Bir lonca bir yönetim

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Marjinalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir lonca bir yönetim

Mesaj gönderen Marjinalik »

salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarız :DDDDDDD
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Marjinalik yazdı:salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarız :DDDDDDD
aynen karşim :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
gecebekcisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gecebekcisi »

Marjinalik yazdı:salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarız :DDDDDDD
Lodos arkadaşlardan bir karalama kampanyası daha sanırım :D , Bir kere bahsettiğin hiçbir arkadaş kalkıpta senin kadar seviyesiz yazılar yazmaz, üstelik bende lonca mensubuyum diyerek kimseyi kandıramayacağın da aşikar .
Acaba neden Anadolu nefesinde pek çok karakter arz oldugu için sizin gibi full item dizememiş , arz oldugu için sizin gibi madenlere yatamamış, sizin kadar oyunun zenginlerinden değil ;) , yönetimi suçluyorsunuz ama sizmi birşeyler çeviriyorsunuz nedense hep lodoslarda var ne varsa , o yuzden pek çok arkadaş lodos olup üstünü dizmeye çalışıyor, neden bu yönetim de olan lonca hepimizi fullemiyor :?
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

gecebekcisi yazdı:
Lodos arkadaşlardan bir karalama kampanyası daha sanırım :D , Bir kere bahsettiğin hiçbir arkadaş kalkıpta senin kadar seviyesiz yazılar yazmaz, üstelik bende lonca mensubuyum diyerek kimseyi kandıramayacağın da aşikar .
Acaba neden Anadolu nefesinde pek çok karakter arz oldugu için sizin gibi full item dizememiş , arz oldugu için sizin gibi madenlere yatamamış, sizin kadar oyunun zenginlerinden değil ;) , yönetimi suçluyorsunuz ama sizmi birşeyler çeviriyorsunuz nedense hep lodoslarda var ne varsa , o yuzden pek çok arkadaş lodos olup üstünü dizmeye çalışıyor, neden bu yönetim de olan lonca hepimizi fullemiyor :?
Loncanın hepsini dizili olması ve hiç birinin kasıldığını görmemek garip değil mi :) ? Loncanın çoğunun kasıldığını görmedim ben.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
gecebekcisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gecebekcisi »

MAOTUN yazdı:
gecebekcisi yazdı:
Loncanın hepsini dizili olması ve hiç birinin kasıldığını görmemek garip değil mi :) ? Loncanın çoğunun kasıldığını görmedim ben.

Kasılmaktan kastın karakter açıp 49 yapmaksa zaten 3-4 gunde 49 oluyor, oyunu sende 6 yıldır oynuyorsan biliyor olman lazım , karakterlerin çoğu zaten eski oyuncular sadece isim değiştirme hakkını kullanmışlardır o yüzden kasılırken görmemişsindir , GB lere ise sık sık girildiğini meteorda kurt mağara önünde oturanlar bizzat görmüştür, ancak hala söylüyorum düşündüğün yada çamur attığınız gibi herkes full değil , ben bile sadece zırh ürettim görüntü olsun diye dolaşıyorum diğer herşeyim eksik .,
Delinin biri kuyuya taş atar arkasından 40 akıllı atlarmış, boş boş lüzumsuz, tutarsız gerçek olmayan konular suçlamalar, girin arza veya loncaya dışarıdaki herkes size kırmızı , itemlerinizde öyle durduk yere dizilmiyor :D hemen gerisin geri lodos olmaya tekrar çamur atmaya devam .. Sağlıcakla kalın zevk için oyun oynayın , oyunu gerçekle karıştırıp şizofrene bağlamayın ...
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

sancakdan defolup gıtsınler :twisted:
auril & DoubleLift
Marjinalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Marjinalik »

Cazgır abla demişti tek seferde düştü hepsi diye ama hiç inandırıcı deil 1 kere gb ile olmaz üstünü kim dizdi acaba gb girmeden nasılda fullemiş :DD
Kullanıcı avatarı
Mugu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mugu »

Resim

Koyun sürüsü uyumaya devam....
Mugu & Muguex

“Genel Sohbet” sayfasına dön