Wotkasarap yazdı:Kardeşim eğer çok başlamak istiyorsan başla. Burada başlama diyenlerin çoğu 24 saat İKV oynayan kişiler.
Başlama diyorum.Niye mi ? Oyundan zor sıyrıldım zamanında bırakmasaydım şimdi sürünecektim.Başlama diyorum.Niye mi ?
Bazı yaralar derin olur telafisi olmaz güzel kardeşim.
Wotkasarap yazdı:Al artırıcı veya artırıcısız da olur git eminönüye çöp madenleri çek sat. Turkuaz ökse otu koni yaprağı adaçayı yaprağı 20bin ediyor. Saf altın 2m ediyor. Menekşe 7 8 m. 1 haftada rahat ejder üretiliyor artık.
önerilerin için teşekkür ederim sanırım en mantıklısı bu.
Wotkasarap yazdı:Kardeşim eğer çok başlamak istiyorsan başla. Burada başlama diyenlerin çoğu 24 saat İKV oynayan kişiler.
Başlama diyorum.Niye mi ? Oyundan zor sıyrıldım zamanında bırakmasaydım şimdi sürünecektim.Başlama diyorum.Niye mi ?
Oyundan zor sıyrıldın abooo kıyamet kopmasa bari.(Neyde o günler az daha oynasadın memleketi kurtaracaktın tüh yazık oldu )
Para Kasmak İçin Yollar;
1-) Maden-Sarraf-Lokman %60 Arttırıcı Al Sabah Akşam Sabırla Maden Çek
2-) Plus paket al (almayabilirsin ama hızlı kasmak için) git karacinlere düşen eşyaları al al sat
3-)eğer 1 den fazla çarın varsa karizma sat (pek etkili değil ama bütçeye katkı)
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Oyundan zor sıyrıldın abooo kıyamet kopmasa bari.(Neyde o günler az daha oynasadın memleketi kurtaracaktın tüh yazık oldu )
Abisi laf at sen için rahatlasın yazdıklarını umursayan yok ağır ergen seni.
24 Saat İKV'de değilim arkadaş gelince giriyorum en fazla 1 saat girip cıkıyorum ve başlamanı önermem Söylediğine göre Büyücüsün,para kassan bir şey olmaz kardeş en fazla üzerini Azat veya Bilge dizersin daha fazla ilerlemen için Ejder Asa üretmen lazım bu da madende sabahlaman anlamına geliyor.Kısacası işin zor daha farklı bir oyuna başla derim
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..