Bir lonca bir yönetim
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir lonca bir yönetim
salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarız
DDDDDD
aynen karşimMarjinalik yazdı:salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarızDDDDDD
auril & DoubleLift
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Anadolu Nefesi
Lodos arkadaşlardan bir karalama kampanyası daha sanırımMarjinalik yazdı:salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarızDDDDDD
Acaba neden Anadolu nefesinde pek çok karakter arz oldugu için sizin gibi full item dizememiş , arz oldugu için sizin gibi madenlere yatamamış, sizin kadar oyunun zenginlerinden değil
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Loncanın hepsini dizili olması ve hiç birinin kasıldığını görmemek garip değil migecebekcisi yazdı:Lodos arkadaşlardan bir karalama kampanyası daha sanırımMarjinalik yazdı:salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarızDDDDDD
, Bir kere bahsettiğin hiçbir arkadaş kalkıpta senin kadar seviyesiz yazılar yazmaz, üstelik bende lonca mensubuyum diyerek kimseyi kandıramayacağın da aşikar .
Acaba neden Anadolu nefesinde pek çok karakter arz oldugu için sizin gibi full item dizememiş , arz oldugu için sizin gibi madenlere yatamamış, sizin kadar oyunun zenginlerinden değil, yönetimi suçluyorsunuz ama sizmi birşeyler çeviriyorsunuz nedense hep lodoslarda var ne varsa , o yuzden pek çok arkadaş lodos olup üstünü dizmeye çalışıyor, neden bu yönetim de olan lonca hepimizi fullemiyor :?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Anadolu Nefesi
MAOTUN yazdı:Loncanın hepsini dizili olması ve hiç birinin kasıldığını görmemek garip değil migecebekcisi yazdı:Lodos arkadaşlardan bir karalama kampanyası daha sanırımMarjinalik yazdı:salak salak oyununuzu oynayın bizde tangriss için madenleri toplayalım önlemimizi alam sonra size güzel fiyatlardan satarızDDDDDD
, Bir kere bahsettiğin hiçbir arkadaş kalkıpta senin kadar seviyesiz yazılar yazmaz, üstelik bende lonca mensubuyum diyerek kimseyi kandıramayacağın da aşikar .
Acaba neden Anadolu nefesinde pek çok karakter arz oldugu için sizin gibi full item dizememiş , arz oldugu için sizin gibi madenlere yatamamış, sizin kadar oyunun zenginlerinden değil, yönetimi suçluyorsunuz ama sizmi birşeyler çeviriyorsunuz nedense hep lodoslarda var ne varsa , o yuzden pek çok arkadaş lodos olup üstünü dizmeye çalışıyor, neden bu yönetim de olan lonca hepimizi fullemiyor :?
? Loncanın çoğunun kasıldığını görmedim ben.
Kasılmaktan kastın karakter açıp 49 yapmaksa zaten 3-4 gunde 49 oluyor, oyunu sende 6 yıldır oynuyorsan biliyor olman lazım , karakterlerin çoğu zaten eski oyuncular sadece isim değiştirme hakkını kullanmışlardır o yüzden kasılırken görmemişsindir , GB lere ise sık sık girildiğini meteorda kurt mağara önünde oturanlar bizzat görmüştür, ancak hala söylüyorum düşündüğün yada çamur attığınız gibi herkes full değil , ben bile sadece zırh ürettim görüntü olsun diye dolaşıyorum diğer herşeyim eksik .,
Delinin biri kuyuya taş atar arkasından 40 akıllı atlarmış, boş boş lüzumsuz, tutarsız gerçek olmayan konular suçlamalar, girin arza veya loncaya dışarıdaki herkes size kırmızı , itemlerinizde öyle durduk yere dizilmiyor
-
- Salgın Koruyucusu
Cazgır abla demişti tek seferde düştü hepsi diye ama hiç inandırıcı deil 1 kere gb ile olmaz üstünü kim dizdi acaba gb girmeden nasılda fullemiş
D