Zehir hk.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Zehir hk.

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

IDyBKaTLiaMI yazdı:
HezarfenCelebi yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...:)
AnyoneStopMe yazdı:Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
Neye dayanarak bunları söylüyorsunuz :) Zehir yeteneğinin özelliklerine biraz göz gezdirin.Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın ;)
Zehir kritikte herzaman yavaşlatıyor ancak kritik gelmeden bazen yavaşlatıyor ve bn bunu 5 senelik kullandıgm şifacı tecrubesine dayanarak soyluyorum...:)
5 yıldır şifacı kullanıyorsun fakat zehir tablosuna hiç bakmamışsın :) Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın ;)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

HezarfenCelebi yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:
HezarfenCelebi yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...:)
AnyoneStopMe yazdı:Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
Neye dayanarak bunları söylüyorsunuz :) Zehir yeteneğinin özelliklerine biraz göz gezdirin.Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın ;)
Zehir kritikte herzaman yavaşlatıyor ancak kritik gelmeden bazen yavaşlatıyor ve bn bunu 5 senelik kullandıgm şifacı tecrubesine dayanarak soyluyorum...:)
5 yıldır şifacı kullanıyorsun fakat zehir tablosuna hiç bakmamışsın :) Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın ;)

Selamün aleyküm.
Bende şifayım.
Ve zehir yeteneğinin özellliklerini gayet iyi bilmekteyim.

ZEHİRLEME YETENEĞİ

Her bir puan :%2 hasar ve %1.25 menzil artırır.
5 puan da : Rakibi 7,5 saniye süreyle % 15 yavaşlatır ve 5 puandan itibaren her bir puan bu yavaşlatma etkisini %1,5 artırır ve kudret gereksini %3 düşürür.
5 puan da : Kritik şansı artışı olur.
10 puan da :% 10 kritik şansı artışı olur.
15 puan da :%15 kritik şansı artışı olur ve süresi 26 saniye olur.

Zehir yetenek tablosu bu şekilde.
Öğrenemeyenler ya da bilmeyenler burdan öğrensin.

İyi forumlar......
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Bence hala kafaları basmaz .Yetenek tablosunda olmayan birşeye var diyecek kadar uçmuş arkadaşlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.

“Şifacı” sayfasına dön