Oyunda ki karakterlerin gücü düşürülmemelidir..İlerlemeli oyunlar bu yüzden zevklidir,eğlencelidir..gercenisli yazdı:sanal para gercek para ile satılırsa işte ozaman oyunun düzeni dağılır.[set dizme,saheser üretme..]erdinc yazdı:Gecemizi gündüzümüze katarak maden çekip para kastık..
Kadim görevini defalarca yaptık..
Eskiden olduğu gibi oyun kolay değil,beta yıllarında başlayan ve devam eden bir kolaylık vardı
ama artık yok hatalar bulunduğu zaman düzeltiliyor..
Oyun ne kadar zor olursa o kadar hareketli olur..
Tl sistemine gelecek olursam;kimse kendisinden,ailesinden,okul harçlığından kısıp düşünmesinler böyle bir şey..
Para kolay kazanılmıyor ve İstanbul Kıyamet Vakti'ne yardım için plus paket alımları var..
İlla para sistemi olsun diyorsanız,200.000.000 civarında ya da daha yüksek bir mebla olmalıdır..
Karagumruk
Sadece ŞAHESER para ile satılırsa iyi olur.Aktarılmaz satılmaz.
Veya bu da olmuyorsa KADİMİN GÜCÜNÜ DÜŞÜRSÜNLER
oyunda ki sanal parayı gerçek paraya satmak sunucuya ve satın alana zarar verecektir..Dediğim gibi para sistemi olacaksan en az 200.000.000 en fazla 500.000.00 m olsun ki zorlaşsın herkesin birbiriyle savaşıp,tartışmak yerine oyun oynayıp item düşürüp,para kasıp oyunun zevkine ulaşsınlar..
Zor bir şey değil 3,5 saatte item satmadan 10 m kastığımı bildiğim için bu kadar net konuşabiliyorum..
Oyun da genç olan arkadaşlarımızın sayısı fazla ve sorumlulukların ne olduğunu bilmeyen kişiler var.
Hiç kimseye zarar vermeden oyunun daha güzel olması için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir..
İKV YÖNETİM'i bu konu üzerinde yoğunlaşıp çeşitli fikirler üreterek anket düzenlemesi yapsın ve biz oyunculara sunsun..
Bizler de oy kullanarak bir seçim yaparız..
Karagumruk