sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen Sinyor »

serres yazdı:Oyundaki senaryonun başladığı yer, Attalos Hanedanlığı Pergamon Krallğı. Kafamızda bir şeyler canlansın diye paylaşıyorum , belki buna benzer haritalar olcak.:)
Resim
Yanlış.

Resim

Milet şehrinde, Attalos Hanedanlığı döneminde uyanıyorsun. Diyor yani Karakter oluşturduğunuzda burda baişayacaksınız Agah'da doğma gibi.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

İkv yi iki dk da atıp bitirdiniz sobee ye sövmeyin bari :idea:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Sonunda açıkladılar demekki gördügümüz iş ilanları linkendin derken hiçbir şekilde sobenin hiçbir projesine destek vermem.Nedeni ise her projeyi kaldırıp rafa kaldırıyorlar herkes bir şey yapma peşinde.Yatırdıgımız paralarla oyunu degilde başka oyuna harcadılar.Geçmiştede ikvnin paralarıyla yine başka projelere giriştirler çogu fıs çıktı.Bu kürşadın dedigi gibi iddialı olsada bana ikvdeki tadı veremez ama baklım.Yine ikv tarzı bir oyun olsaydı belki bakardık felan 10 12 yaşındaki çocuklar hemen dolar oynanmaz ikvdeki ortam hiçbir şekilde kurulmaz.
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Kapalı beta kayıtları ne ara kapandı len.. :)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Hata düzeltilmiş. Kayıtlar aktif.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Çok mutlu oldum ya. Hahaha AFRASiYAB kurtuluyorum senden.. :)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Bu leprachaunda oyun bambaşka felan bir hal alacak diyordu o geldi aklıma lahmacun yine yaptı yapacagını : ) x )
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Selam Arkadaşlar yemelik merhaba :)

Cevap yorum dahi düsünmüyordum lakin bu yazıya istinaden bir kaç sey yazayım dedim.

Projeye elle tutulur olarak ve fikir olarak 2014 de baslanmıs kısa bir arastırma yaptım hatta bu hale gelmesi için bir kaç yıl önceside olduğunu düşşünüyorum.

Tarz olarak Mmoprg ve mobanın birlesimi bir oyun tarzına sahip olacak (görüsündeyim) Bu da beni heyecanlandırıyor tam istediğim tarzda bir oyun olacak. Neden mi çünkü mmo moba ve bir sürü tarzda oyun oynayan oyuncu olarak birbirine olan artıları olduğunu düşünüyorum birisi sosyal iletisim diğeri ise az zamanda cok eğlence çok eğlenceden kasıt tatmin etme. MMo oyunlarında bu uzun vakit alır ve de surekli güncelleme gelir sonra ise emekler... Ne dediğimi anladınız.

Ve su meshurrrr öneri havuzumuz bence bu havuzun dahiyane fikirleri de bu oyunun gelisimine katkı sağlayacağını göreceğiz.

Anka kuşunu blirmisiniz ikv oynuyorsanız elbette küllerinden yeniden doğan bu oyun insallah camiamıza hayırlı olur.

Okuduğunuz için Teşekkür ederim.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

LEPRECHAUN yazdı:Selam Arkadaşlar yemelik merhaba :)

Cevap yorum dahi düsünmüyordum lakin bu yazıya istinaden bir kaç sey yazayım dedim.

Projeye elle tutulur olarak ve fikir olarak 2014 de baslanmıs kısa bir arastırma yaptım hatta bu hale gelmesi için bir kaç yıl önceside olduğunu düşşünüyorum.

Tarz olarak Mmoprg ve mobanın birlesimi bir oyun tarzına sahip olacak (görüsündeyim) Bu da beni heyecanlandırıyor tam istediğim tarzda bir oyun olacak. Neden mi çünkü mmo moba ve bir sürü tarzda oyun oynayan oyuncu olarak birbirine olan artıları olduğunu düşünüyorum birisi sosyal iletisim diğeri ise az zamanda cok eğlence çok eğlenceden kasıt tatmin etme. MMo oyunlarında bu uzun vakit alır ve de surekli güncelleme gelir sonra ise emekler... Ne dediğimi anladınız.

Ve su meshurrrr öneri havuzumuz bence bu havuzun dahiyane fikirleri de bu oyunun gelisimine katkı sağlayacağını göreceğiz.

Anka kuşunu blirmisiniz ikv oynuyorsanız elbette küllerinden yeniden doğan bu oyun insallah camiamıza hayırlı olur.

Okuduğunuz için Teşekkür ederim.
kanka 2012 den bahsediliyor sen ne diyorsun ya :(
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Sitenin acılma tarihi 2014