Mynet üyelikleri taşınıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!

Mesaj gönderen HEYHAT »

3 aşamada aktarma üstelik çok kolay ve çok hızlı bir şekilde aktarma şansı .
Yapmamız gereken sadece mynet üyeliğimize giriş > Sobee üyelik oluştur ki buda aktive edebileceğimiz bir mail > Aktivasyon kodunuda mailden onaylama .

Resim

Resim

Resim

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

goldenll yazdı:yeni sobee hesabı açtım messenger adımda karakterleri aktarmak için .mynet hesabı giriyorum-yeni aldığım sobee hesabını giriyorum böyle bir üyelik zaten var diyor
Aktarım yapacağınız hesabı daha önceden açmanıza gerek yok. Aktarım sırasında sadece E-Posta adresi ve şifre belirleyerek anında aktarım yapabilirsiniz. Özellikleri daha rahat aktarabilmek için daha önceden açılmış olan hesaba aktarım yapmıyoruz
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Ormes yazdı:Bu oyunun düşmanı olsa ancak bu kadar zarar verebilirdi kendi kendinize öyle kararlar alıyorsunuzki adeta oyunda kalan üç beş kişiyide kaçırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kardeşim her gelen yenilik kullanıcılara kolaylık sağlaması gerekmezmi? Siz buna yenilikmi diyorsunuz? Benim zamanında açtığım mynet beş hesabım varsa beşindede 49 karekterlerim varsa nolcak neymiş efendim mail adresi alacakmışım pes yani bu kadar insanları yokuşa sürmenize artık kendiniz çalar kendiniz oynarsınız her şeyi zaten paraya döküp oyunun içine ettiniz. Bu kadar katı kararları alırken neler getirip neler kaybettireceğini hiçmi biriniz düşünmüyor? Alın oyununuzu başınıza çalın kendi kendinize oynayın bizler mecbur değiliz üç tane beş tane mail adresleri açmaya üç tane beş tane cep tel bulundurmaya.(
Her bir hesabınız için yeni mail adresi bulundurmanıza gerek yok. İşlem adımlarını kısaca hatırlayalım:
  • Launcher üzerinden Mynet'i seçtiğinizde karşınıza karakter aktarım ekranı çıkacak
  • Bu ekrandan Mynet hesabınızla giriş yapın (xxxxxx@mynet.com şeklinde giriş yapmalısınız)
  • Giriş yaptıktan sonra geçerli bir mail adresi girerek ve yeni bir şifre belirleyerek anında yeni bir Sobee hesabı açabilirsiniz.
    (Burada mail adresi olarak isterseniz Mynet mail adresinizi de kullanabilirsiniz. Böylece yeni bir mail adresi açmanıza gerek kalmaz)
  • Yeni Sobee hesabı açtıktan sonra mail adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayın veya kopyalayarak adres çubuğunuza yapıştırın.
  • İşlem tamamlandı! Artık Sobee hesabınızla giriş yaptığınızda eski hesabınızda ne görüyorsanız (Tüm karakterler, Eşyalar, Akçe, Plus Paket, Dükkan Ürünleri, Kasa Erişimi, +5 Yetenek vb.) bu hesabınızda göreceksiniz.
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eleminx »

Nerral kardeş
Hesabı aktarmak için illaki yeni hesap açmak şartmı ?
daha önceden açtıgım ama içerisindeçe karakter bulunmayan sobee hesabım var ona aktarabilirmiyim ?
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen goldenll »

hesabı iptal etme şansımız varmı sırf karakter aktarımı için açtım ama aktarılmıyor
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
Java
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Java »

Sobee de plus sürem ne kadar kaldı nerden bakarım 01.07.2012 ye kadar plusum vardı aktarılıp aktarılmadığına bakıcam...
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

Eleminx yazdı:Nerral kardeş
daha önceden açtıgım ama içerisindeçe karakter bulunmayan sobee hesabım var ona aktarabilirmiyim ?

NErul kardeş.
mynet hesabımda bulunan özellikler (plus akçe bozayı şans arttırıcılar felan aktarılıyo tamam.) yalnız ben karakterimi telefon hesabımaaktarmak istiyorum bu konuda ne yapacam
illaki yeni sahap mı açmak zorundayım ben telefon hesabıma aktarmak istiyorum.
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Aktarım işlemini siz oyuncularımız için kolaylaştırmak ve en sade hale getirmek için hesap aktarımı işlemi yalnızca yeni hesap açmayı gerektirmekteydi.

Eğer eski Sobee hesaplarına aktarım yapsaydık, Tüm sunucular bazında bu hesaplarda karakter kontrolü yapılması, Mynet hesabından aktarılacak akçe, plus paket gibi özelliklerin Sobee hesabının üzerine eklenmesi gibi kontroller ve değişiklikler gerekmektetdi ki, bu işlem her bir hesap başvurusu için çok daha uzun sürecekti.

Bunun yerine siz oyuncularımıza daha kolay ve anında hesabınızı aktarabileceğiniz bir çözüm sunmayı uygun gördük.

İyi eğlenceler
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Java yazdı:Sobee de plus sürem ne kadar kaldı nerden bakarım 01.07.2012 ye kadar plusum vardı aktarılıp aktarılmadığına bakıcam...
Şu anda sitede göremezsiniz. Eğer dilerseniz Destek>Plus Paket başlığından bize yazarak Plus Paketinizin bitiş tarihini öğrenebilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda sitemizde profil bilgilerinizi güncelleyebileceğiniz alanlarımız yer alacak ve bu tarz bilgileri siteden alabileceksiniz.
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

Nerull yazdı:
Aktarım işlemini siz oyuncularımız için kolaylaştırmak ve en sade hale getirmek için hesap aktarımı işlemi yalnızca yeni hesap açmayı gerektirmekteydi.

Eğer eski Sobee hesaplarına aktarım yapsaydık, Tüm sunucular bazında bu hesaplarda karakter kontrolü yapılması, Mynet hesabından aktarılacak akçe, plus paket gibi özelliklerin Sobee hesabının üzerine eklenmesi gibi kontroller ve değişiklikler gerekmektetdi ki, bu işlem her bir hesap başvurusu için çok daha uzun sürecekti.

Bunun yerine siz oyuncularımıza daha kolay ve anında hesabınızı aktarabileceğiniz bir çözüm sunmayı uygun gördük.

İyi eğlenceler
Hızlı aktarım için gösterdiginiz ilgiden dolayı sagolun.
amma velakin şuan başınız kalabalık sorunlarla ilgileniyorsunuz ama sonradan bu açtıgımız yeni hesabı telefon hesabına aktarabilirmiyim. karakterimin telefon hesabında olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz ?

“Eski Duyurular” sayfasına dön