Üniversite adayları hayırlı ugurlu olsun
Re: Üniversite adayları hayırlı ugurlu olsun
lan yonetim sialhcı bnesi daha dun geldn ne artistleniyon lan 2 yorum atık konuda rahatsız olan yok sen ne kaldırıyon lan kufur etmedik argo kulanmadık bi şey etmedk dunku adama bak

KHAS-Endüstri mühendisliği var mı aramızda
En son Kable tarafından 18 Ağu 2012 00:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsundeeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.

- deeLidumruL
- Cin Avcısı
İlk 2 sene diplomayı alamadım okuldan mezun olamadım. 3. senemde girmiş oldum çok mu mantıksız geldi kardeş ?IReSTIBLE yazdı:krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsundeeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Hem 2 yıl sınıfda kalıyon hem de bilgisayar muhendisligideeLidumruL yazdı:İlk 2 sene diplomayı alamadım okuldan mezun olamadım. 3. senemde girmiş oldum çok mu mantıksız geldi kardeş ?IReSTIBLE yazdı:krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsundeeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
İlginç...

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
deeLidumruL yazdı:İlk 2 sene diplomayı alamadım okuldan mezun olamadım. 3. senemde girmiş oldum çok mu mantıksız geldi kardeş ?IReSTIBLE yazdı:krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsundeeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
IReSTIBLE yazdı:lan neden her yorumumu kaldıerıyonSiLAHCI yazdı:Oyun oynarken mi kasıyor sadece?
kardes bu ırestıble post kasmaya calısıyor sacma yorumlar yaparak
Forum Yöneticileride mesajlarını kaldırıyor

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
konuyu tartışmaya çevirmesek arkadaşlar kazandıkları yeri yazsa yardımcı olsak daha güzel olur mühendilik değil programcılık kazanmış zaten .IReSTIBLE yazdı:Hem 2 yıl sınıfda kalıyon hem de bilgisayar muhendisligideeLidumruL yazdı:İlk 2 sene diplomayı alamadım okuldan mezun olamadım. 3. senemde girmiş oldum çok mu mantıksız geldi kardeş ?IReSTIBLE yazdı:krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsundeeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
İlginç...
Gaziosmanpaşa üniversitesini kazanan arkadaş varsa soru sorabilir.
Yusuf
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdır
Ben kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı
Bunları insanlar yanlış düşüncelere kapılıp genç kardeşlerimizin heveslerini kırmasın diye yazdım kimse yanlış anlamasın 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
bende kimyager adayıyımVBMaSTeR yazdı:Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdırBen kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı
Bunları insanlar yanlış düşüncelere kapılıp genç kardeşlerimizin heveslerini kırmasın diye yazdım kimse yanlış anlamasın
okulu uzattık bir hoca yüzüne mersine geçtim 1 yıllığına :? :?
Yusuf