**__Rulers of the World__**
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Re: **__Rulers of the World__**
jetro malsın 

Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ] 
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE 

Pembeşєутαη ©
Kardeşim hayırlı olsun umarım en iyi şekilde bitirirsin.Bizler hep burdayız sen okuluna odaklan önümüzde uzun uzun yıllar var birliktelik için tabi ALLAH ın izniylebygloyn yazdı:S.a Arkadaşlar
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir
suanda İstanbul' dan ayrıldım Trabzon dayım 10 gün sonrada Gümüşhaneye geçiçem kaderde kendi memleketimizde okumak varmıs hepinize kolay gelsin ..
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı 
Hayırlı olsun Kanka.. Hayatı her zmn başarılarla dolu geçirmen dileği ile k.i.b aeobygloyn yazdı:S.a Arkadaşlar
Üniversiteyi İstanbul şehri dısından kazandıgım için tam olarak nezman basladımı bilmediğim oyun a uzun bi ara veriyorum ara sıra da olsa forum a girerim hepiniz A.E. Olun ROWxGLOYN ve GLOYNx ve diğer charlarda ben bulunmamaktayım uzun bi süre charlarım size emanettir geri döndüğümde ısık takıları ve zırh ı charda görmek isterim ferhat ' a vasiyetimdir
suanda İstanbul' dan ayrıldım Trabzon dayım 10 gün sonrada Gümüşhaneye geçiçem kaderde kendi memleketimizde okumak varmıs hepinize kolay gelsin ..
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS

SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
Merhabalar,
Biliyorsunuz yaz sürecinde Anka Sunucusu'nda takıldım. Plusum bitince buraya geldim. Row loncasında devam ediyordum ama loncadan ayrılma kararı verdim . Kimseyle bir sorunum olmadı. Sadece şahsi kararım. Herkes kendine iyi baksın Allah'a Emanet Olun ... Loncadan ayrılıyorum ama loncadakilerle irtibatımı hiçbir zaman kesmeyeceğim.
Not : Rowxsecrett ı karizma satmak için kullanacağım başka türlü çarda değilim.

Biliyorsunuz yaz sürecinde Anka Sunucusu'nda takıldım. Plusum bitince buraya geldim. Row loncasında devam ediyordum ama loncadan ayrılma kararı verdim . Kimseyle bir sorunum olmadı. Sadece şahsi kararım. Herkes kendine iyi baksın Allah'a Emanet Olun ... Loncadan ayrılıyorum ama loncadakilerle irtibatımı hiçbir zaman kesmeyeceğim.
Not : Rowxsecrett ı karizma satmak için kullanacağım başka türlü çarda değilim.
Sancak________Anka                               
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 )
 )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)

Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı 
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ] 
Pembeşєутαη ©

Pembeşєутαη ©

:mrgreen:

:mrgreen:
Hay.. yavaş çalıştı, iki kez yolladı pardon.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi 
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Tekrardan merhaba  

1 Aylık Eğitim ve yemin töreninden sonra 2 günlük haftasonu izni ile bilgisayara ulaşabildim Zorlu 1 ay sonrasında tekrar bilgisayar ile buluşmak güzel
 Zorlu 1 ay sonrasında tekrar bilgisayar ile buluşmak güzel  Teyzemlerde olduğumdan ve yanımda oyun olmadığından giremiyorum sadece foruma bakabiliyorum.Gördüğüm kadarı ile de bir değişiklik yok aynı ikv aynı şeyler devam ediyor  :roll: Pazartesinde dersler başlıcak haftasonu izinlerim olacak o zamanlarda girebilirsem girerim foruma bakmak için belki arada oyuna da girme fırsatım olur indirebilirsem
 Teyzemlerde olduğumdan ve yanımda oyun olmadığından giremiyorum sadece foruma bakabiliyorum.Gördüğüm kadarı ile de bir değişiklik yok aynı ikv aynı şeyler devam ediyor  :roll: Pazartesinde dersler başlıcak haftasonu izinlerim olacak o zamanlarda girebilirsem girerim foruma bakmak için belki arada oyuna da girme fırsatım olur indirebilirsem  

Kendinize iyi bakın ... Öpüldünüz
Nerde Miyim ? İmzama bakabilirsin

1 Aylık Eğitim ve yemin töreninden sonra 2 günlük haftasonu izni ile bilgisayara ulaşabildim
Kendinize iyi bakın ... Öpüldünüz
Nerde Miyim ? İmzama bakabilirsin