Üniversite adayları hayırlı ugurlu olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üniversite adayları hayırlı ugurlu olsun

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

lan yonetim sialhcı bnesi daha dun geldn ne artistleniyon lan 2 yorum atık konuda rahatsız olan yok sen ne kaldırıyon lan kufur etmedik argo kulanmadık bi şey etmedk dunku adama bak
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

KHAS-Endüstri mühendisliği var mı aramızda :)
En son Kable tarafından 18 Ağu 2012 00:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen deeLidumruL »

Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

deeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsun
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen deeLidumruL »

IReSTIBLE yazdı:
deeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsun
İlk 2 sene diplomayı alamadım okuldan mezun olamadım. 3. senemde girmiş oldum çok mu mantıksız geldi kardeş ?
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

deeLidumruL yazdı:
IReSTIBLE yazdı:
İlk 2 sene diplomayı alamadım okuldan mezun olamadım. 3. senemde girmiş oldum çok mu mantıksız geldi kardeş ?
Hem 2 yıl sınıfda kalıyon hem de bilgisayar muhendisligi
İlginç...
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

deeLidumruL yazdı:
IReSTIBLE yazdı:
IReSTIBLE yazdı:
SiLAHCI yazdı:Oyun oynarken mi kasıyor sadece?
lan neden her yorumumu kaldıerıyon

kardes bu ırestıble post kasmaya calısıyor sacma yorumlar yaparak :D takma kafaya :)

Forum Yöneticileride mesajlarını kaldırıyor :D düşün artık gerisini
Resim
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

IReSTIBLE yazdı:
deeLidumruL yazdı:
IReSTIBLE yazdı:
Hem 2 yıl sınıfda kalıyon hem de bilgisayar muhendisligi
İlginç...
konuyu tartışmaya çevirmesek arkadaşlar kazandıkları yeri yazsa yardımcı olsak daha güzel olur mühendilik değil programcılık kazanmış zaten .

Gaziosmanpaşa üniversitesini kazanan arkadaş varsa soru sorabilir.
Yusuf
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdır :) Ben kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı :) Bunları insanlar yanlış düşüncelere kapılıp genç kardeşlerimizin heveslerini kırmasın diye yazdım kimse yanlış anlamasın ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

VBMaSTeR yazdı:Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdır :) Ben kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı :) Bunları insanlar yanlış düşüncelere kapılıp genç kardeşlerimizin heveslerini kırmasın diye yazdım kimse yanlış anlamasın ;)
bende kimyager adayıyım :D
okulu uzattık bir hoca yüzüne mersine geçtim 1 yıllığına :? :?
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön