa girenler 8 tılsım takamayınca ağlamaya başlamış bile. Bu bir oyun hatasıydı ve düzeltilmesi iyi oldu. Bu tılsımlar sayesinde bazı sınıflar yok olmaya başladı. Büyücüye bir tılsım takıyorsun savaşçıya gerek kalmıyor. Önceden ikv de neden mi insanlar dayanışma, sevgi, saygı içerisindeydi? Çünkü herkes birbirine muhtaçtı. O olmasa sen de olmuyordun. Bir büyücüsün sen olmadan hasar çıkmazdı. Bir savaşçısın sen olmadan hasarı üstüne alacak biri olmazdı. Bir şifacısın sen olmadan zehirleri bozacak biri yoktu. İşte bu tılsımlar yüzünden bazı roller oyundan silindi. 8 tılsımın kaldırılmasına ağlayanlar aslında bütün tılsımların kaldırılmasını hakediyordu. O kadar gözünüzü hırs bürümüş ki oyun olduğunu unutmuşsunuz. Bi grup bölgesinde savaşçıya ihtiyaç olduğunu unutmuşsunuz. Her şeyi hasar, tek atmak, güçlü olmak sanmaya başlamışsınız. Tılsımı olmayanı adamdan saymamaya başlamışsınız. Tanıdığınız olmayınca da arkadaşlık oluşturup loncanıza almamaya başlamışsınız. Bunlardan haberiniz yok. Değişen tek şey oyun değil, siz de değiştiniz. İşinize gelmiyor diye düzeltilen bir hatayı doğru göstermeye başladınız.
+984765468461687654684351864 işte bu kadar güzel anlatılabilirdi
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Re: Kuklacı'dan İlk Haberler (Bono Resimler)

Mesaj gönderen mirkan1453 »

ugurkan970 yazdı: 25 Tem 2017 11:46 su bugu kaldırdılar kaldırmasına da bız bu kadar tılsımı nabacaz sımdı ?
9 tılsımın oldğunda fazladan 1 taneyi ne yapıyorsan şu andaki fazlalıklara da aynısını yapacaksın kardeş :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Tek Yumruk

Re: Kuklacı'dan İlk Haberler (Bono Resimler)

Mesaj gönderen Tertip »

Kuklacı sunucusu oyuncuları olarak ayrıcalıklı hissettik :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Bende Diyordum..

Mesaj gönderen Caugar »

Bende diyorum neden herkes aynı tılsımların peşinde koşup kovalıyor.. Yalan yok bende kullandım 8 tılsım, zevkini aldım onun. Rakibimi ezmek bana adeta zevk veriyordu.. Gel gelelim ki her zaman yakındığım birşey olmuştur oda neden herkes fizik arkadaşım?.. Bana desen ki şimdi fizik oynar mısın? Ne oynayacağım ulan mis gibi buz var iken. Arkadaşım elektrik oynar sen ateş oynarsın bir başkası meteorit oynar. Güzel oldu güzel. Sevindirici :upside_down_face:
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Yahu arkadaşlar allah aşkına biraz adil olalım oyundaki 8 tılsıma sahip olan kişiler oyun popülasyonunun yüzde 5'ini oluşturuyorlar.Bu yüzde 5'in hakları için yüzde 95 mağdur durumda.Sadece kendinizi değil oyunun dengesinide düşünmelisiniz ;)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Sana ve 15 arkadaşına diyeceğim tek şey: Güle güeyin.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

İnanılmaz

Mesaj gönderen Dawnguard »

Aklı fikri yerinde olan insanlar bile tılsım bugı neden düzeltildi diye satırlarca yazı yazıyor.Yahu kardeşim sen bile kullanırken bunun adına "bug" demedin mi?
Yok piyasaymış şuymuş buymuş, geçelim bunları.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön