Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri
Re: Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri
EkLemek Istedıgım bırşey de Oyunda Kendı adıma konusuyorum bu Tamamen Benım gorusum %50 İtem %25 Yetenek & Kullanabılme %25 i ise BiLgisayar Etkılıdır.
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Bykomando yazdı:Bunlar gerçekten boş muhabbet , Lodoslar yorum yapmıs lodosLarı yazmış ben hıc arz goremedım orada ..
Hıc kımse en ıyı degıLdır.Heran herşey degişebilir ..
aynen bence hep tanıdıklarınızı yazıyosunuz qerçeqi qözünüzün önüne qetirmek istemiyosunuz..

- ultraxrapoo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Tarafsız yorum şifacılarda yeniçerixdadawa büyücülerde Kralxvelo olabilir iteme bakmaz böle olaylar brazda bilqi ister oyunda savaşçı çok karar vermek braz zor..
dadawa ws cidir bölgelerden item bile düşüremedi bu 1ultraxrapoo yazdı:Tarafsız yorum şifacılarda yeniçerixdadawa büyücülerde Kralxvelo olabilir iteme bakmaz böle olaylar brazda bilqi ister oyunda savaşçı çok karar vermek braz zor..
Kralxveloyuda duymak istemyrm
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
öncelikle şunu söleyim ben wsci deilim sadece taktik geliştiriciyim şifada çoğu insanın bilmediği taktikleri geliştiriyorum bu sayede wsleride alabiliyorum tkxxmanyak ile geçen konuşduk sorabilirsin o söylediklerimi hiç duymuşmu görmüşmü aklına gelirmiydiMavixumut yazdı:dadawa ws cidir bölgelerden item bile düşüremedi bu 1ultraxrapoo yazdı:Tarafsız yorum şifacılarda yeniçerixdadawa büyücülerde Kralxvelo olabilir iteme bakmaz böle olaylar brazda bilqi ister oyunda savaşçı çok karar vermek braz zor..
Kralxveloyuda duymak istemyrm
yani anlayacağın ben wsci deilim zırh düşüremedim o ayrı sabah 8 de evden çıkıyorum hafta içi 4 gün saat 9 da geliyorum diğr günler 12 de migratıda bazen atıyorum ve pazarım var yarım gün bu zaman diliminde 30 defa junon kesdim ama düşmedi zırh düşürenleride gördüm
yorumlarada dikkat lütfen emin olmadan yorumda bulunmayalım
...
hey allahım ya hep lodoslar yorum yazmıs büyülerde kralxvelo savascıda bilmiyorum sifada maxsifa tek gecerim.
Şifa = LegenDxşifaCı , Savaş = Mecxdnz , Büyü Legendxfredrik bnce ..
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
o kadar iyi değilim yinede teşekkürOnereal yazdı:Şifa = LegenDxşifaCı , Savaş = Mecxdnz , Büyü Legendxfredrik bnce ..
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
km ne derse desin yk arzmış lodsmş bölgelerden sonraki en iyi büyücü heretix En iyi savaşçı Xspartacusx şifada yorum ypmak istemyrm
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Aynen davut gibi daha vsci şifa göremdim Vs ci şifada davutu Tek geçerim
İyi forumlar
İyi forumlar
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..