Avea ile taksitli akçe alanıyor mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
doguscopur
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Avea ile taksitli akçe alanıyor mu?

Mesaj gönderen doguscopur »

Tertip yazdı:Avea Mobil Ödeme ile yaptığım harcamaları taksit ile ödeyebilir miyim?
Avea Mobil Ödeme ile ilgili yaptığınız harcama tutarları takip eden fatura döneminde çıkacak GSM faturanıza yansımaktadır. GSM faturanızda yer alan GSM hizmet bedelleri ve Avea Mobil Ödeme harcama bedelleri toplam tek bir tutar olarak görünmektedir. Bu yüzden Avea Mobil Ödeme harcamaları ve GSM hizmet bedelleri taksitlendirme yapılarak ödenememektedir.
Teşekkür ederim neyse artık Turkcellli birini bulcaz yada 1 hafta bekleyecez :-D
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

world card'a 24 ay taksit yapıyorlar hatta ekimde ödemeye başlıyorsun :D
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Ben turkcell den taksitle almıştım avea ya geçtim 2 taksit kaldıydı o taksitleri nasıl ödeyeceğim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Ne taksiti yahu? Alırım açık hat takarım taksitleri atarım denize. Yok mudur bir kuralı şu olayın :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

HaNdSoMe yazdı:Ben turkcell den taksitle almıştım avea ya geçtim 2 taksit kaldıydı o taksitleri nasıl ödeyeceğim
Telefonun kayıtlı oldugu adrese bir mektup geliyor orda borcunuzu belirten bir rakamı en kısa zamanda ödemenizi istiyor.

Eğer alacaklısan bir banka numarası ister borçlusan borcunu belirten bir yazı gelir borcun varsa öde ne olur olmaz. Bilerek seni bulmamak için ellerinden geleni yaparlar.

30 gün sonra yazının gelmesi gerekiyor bilmem ne kanununa göre diye.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
SToneGiaNT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: sanane la

Mesaj gönderen SToneGiaNT »

HeaveN35 yazdı:world card'a 24 ay taksit yapıyorlar hatta ekimde ödemeye başlıyorsun :D
koptum :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

ARZLODOS yazdı:
HaNdSoMe yazdı:Ben turkcell den taksitle almıştım avea ya geçtim 2 taksit kaldıydı o taksitleri nasıl ödeyeceğim
Telefonun kayıtlı oldugu adrese bir mektup geliyor orda borcunuzu belirten bir rakamı en kısa zamanda ödemenizi istiyor.

Eğer alacaklısan bir banka numarası ister borçlusan borcunu belirten bir yazı gelir borcun varsa öde ne olur olmaz. Bilerek seni bulmamak için ellerinden geleni yaparlar.

30 gün sonra yazının gelmesi gerekiyor bilmem ne kanununa göre diye.
Eyvallah kardeşim sağol şimdiden ödemek istersem nereye danışabilirim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Jaroslaw
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Jaroslaw »

Merhabalar arkadaşlar.
Ben Turkcell'liyim geçenlerde taksit ile akçe almıştım toplam 1 taksitim kalmıştı mesaj gelmişti ozaman tl yoktu ödeyemedim ancak şuan tl olmasına rağmen tl yi hala almadı bu taksiti ben nasıl kapatacağım başıma iş gelmesinden korkuyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur

Kısaca özetleyeyim

TL yüklediğim halde taksitim hala kapanmadı gerçi adı üstü taksit aldığım gün dahil 1 ay sonra otomatik mi alacak yoksa hemen alması mı lazım
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

veym2 yazdı:
doguscopur yazdı:Turkcell hatlarla 2 TL en bile olsa 2500 akçe alınabiliyor kalan kısmı 5-6 taksitler halinde ödeniyor peki bu aveada oluyor mu yapan varsa yazsın lütfen 20 tl ile alacam 2000 akçe olmadığı için.
taksit nasıl yapıyoruz turckcell de
Hattınızda yeterli bakiye olmadığında taksitle ödeme yapıyorsunuz. Bu otomatik kendisi oluyor...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Turksel hattında 1,5 tl varsa 2500 akçeye kadar taksitli alışveriş yapablirsiniz biri sms için gider zati gelen ekranda Sobee ürününü taksitli almak istiyorsanız hatıunızdan 1 tl cekilecek ve kalan kısım 6 taksitle hatıızdan düşülecektir evet diyrosanız 7979 mesaj atın der ama hatınızda sms hariç 1 tl yoksa yetersiz bakiye diyecektir.

6 taksidide 7 gün periyotlar halinde cekiyor digelim 2 hafta para yüklemdiniz ilk yükledinizde 1. taksidi ertesi günüde kalan 2 taksidi cekiyor sonra 1 ay dolmadan hepisni alıp taksidiniz bitmiştir diye mesaj geliyor.

Yani 2500 akçe size 27 tlye mal oluyor çok uzun süre yüklenmediğinden zati türksel size bir mesaj gönderiyor hatınıza para yüklemdinizde hatınızın gelenlere kapatılacagı ve borç dökümü gönderiyor hatırtlatmek için.
Ve ayriyetten her taksit için bir sms bedeli aldıgınıda unutmagın. 4 taksitse 2 önce aldıgından 2 sms daha alcak demktir.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön