****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Mesaj gönderen erdinc »

gercenisli yazdı:
erdinc yazdı:Gecemizi gündüzümüze katarak maden çekip para kastık..
Kadim görevini defalarca yaptık..
Eskiden olduğu gibi oyun kolay değil,beta yıllarında başlayan ve devam eden bir kolaylık vardı
ama artık yok hatalar bulunduğu zaman düzeltiliyor..
Oyun ne kadar zor olursa o kadar hareketli olur..
Tl sistemine gelecek olursam;kimse kendisinden,ailesinden,okul harçlığından kısıp düşünmesinler böyle bir şey..
Para kolay kazanılmıyor ve İstanbul Kıyamet Vakti'ne yardım için plus paket alımları var..
İlla para sistemi olsun diyorsanız,200.000.000 civarında ya da daha yüksek bir mebla olmalıdır..

Karagumruk
sanal para gercek para ile satılırsa işte ozaman oyunun düzeni dağılır.[set dizme,saheser üretme..]
Sadece ŞAHESER para ile satılırsa iyi olur.Aktarılmaz satılmaz.
Veya bu da olmuyorsa
KADİMİN GÜCÜNÜ DÜŞÜRSÜNLER
Oyunda ki karakterlerin gücü düşürülmemelidir..İlerlemeli oyunlar bu yüzden zevklidir,eğlencelidir..
oyunda ki sanal parayı gerçek paraya satmak sunucuya ve satın alana zarar verecektir..Dediğim gibi para sistemi olacaksan en az 200.000.000 en fazla 500.000.00 m olsun ki zorlaşsın herkesin birbiriyle savaşıp,tartışmak yerine oyun oynayıp item düşürüp,para kasıp oyunun zevkine ulaşsınlar..
Zor bir şey değil 3,5 saatte item satmadan 10 m kastığımı bildiğim için bu kadar net konuşabiliyorum..
Oyun da genç olan arkadaşlarımızın sayısı fazla ve sorumlulukların ne olduğunu bilmeyen kişiler var.
Hiç kimseye zarar vermeden oyunun daha güzel olması için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir..
İKV YÖNETİM'i bu konu üzerinde yoğunlaşıp çeşitli fikirler üreterek anket düzenlemesi yapsın ve biz oyunculara sunsun..
Bizler de oy kullanarak bir seçim yaparız..

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen krizantem »

Sevdigim bi abim şaherserin üretime hazırını satıyor 150 m 200 m arası degişiyor.
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

ee tabi siz dizmişsiniz üstünüzü elinizde şaheserler var eee biz nasıl alalım yeni başlayanlar ne yapcak 3 sene mi beklick şaheser almayı çok saçma bana kalırsa en başdan çok çok çok zor bi recete olsaktı ya da çok kolay basit bayabi kolay recete olcaktı herkezde olcaktı ya da çok az kişide olcaktı oyunun temeli sağlancakdı ama şuanda ise esklerde zaten bono hatalarından 500 mldan fazla para kaldıran var eee bu bize haksızlık değil mi ?
<)
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erdinc »

2 tane ecel üretimi yaptım şimdi 2 ejder,ashap üretimi düşünüyorum..İşlerimin yoğunluğu sebebi ile oyuna girip vakit ayıramıyorum..Çalışmakla olduğunu unutmamak gerekiyor..
Ayrıca;
Bono'larla ilgili hata mı? var.Bilemiyorum !.
Şu an bende bono mevcut.

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

erdinc yazdı:2 tane ecel üretimi yaptım şimdi 2 ejder,ashap üretimi düşünüyorum..İşlerimin yoğunluğu sebebi ile oyuna girip vakit ayıramıyorum..Çalışmakla olduğunu unutmamak gerekiyor..
Ayrıca;
Bono'larla ilgili hata mı? var.Bilemiyorum !.
Şu an bende bono mevcut.

Karagumruk
benim dildğim kadarıyla bono hatarı olmuş millet 500 mlu geçen para kasmış benim bildiğim bu
<)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ya çalışan insanlara söylüyorum.Ben 16 yaşında bir öğrenciyim.Yazın işim yok gücüm yok okul zamanı da derslerimi çalışıyorum.Ben oyuna giriyorum zamanımı ayırıp üretiyorum.Sizin işiniz var ya bırakın işiniz varsa bu oyunu oynamanız zaten gereksiz.Ha bizimde oynamaya hakkımız var diyorsanız oynadığınız kadar hak edersiniz.Madem işten güçten az giriyorsunuz sizinde şaheseriniz olmasın şahesersiz oynanmıyormu bu oyun anlamıış değilim.
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

yorumların hepsini okudum ve şunları demek istiyorum:

şaheserler gerçek parayla alınsın demişsiniz o zaman oyundan anlayan anlamayan herkesin elinde bi şaheser olurdu ;) bu arada kadimin gücü keşke baştan böyle olsaydı diye düşünüyorum yada hiç değiştirilmeseydi.çünkü kadimin bir anda güçlenmesi şaheserlerin üretimini zorlaştırdı ve ilk üretenler karlı çıktı. yinede işin doğrusunu yönetim bilir.

bunlar kendi düşüncelerim saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen :)
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

karabatu14 yazdı:yorumların hepsini okudum ve şunları demek istiyorum:

şaheserler gerçek parayla alınsın demişsiniz o zaman oyundan anlayan anlamayan herkesin elinde bi şaheser olurdu ;) bu arada kadimin gücü keşke baştan böyle olsaydı diye düşünüyorum yada hiç değiştirilmeseydi.çünkü kadimin bir anda güçlenmesi şaheserlerin üretimini zorlaştırdı ve ilk üretenler karlı çıktı. yinede işin doğrusunu yönetim bilir.

bunlar kendi düşüncelerim saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen :)
herkez de saheser olsun kullanamadıktan sonra ne olacakkı :)
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

gercenisli yazdı:
kertenkele yazdı:
Oyun içi hiçbir eşya materyal veyahut herhangibirşey reel hayatta gerçek parayla satılamaz
konu kilit
GÜNCEL

Boş boş yorumlar yazıp durmayın.Mantıklı bir Gerekçeyle karşıma çıkın
Mantıklı gerekçe mi istiyosun ben sana mantıklı gerekçeler yazıyım istediğini seç
1- Oyuna gerçek para alet edilirse zengin olan kazanır iyi oynayan değil
2-zaman harcamadan parayla elde edenler uykusuz kalıp (bonosuz) uğraşşıp biriktirip üretenlerin zamanını geri verebilecek mi?
3- Turkoxhamster'ın dediği gibi bu durumda önceden üretenlere bu paranın verilmesi gerekir(kaç para olursa)bu da İKV ye kardan çok zarar ettirir
4-bu durumda kadimin değeri kalmaz kadimi kesmeye kimse gitmez ve belki gelecekteki seri görevlerin bir halkası koptuğu için yapılamaz
5- bu durumda sadece şaheserde işe yarayan materyallerin piyasası ucuzlar ve gerçek para oyun içi dengeleri bozmuş olur bu materyalleri satanlar zarar eder
6-eğer bu olursa şaheserli sayısı çok artacağı için grup bölgelerinde güçlüyle güçsüz ayırt edilemeyecek ve aslında güçsüz olanları şaheserli diye grubuna alan kişi de para kaybedecek

istediğini seç benden bu kadar
İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Firelife »

Reymond yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Comrade yazdı:oyun parasıyla olsun demiyoruz gerçek para diyoruz.Gerçek para emek harcanmadan mı kazanılıyor?

herkes emek harcayarak mı kazanıyor?Babasından para alan gidecek alacak.
Bende diyorum ki eğer bu sistem gelecekse bana şaheser üretmek için uğraştığım zamanımı yada kaç paraya satılıyorsa o parayı verin.

Kusura bakmayın ama şaheser bulunanların çoğu ya beta carı ya da senelik oyuncular bn tılsımda 2 senedir oynuyorum bundan önce 1 sene meranda oynamışdım size şunu söyleyim ben eğer bono hatalarında oyunda olsaydım şuanda belki benimde elim şaheserler olur belki ben meran yrine tılsımda başlasaydım belki bende en güçlülr arasında olurdum ama gerçek olan şu var herşey değişti artık kadimi bil kesmek imkansıza yaklaştı oyunun anlamı bile kalmadı inşallah bu günleri aramayız ne diyim yazık böyle oyuna yazık harcanan paraya en azından şahserlr tl ile satılırsa adam gibi bir şy olur oyunda toparlar biraz

ŞAHESERLER EMEK HARCIYANINDIR.EĞER BABASINDAN PARA ALIP KOŞUP ŞAHESER ALAN ÇOCUKLARA ŞAHESER DAĞITIRSAN OYUNUN HALİNİ DÜŞÜN HERKESTE ŞAHESER OLUR SEN ŞAHESER ÜRETEMEMİŞSİN DE BÖLE KONUŞUYORSUN O MADENLERE EMEK HARCASAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön