Yapmamız gereken sadece mynet üyeliğimize giriş > Sobee üyelik oluştur ki buda aktive edebileceğimiz bir mail > Aktivasyon kodunuda mailden onaylama .

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Aktarım yapacağınız hesabı daha önceden açmanıza gerek yok. Aktarım sırasında sadece E-Posta adresi ve şifre belirleyerek anında aktarım yapabilirsiniz. Özellikleri daha rahat aktarabilmek için daha önceden açılmış olan hesaba aktarım yapmıyoruzgoldenll yazdı:yeni sobee hesabı açtım messenger adımda karakterleri aktarmak için .mynet hesabı giriyorum-yeni aldığım sobee hesabını giriyorum böyle bir üyelik zaten var diyor
Her bir hesabınız için yeni mail adresi bulundurmanıza gerek yok. İşlem adımlarını kısaca hatırlayalım:Ormes yazdı:Bu oyunun düşmanı olsa ancak bu kadar zarar verebilirdi kendi kendinize öyle kararlar alıyorsunuzki adeta oyunda kalan üç beş kişiyide kaçırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kardeşim her gelen yenilik kullanıcılara kolaylık sağlaması gerekmezmi? Siz buna yenilikmi diyorsunuz? Benim zamanında açtığım mynet beş hesabım varsa beşindede 49 karekterlerim varsa nolcak neymiş efendim mail adresi alacakmışım pes yani bu kadar insanları yokuşa sürmenize artık kendiniz çalar kendiniz oynarsınız her şeyi zaten paraya döküp oyunun içine ettiniz. Bu kadar katı kararları alırken neler getirip neler kaybettireceğini hiçmi biriniz düşünmüyor? Alın oyununuzu başınıza çalın kendi kendinize oynayın bizler mecbur değiliz üç tane beş tane mail adresleri açmaya üç tane beş tane cep tel bulundurmaya.(
Eleminx yazdı:Nerral kardeş
Hesabı aktarmak için illaki yeni hesap açmak şartmı ?
daha önceden açtıgım ama içerisindeçe karakter bulunmayan sobee hesabım var ona aktarabilirmiyim ?
Aktarım işlemini siz oyuncularımız için kolaylaştırmak ve en sade hale getirmek için hesap aktarımı işlemi yalnızca yeni hesap açmayı gerektirmekteydi.Eleminx yazdı:Nerral kardeş
daha önceden açtıgım ama içerisindeçe karakter bulunmayan sobee hesabım var ona aktarabilirmiyim ?
Şu anda sitede göremezsiniz. Eğer dilerseniz Destek>Plus Paket başlığından bize yazarak Plus Paketinizin bitiş tarihini öğrenebilirsiniz.Java yazdı:Sobee de plus sürem ne kadar kaldı nerden bakarım 01.07.2012 ye kadar plusum vardı aktarılıp aktarılmadığına bakıcam...
Hızlı aktarım için gösterdiginiz ilgiden dolayı sagolun.Nerull yazdı:Aktarım işlemini siz oyuncularımız için kolaylaştırmak ve en sade hale getirmek için hesap aktarımı işlemi yalnızca yeni hesap açmayı gerektirmekteydi.Eleminx yazdı:Nerral kardeş
Eğer eski Sobee hesaplarına aktarım yapsaydık, Tüm sunucular bazında bu hesaplarda karakter kontrolü yapılması, Mynet hesabından aktarılacak akçe, plus paket gibi özelliklerin Sobee hesabının üzerine eklenmesi gibi kontroller ve değişiklikler gerekmektetdi ki, bu işlem her bir hesap başvurusu için çok daha uzun sürecekti.
Bunun yerine siz oyuncularımıza daha kolay ve anında hesabınızı aktarabileceğiniz bir çözüm sunmayı uygun gördük.
İyi eğlenceler