Grup bölgeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Grup bölgeleri

Mesaj gönderen Forumkral »

iSpAnYoL2834 yazdı:
Forumkral yazdı:
iSpAnYoL2834 yazdı:Nefer'den Cevap :

Ulan agah sen dedin gel teşkilata güzel diye geldik ne bir ikram ne bir jest.Elimize tutuşturdun bi 300 lira 3.Seviyede halen devam başkada bişi yok.Gaffar sana gelince ulan o yaşa gelmişssin geçen doktorların söyledi küçük mavi hap istemişssin adamdan lan manyak kalbin erg i zor kaldırıyor bide onu içip ölecen.

Sevgiler Nefer.
Agah tan cevap :
Olum bak beni deli ediyonuz ha sonunda yakacam bütün eminönünü canımı sıkmayın lan benim.Biri item ister biri beni kesmesinler der ben ne yapam benmi verem itemleri para yok para bütün teşkilat bana bakıyor.Herkesin maaşı benden çıkıyor nerden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok ha babam para iste item iste.Bi de maaş vermiyor diyon 300 bn verdim neyine yetmiyor.
Sevgili agah bey kuzenim yazmış s.s.Ama doru yazmış parayı geçtim onca yıllık neferim bi sigorta yapmadın :( sen kör kör otur asit ve zehir yemekden vucudum delik deşik oldu şifacı reçete yazmıyor sigortamız yok agahh bize bahmiyy :(
Geçirecem kafana bastonu görecen sonra reçeteyide şifacıyda.Bir şifacı kolaymı yetişiyor hepsi bi havalarda yok biz 6 yıl okuduk yok ben prof oldum.Ben gidiyorum gözüme baktırmaya benden 1 m alıyor.Neymiş profmuş hacettepe mezunuymuş atar yapıyor
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Hacettepe oku sa kaç yazar şurda Askeri Kara Harp okulunu bitirdim hayvan gibi savaşçı oldum yüzüme bakmıyorlar.Gaffar'ı mavi hapla tehdit ettim nasılda sustu :) bişi yapmasın :(
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

Sarıoğlu Sabri

Artık auta atmamaya karar verdim uzak mesafe şutlarım gerrard gibi etkili olucak !
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

Semiha:
Bu ne be arkadaş kendime bir sevgili buldum adam 70 yaşında neyse abisi Agah iyidir diye sevgili olduk beni aldı götürdü çemberli taşa şimdide burdan çıkamıyorum uzun zamandır burda bir hareketlilik yoktu şu 1,5 senedir bir hareketlilik var giren çıkan eksik olmuyor ama gelip edepleriyle durmuyorlar bize sataşıyorlar ilk zamanlar birşey yapamıyorlardı ama nasıl olduysa şimdi bizden güçlü oldular bakıyoruz ki bizi öldürecekler yere yatıyoruz üstümüzdekileri çıkarıp veriyoruz sevinip gidiyorlar bazıları ise ilk defa geliyor onlar tecrübesiz diye biz onları öldürüyoruz böyle geçinip gidiyorduk ama artık sıkıldık Gaffarımında yaşı iyice ilerledi benim buradan çıkmam lazım yada bizi rahat bıraksınlar :!:
.....
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba Ben Gaffar Bey,
erbayyy yazdı:Semiha:
Bu ne be arkadaş kendime bir sevgili buldum adam 70 yaşında neyse abisi Agah iyidir diye sevgili olduk beni aldı götürdü çemberli taşa şimdide burdan çıkamıyorum uzun zamandır burda bir hareketlilik yoktu şu 1,5 senedir bir hareketlilik var giren çıkan eksik olmuyor ama gelip edepleriyle durmuyorlar bize sataşıyorlar ilk zamanlar birşey yapamıyorlardı ama nasıl olduysa şimdi bizden güçlü oldular bakıyoruz ki bizi öldürecekler yere yatıyoruz üstümüzdekileri çıkarıp veriyoruz sevinip gidiyorlar bazıları ise ilk defa geliyor onlar tecrübesiz diye biz onları öldürüyoruz böyle geçinip gidiyorduk ama artık sıkıldık Gaffarımında yaşı iyice ilerledi benim buradan çıkmam lazım yada bizi rahat bıraksınlar :!:
Bu açıklamandan sonra hayal kırıklığı yaşıyorum.Hani bizimki dürüst bir aşktı seni Çemberlitaş Kulesinde gezdirdiğim günleri ne çabuk unuttun.Kız lisesinden seni alıp çıkardım.İmparatorluğumun baş tacı yaptım.Yaşlandık diye kimse takmıyor bizi.Yaşlandık diye imparatorluğum çöktü kuklacı abide beni bu aralar takmıyor.Taggriss teki elemanlarını güçlendiriyor.Bu bana yapılmaması lazımdı....

Burdan genç iken tanıştığım Handan Hanıma selamlar çemberlitaş ta beklerim seni bu semiha bana göre çok genç :)
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek ;)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

efsaneottoman yazdı:Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek ;)
göz kırpma niye tatminmi oluosun ? yada zevkmi alıon nedirki

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:
efsaneottoman yazdı:Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek ;)
bosh neyse :mrgreen: :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
Chris Bosh 1 numaralı formasıyla Power Forward-Center mevkisinde Miami Heat de oynamaktadır Miami ye gitmeden önce Toronto Raptorsda forma giymekteydi

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen harkonen »

ForumunMessisi yazdı:
CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
Chris Bosh 1 numaralı formasıyla Power Forward-Center mevkisinde Miami Heat de oynamaktadır Miami ye gitmeden önce Toronto Raptorsda forma giymekteydi
kendisini seviyorum :D iyi adam + zenci
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön