Teşekkür ederim neyse artık Turkcellli birini bulcaz yada 1 hafta bekleyecezTertip yazdı:Avea Mobil Ödeme ile yaptığım harcamaları taksit ile ödeyebilir miyim?
Avea Mobil Ödeme ile ilgili yaptığınız harcama tutarları takip eden fatura döneminde çıkacak GSM faturanıza yansımaktadır. GSM faturanızda yer alan GSM hizmet bedelleri ve Avea Mobil Ödeme harcama bedelleri toplam tek bir tutar olarak görünmektedir. Bu yüzden Avea Mobil Ödeme harcamaları ve GSM hizmet bedelleri taksitlendirme yapılarak ödenememektedir.
Avea ile taksitli akçe alanıyor mu?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Avea ile taksitli akçe alanıyor mu?
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
world card'a 24 ay taksit yapıyorlar hatta ekimde ödemeye başlıyorsun 
Ben turkcell den taksitle almıştım avea ya geçtim 2 taksit kaldıydı o taksitleri nasıl ödeyeceğim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Ne taksiti yahu? Alırım açık hat takarım taksitleri atarım denize. Yok mudur bir kuralı şu olayın
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Telefonun kayıtlı oldugu adrese bir mektup geliyor orda borcunuzu belirten bir rakamı en kısa zamanda ödemenizi istiyor.HaNdSoMe yazdı:Ben turkcell den taksitle almıştım avea ya geçtim 2 taksit kaldıydı o taksitleri nasıl ödeyeceğim
Eğer alacaklısan bir banka numarası ister borçlusan borcunu belirten bir yazı gelir borcun varsa öde ne olur olmaz. Bilerek seni bulmamak için ellerinden geleni yaparlar.
30 gün sonra yazının gelmesi gerekiyor bilmem ne kanununa göre diye.
A R Z L O D O S
- SToneGiaNT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: sanane la
koptum :mrgreen: :mrgreen:HeaveN35 yazdı:world card'a 24 ay taksit yapıyorlar hatta ekimde ödemeye başlıyorsun
Eyvallah kardeşim sağol şimdiden ödemek istersem nereye danışabilirimARZLODOS yazdı:Telefonun kayıtlı oldugu adrese bir mektup geliyor orda borcunuzu belirten bir rakamı en kısa zamanda ödemenizi istiyor.HaNdSoMe yazdı:Ben turkcell den taksitle almıştım avea ya geçtim 2 taksit kaldıydı o taksitleri nasıl ödeyeceğim
Eğer alacaklısan bir banka numarası ister borçlusan borcunu belirten bir yazı gelir borcun varsa öde ne olur olmaz. Bilerek seni bulmamak için ellerinden geleni yaparlar.
30 gün sonra yazının gelmesi gerekiyor bilmem ne kanununa göre diye.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Merhabalar arkadaşlar.
Ben Turkcell'liyim geçenlerde taksit ile akçe almıştım toplam 1 taksitim kalmıştı mesaj gelmişti ozaman tl yoktu ödeyemedim ancak şuan tl olmasına rağmen tl yi hala almadı bu taksiti ben nasıl kapatacağım başıma iş gelmesinden korkuyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
Kısaca özetleyeyim
TL yüklediğim halde taksitim hala kapanmadı gerçi adı üstü taksit aldığım gün dahil 1 ay sonra otomatik mi alacak yoksa hemen alması mı lazım
Ben Turkcell'liyim geçenlerde taksit ile akçe almıştım toplam 1 taksitim kalmıştı mesaj gelmişti ozaman tl yoktu ödeyemedim ancak şuan tl olmasına rağmen tl yi hala almadı bu taksiti ben nasıl kapatacağım başıma iş gelmesinden korkuyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
Kısaca özetleyeyim
TL yüklediğim halde taksitim hala kapanmadı gerçi adı üstü taksit aldığım gün dahil 1 ay sonra otomatik mi alacak yoksa hemen alması mı lazım
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Hattınızda yeterli bakiye olmadığında taksitle ödeme yapıyorsunuz. Bu otomatik kendisi oluyor...veym2 yazdı:taksit nasıl yapıyoruz turckcell dedoguscopur yazdı:Turkcell hatlarla 2 TL en bile olsa 2500 akçe alınabiliyor kalan kısmı 5-6 taksitler halinde ödeniyor peki bu aveada oluyor mu yapan varsa yazsın lütfen 20 tl ile alacam 2000 akçe olmadığı için.
Turksel hattında 1,5 tl varsa 2500 akçeye kadar taksitli alışveriş yapablirsiniz biri sms için gider zati gelen ekranda Sobee ürününü taksitli almak istiyorsanız hatıunızdan 1 tl cekilecek ve kalan kısım 6 taksitle hatıızdan düşülecektir evet diyrosanız 7979 mesaj atın der ama hatınızda sms hariç 1 tl yoksa yetersiz bakiye diyecektir.
6 taksidide 7 gün periyotlar halinde cekiyor digelim 2 hafta para yüklemdiniz ilk yükledinizde 1. taksidi ertesi günüde kalan 2 taksidi cekiyor sonra 1 ay dolmadan hepisni alıp taksidiniz bitmiştir diye mesaj geliyor.
Yani 2500 akçe size 27 tlye mal oluyor çok uzun süre yüklenmediğinden zati türksel size bir mesaj gönderiyor hatınıza para yüklemdinizde hatınızın gelenlere kapatılacagı ve borç dökümü gönderiyor hatırtlatmek için.
Ve ayriyetten her taksit için bir sms bedeli aldıgınıda unutmagın. 4 taksitse 2 önce aldıgından 2 sms daha alcak demktir.
6 taksidide 7 gün periyotlar halinde cekiyor digelim 2 hafta para yüklemdiniz ilk yükledinizde 1. taksidi ertesi günüde kalan 2 taksidi cekiyor sonra 1 ay dolmadan hepisni alıp taksidiniz bitmiştir diye mesaj geliyor.
Yani 2500 akçe size 27 tlye mal oluyor çok uzun süre yüklenmediğinden zati türksel size bir mesaj gönderiyor hatınıza para yüklemdinizde hatınızın gelenlere kapatılacagı ve borç dökümü gönderiyor hatırtlatmek için.
Ve ayriyetten her taksit için bir sms bedeli aldıgınıda unutmagın. 4 taksitse 2 önce aldıgından 2 sms daha alcak demktir.
A R Z L O D O S