Geçirecem kafana bastonu görecen sonra reçeteyide şifacıyda.Bir şifacı kolaymı yetişiyor hepsi bi havalarda yok biz 6 yıl okuduk yok ben prof oldum.Ben gidiyorum gözüme baktırmaya benden 1 m alıyor.Neymiş profmuş hacettepe mezunuymuş atar yapıyoriSpAnYoL2834 yazdı:Sevgili agah bey kuzenim yazmış s.s.Ama doru yazmış parayı geçtim onca yıllık neferim bi sigorta yapmadınForumkral yazdı:Agah tan cevap :iSpAnYoL2834 yazdı:Nefer'den Cevap :
Ulan agah sen dedin gel teşkilata güzel diye geldik ne bir ikram ne bir jest.Elimize tutuşturdun bi 300 lira 3.Seviyede halen devam başkada bişi yok.Gaffar sana gelince ulan o yaşa gelmişssin geçen doktorların söyledi küçük mavi hap istemişssin adamdan lan manyak kalbin erg i zor kaldırıyor bide onu içip ölecen.
Sevgiler Nefer.
Olum bak beni deli ediyonuz ha sonunda yakacam bütün eminönünü canımı sıkmayın lan benim.Biri item ister biri beni kesmesinler der ben ne yapam benmi verem itemleri para yok para bütün teşkilat bana bakıyor.Herkesin maaşı benden çıkıyor nerden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok ha babam para iste item iste.Bi de maaş vermiyor diyon 300 bn verdim neyine yetmiyor.sen kör kör otur asit ve zehir yemekden vucudum delik deşik oldu şifacı reçete yazmıyor sigortamız yok agahh bize bahmiyy
Grup bölgeleri
Re: Grup bölgeleri
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hacettepe oku sa kaç yazar şurda Askeri Kara Harp okulunu bitirdim hayvan gibi savaşçı oldum yüzüme bakmıyorlar.Gaffar'ı mavi hapla tehdit ettim nasılda sustu
bişi yapmasın 
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Sarıoğlu Sabri
Artık auta atmamaya karar verdim uzak mesafe şutlarım gerrard gibi etkili olucak !
Artık auta atmamaya karar verdim uzak mesafe şutlarım gerrard gibi etkili olucak !
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Semiha:
Bu ne be arkadaş kendime bir sevgili buldum adam 70 yaşında neyse abisi Agah iyidir diye sevgili olduk beni aldı götürdü çemberli taşa şimdide burdan çıkamıyorum uzun zamandır burda bir hareketlilik yoktu şu 1,5 senedir bir hareketlilik var giren çıkan eksik olmuyor ama gelip edepleriyle durmuyorlar bize sataşıyorlar ilk zamanlar birşey yapamıyorlardı ama nasıl olduysa şimdi bizden güçlü oldular bakıyoruz ki bizi öldürecekler yere yatıyoruz üstümüzdekileri çıkarıp veriyoruz sevinip gidiyorlar bazıları ise ilk defa geliyor onlar tecrübesiz diye biz onları öldürüyoruz böyle geçinip gidiyorduk ama artık sıkıldık Gaffarımında yaşı iyice ilerledi benim buradan çıkmam lazım yada bizi rahat bıraksınlar :!:
Bu ne be arkadaş kendime bir sevgili buldum adam 70 yaşında neyse abisi Agah iyidir diye sevgili olduk beni aldı götürdü çemberli taşa şimdide burdan çıkamıyorum uzun zamandır burda bir hareketlilik yoktu şu 1,5 senedir bir hareketlilik var giren çıkan eksik olmuyor ama gelip edepleriyle durmuyorlar bize sataşıyorlar ilk zamanlar birşey yapamıyorlardı ama nasıl olduysa şimdi bizden güçlü oldular bakıyoruz ki bizi öldürecekler yere yatıyoruz üstümüzdekileri çıkarıp veriyoruz sevinip gidiyorlar bazıları ise ilk defa geliyor onlar tecrübesiz diye biz onları öldürüyoruz böyle geçinip gidiyorduk ama artık sıkıldık Gaffarımında yaşı iyice ilerledi benim buradan çıkmam lazım yada bizi rahat bıraksınlar :!:
.....
Merhaba Ben Gaffar Bey,
Burdan genç iken tanıştığım Handan Hanıma selamlar çemberlitaş ta beklerim seni bu semiha bana göre çok genç
Bu açıklamandan sonra hayal kırıklığı yaşıyorum.Hani bizimki dürüst bir aşktı seni Çemberlitaş Kulesinde gezdirdiğim günleri ne çabuk unuttun.Kız lisesinden seni alıp çıkardım.İmparatorluğumun baş tacı yaptım.Yaşlandık diye kimse takmıyor bizi.Yaşlandık diye imparatorluğum çöktü kuklacı abide beni bu aralar takmıyor.Taggriss teki elemanlarını güçlendiriyor.Bu bana yapılmaması lazımdı....erbayyy yazdı:Semiha:
Burdan genç iken tanıştığım Handan Hanıma selamlar çemberlitaş ta beklerim seni bu semiha bana göre çok genç
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek
Ottomanxölümsüz anısına
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

göz kırpma niye tatminmi oluosun ? yada zevkmi alıon nedirkiefsaneottoman yazdı:Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek![]()
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bosh neyse :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:göz kırpma niye tatminmi oluosun ? yada zevkmi alıon nedirkiefsaneottoman yazdı:Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek![]()
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

Chris Bosh 1 numaralı formasıyla Power Forward-Center mevkisinde Miami Heat de oynamaktadır Miami ye gitmeden önce Toronto Raptorsda forma giymekteydiCruicaL yazdı:bosh neyse :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:göz kırpma niye tatminmi oluosun ? yada zevkmi alıon nedirkiefsaneottoman yazdı:Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek![]()
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

kendisini seviyorumForumunMessisi yazdı:Chris Bosh 1 numaralı formasıyla Power Forward-Center mevkisinde Miami Heat de oynamaktadır Miami ye gitmeden önce Toronto Raptorsda forma giymekteydiCruicaL yazdı:bosh neyse :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:göz kırpma niye tatminmi oluosun ? yada zevkmi alıon nedirkiefsaneottoman yazdı:Yeni bölge isteyen arkadaşlarım yapabileceğiniz tek şey Game-X fuarını beklemek![]()
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN