Sayın Ahmet bey Captanatx incelemenize gerek kalmadı gibi sız coktan dogrulugunu bilmeden ve incelemeden iFTİRA oldugunu acıkladınız. On yargı ve bu kadar oyuncunun haklı olabilecegini düsnmüyosunzu bile.
Ben kalıbımı herseyimi koyarım ne olduguna yüregi olan Allah inanan adaleti bilen cıkar gercegi acıkalr konunun sahibi benim gereklli her türlü yaptırıma hazırım.
olabilecekler belli hadi baklaaım bekleyip gorelim
Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
- ceronimooo
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
-
- Kadim 999
Merhaba cerenomo,
Güzelce yazdığımı okursanız "iftira" sözcüğünü bildiriminiz adına kullanmadım. Bilakis bildiriminizin bize ulaştığını ve incelemeye aldığımızı anlattım , diğer yorumum konuyu fırsat bilip bizlere yüklenmeye çalışan oyuncularımızaydı...
Güzelce yazdığımı okursanız "iftira" sözcüğünü bildiriminiz adına kullanmadım. Bilakis bildiriminizin bize ulaştığını ve incelemeye aldığımızı anlattım , diğer yorumum konuyu fırsat bilip bizlere yüklenmeye çalışan oyuncularımızaydı...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Ben kimseye iftira atmıyorum. Herşey ortada zamanında söyledim Kıskanç denildi Şimdi olay ortada iftira atıyosun Çamur atıyosun denildi.
Valla daha ne diyeyim. Hep biz suçluda bu olayıda sen yaptın deyinde tam olsun.
Valla daha ne diyeyim. Hep biz suçluda bu olayıda sen yaptın deyinde tam olsun.
Kimsenin kimseye yüklendiği yok sadece adı verilen iki yöneticinin fotolarla ispatlanmış olan özelimizi okuduklarını ibraz etmeri ve buna bizlerin ortaya koyduğu tepkidir...
Ve ayrıca görülmüştürki yeri geldiğinde kendi şahısları adına yetkilerini kullandıkları acıkça ortadadır..
Biz bundan rahatsısız ve bu konuda ceza alması gereken kişilerin hiç bişi olmamış gibi davranmaları diyer yöneticilerin prosödör diyip durumu yumuşatma cabaları ayrı bir durum..
Oyunda şikayet edilen bir kişi nasıl hemen ceza alıyorsa yöneticilerde hemen aynı şekilde ceza almadılıdır..
Sonucta isbatı ortaya konulmuştur..
Ve ayrıca görülmüştürki yeri geldiğinde kendi şahısları adına yetkilerini kullandıkları acıkça ortadadır..
Biz bundan rahatsısız ve bu konuda ceza alması gereken kişilerin hiç bişi olmamış gibi davranmaları diyer yöneticilerin prosödör diyip durumu yumuşatma cabaları ayrı bir durum..
Oyunda şikayet edilen bir kişi nasıl hemen ceza alıyorsa yöneticilerde hemen aynı şekilde ceza almadılıdır..
Sonucta isbatı ortaya konulmuştur..
Cümleten iyi geceler her seye ragmen hayat devam ediyor bir oyun sonucta eger bir suc varsa sesimizi duyurduk en ust seviyedeki görevliler geldi incelenir gereken yapilir diye umuyorum geceniz güzel olsun ...
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
Ayrıca konuya ikide bir kilit atılması sanırım bizim haklı olduğumuzun ispatıdır..
Marjınal konuya ilgine tşk ederim gönderdiğin foto bir delildir selametle..
En son Beyaga tarafından 21 Kas 2010 23:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Bir resimde Pm lerin okunduğu bariz belli Diğer resimde insanlara meydan okunuluyor.
Burda birşey Söyleyende ya iftiracı ya Çamur atan oluyor.
Ben geçmişte yaşadıklarımı yazdım Ben aylar önce bu uyarıyı yaptığımı bu insanın bu görevi yapamayacağını söyledim.
Kalktınız hakkaniyet ten bahsettiniz.
Sizlerden o bahsettiğiniz Hakkaniyeti bekliyoruz..
Burda birşey Söyleyende ya iftiracı ya Çamur atan oluyor.
Ben geçmişte yaşadıklarımı yazdım Ben aylar önce bu uyarıyı yaptığımı bu insanın bu görevi yapamayacağını söyledim.
Kalktınız hakkaniyet ten bahsettiniz.
Sizlerden o bahsettiğiniz Hakkaniyeti bekliyoruz..
iftiraci diye bizde bahsediyorlar ceronimocum arkadaslar dogrulari hazmedemeyince iftira diyip yalanliyorlar.alistik artik bunlara
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba ,
Bence konunun fazla uzatılmasına gerek yok . Gereken kişiler konuyu ınceleyeceklerınden eminim ve gereğinin yapılacagı kanaatindeyim.
Harun YILMAZ - Kardeşimin bana yolladıgı MAIL'de geçen şeylerede çook ama çoook şaşırmış bulunmaktayım ve bende bir " şuanlık " ROA ( RAİDERS OF ANATOLİA ) ÜYESİ Olarak çok şaşırmış durumdayım ve Harun kardeşimin sonuna kadar haklı oldugunun inancındayım ve arkasındayım..
SAYGILARIMLA..
Bence konunun fazla uzatılmasına gerek yok . Gereken kişiler konuyu ınceleyeceklerınden eminim ve gereğinin yapılacagı kanaatindeyim.
Harun YILMAZ - Kardeşimin bana yolladıgı MAIL'de geçen şeylerede çook ama çoook şaşırmış bulunmaktayım ve bende bir " şuanlık " ROA ( RAİDERS OF ANATOLİA ) ÜYESİ Olarak çok şaşırmış durumdayım ve Harun kardeşimin sonuna kadar haklı oldugunun inancındayım ve arkasındayım..
SAYGILARIMLA..
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]