**__Rulers of the World__**
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Re: **__Rulers of the World__**
jetro malsın 
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
Kardeşim hayırlı olsun umarım en iyi şekilde bitirirsin.Bizler hep burdayız sen okuluna odaklan önümüzde uzun uzun yıllar var birliktelik için tabi ALLAH ın izniylebygloyn yazdı:S.a Arkadaşlar
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir![]()
suanda İstanbul' dan ayrıldım Trabzon dayım 10 gün sonrada Gümüşhaneye geçiçem kaderde kendi memleketimizde okumak varmıs hepinize kolay gelsin ..
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hayırlı olsun Kanka.. Hayatı her zmn başarılarla dolu geçirmen dileği ile k.i.b aeobygloyn yazdı:S.a Arkadaşlar
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir![]()
suanda İstanbul' dan ayrıldım Trabzon dayım 10 gün sonrada Gümüşhaneye geçiçem kaderde kendi memleketimizde okumak varmıs hepinize kolay gelsin ..
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
Merhabalar,
Biliyorsunuz yaz sürecinde Anka Sunucusu'nda takıldım. Plusum bitince buraya geldim. Row loncasında devam ediyordum ama loncadan ayrılma kararı verdim . Kimseyle bir sorunum olmadı. Sadece şahsi kararım. Herkes kendine iyi baksın Allah'a Emanet Olun ... Loncadan ayrılıyorum ama loncadakilerle irtibatımı hiçbir zaman kesmeyeceğim.
Not : Rowxsecrett ı karizma satmak için kullanacağım başka türlü çarda değilim.
Biliyorsunuz yaz sürecinde Anka Sunucusu'nda takıldım. Plusum bitince buraya geldim. Row loncasında devam ediyordum ama loncadan ayrılma kararı verdim . Kimseyle bir sorunum olmadı. Sadece şahsi kararım. Herkes kendine iyi baksın Allah'a Emanet Olun ... Loncadan ayrılıyorum ama loncadakilerle irtibatımı hiçbir zaman kesmeyeceğim.
Not : Rowxsecrett ı karizma satmak için kullanacağım başka türlü çarda değilim.
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©

Pembeşєутαη ©

:mrgreen:

:mrgreen:
Hay.. yavaş çalıştı, iki kez yolladı pardon.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Tekrardan merhaba
1 Aylık Eğitim ve yemin töreninden sonra 2 günlük haftasonu izni ile bilgisayara ulaşabildim
Zorlu 1 ay sonrasında tekrar bilgisayar ile buluşmak güzel
Teyzemlerde olduğumdan ve yanımda oyun olmadığından giremiyorum sadece foruma bakabiliyorum.Gördüğüm kadarı ile de bir değişiklik yok aynı ikv aynı şeyler devam ediyor :roll: Pazartesinde dersler başlıcak haftasonu izinlerim olacak o zamanlarda girebilirsem girerim foruma bakmak için belki arada oyuna da girme fırsatım olur indirebilirsem
Kendinize iyi bakın ... Öpüldünüz
Nerde Miyim ? İmzama bakabilirsin
1 Aylık Eğitim ve yemin töreninden sonra 2 günlük haftasonu izni ile bilgisayara ulaşabildim
Kendinize iyi bakın ... Öpüldünüz
Nerde Miyim ? İmzama bakabilirsin