serres yazdı:Oyundaki senaryonun başladığı yer, Attalos Hanedanlığı Pergamon Krallğı. Kafamızda bir şeyler canlansın diye paylaşıyorum , belki buna benzer haritalar olcak.
Yanlış.
Milet şehrinde, Attalos Hanedanlığı döneminde uyanıyorsun. Diyor yani Karakter oluşturduğunuzda burda baişayacaksınız Agah'da doğma gibi.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
Sonunda açıkladılar demekki gördügümüz iş ilanları linkendin derken hiçbir şekilde sobenin hiçbir projesine destek vermem.Nedeni ise her projeyi kaldırıp rafa kaldırıyorlar herkes bir şey yapma peşinde.Yatırdıgımız paralarla oyunu degilde başka oyuna harcadılar.Geçmiştede ikvnin paralarıyla yine başka projelere giriştirler çogu fıs çıktı.Bu kürşadın dedigi gibi iddialı olsada bana ikvdeki tadı veremez ama baklım.Yine ikv tarzı bir oyun olsaydı belki bakardık felan 10 12 yaşındaki çocuklar hemen dolar oynanmaz ikvdeki ortam hiçbir şekilde kurulmaz.
Cevap yorum dahi düsünmüyordum lakin bu yazıya istinaden bir kaç sey yazayım dedim.
Projeye elle tutulur olarak ve fikir olarak 2014 de baslanmıs kısa bir arastırma yaptım hatta bu hale gelmesi için bir kaç yıl önceside olduğunu düşşünüyorum.
Tarz olarak Mmoprg ve mobanın birlesimi bir oyun tarzına sahip olacak (görüsündeyim) Bu da beni heyecanlandırıyor tam istediğim tarzda bir oyun olacak. Neden mi çünkü mmo moba ve bir sürü tarzda oyun oynayan oyuncu olarak birbirine olan artıları olduğunu düşünüyorum birisi sosyal iletisim diğeri ise az zamanda cok eğlence çok eğlenceden kasıt tatmin etme. MMo oyunlarında bu uzun vakit alır ve de surekli güncelleme gelir sonra ise emekler... Ne dediğimi anladınız.
Ve su meshurrrr öneri havuzumuz bence bu havuzun dahiyane fikirleri de bu oyunun gelisimine katkı sağlayacağını göreceğiz.
Anka kuşunu blirmisiniz ikv oynuyorsanız elbette küllerinden yeniden doğan bu oyun insallah camiamıza hayırlı olur.
Cevap yorum dahi düsünmüyordum lakin bu yazıya istinaden bir kaç sey yazayım dedim.
Projeye elle tutulur olarak ve fikir olarak 2014 de baslanmıs kısa bir arastırma yaptım hatta bu hale gelmesi için bir kaç yıl önceside olduğunu düşşünüyorum.
Tarz olarak Mmoprg ve mobanın birlesimi bir oyun tarzına sahip olacak (görüsündeyim) Bu da beni heyecanlandırıyor tam istediğim tarzda bir oyun olacak. Neden mi çünkü mmo moba ve bir sürü tarzda oyun oynayan oyuncu olarak birbirine olan artıları olduğunu düşünüyorum birisi sosyal iletisim diğeri ise az zamanda cok eğlence çok eğlenceden kasıt tatmin etme. MMo oyunlarında bu uzun vakit alır ve de surekli güncelleme gelir sonra ise emekler... Ne dediğimi anladınız.
Ve su meshurrrr öneri havuzumuz bence bu havuzun dahiyane fikirleri de bu oyunun gelisimine katkı sağlayacağını göreceğiz.
Anka kuşunu blirmisiniz ikv oynuyorsanız elbette küllerinden yeniden doğan bu oyun insallah camiamıza hayırlı olur.