59 Level sınırı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 59 Level sınırı

Mesaj gönderen aytit »

konu açıldıktan sonra aradan 10 günden fazla geçmiş ama nyse dayanamadım yazıcam :D
yav gb çt itemleri neden çöp olsun oyuna daha yeni başlayanlar var daha 49 level olamamışlar var gb lere hiç girmemiş olanlar var şaheserleri yeni yeni üretmeye başlayanlar var oyun 59 level olsa bile onlar da bu yollardan geçecek onlarda gb lere gircek gb itemleri düşürcek çemberliye girecek oyunda bi tek siz mi varsınız ve evet 10 lwl kuralı da var 59 lwl olunca şaheser silahlar çöp mü olacak Allah'ım ya...
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Arkadaşlar iyi Güzel Hoş diyorsunuz takı Bölgesi Felan diyorsunuzda Millet İsyan ediyo LAggggggggggggggggggg diye Halil Sezai ye bağladılar İkv Gittikçe oyuncu Kaybediyor eğer Grub bölgesi Gelirse Oyundaki oyuncu Sayısı % 20 e düşer Gmlerde bunu Riske almazlar Yani GameX fuarında Adım kadar Eminimki Yeni Lvl gelir Oyun Genişler biraz daha ve oyuncu Kazanırlar..Herkez Bireysele Dönmek istiyor Kimseye Yalvarıp saatlerce bir Bölge için Bekleyip Eli boş dönmek ve Hayal kırıklığı yaşamakta istemiyor düşünce Özgürlügünüzü Kullanın Ve Mantıklı yorum yapın... ;) ;) ;) ;)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Perfect
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfect »

aytit yazdı:konu açıldıktan sonra aradan 10 günden fazla geçmiş ama nyse dayanamadım yazıcam :D
yav gb çt itemleri neden çöp olsun oyuna daha yeni başlayanlar var daha 49 level olamamışlar var gb lere hiç girmemiş olanlar var şaheserleri yeni yeni üretmeye başlayanlar var oyun 59 level olsa bile onlar da bu yollardan geçecek onlarda gb lere gircek gb itemleri düşürcek çemberliye girecek oyunda bi tek siz mi varsınız ve evet 10 lwl kuralı da var 59 lwl olunca şaheser silahlar çöp mü olacak Allah'ım ya...
59 seviyeler geldiğinde elbette şimdiki şaheserler çöp olacak.Oyunun kuralı bu.Her 10 leveller çıktığında böyle olur.O zaman şimdi gidelim ankayı inatı ıslık çalanı giyelim sonuçta onlarda şaheser. :lol: Ayrıca daha yeni seviyelerin gelmesine 1-1.5 yıl var bence.
IIBlAşKleNtLeeII

Tekkenfive

~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8

Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...

Fatih ERDEM
Kullanıcı avatarı
Resurrection
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Resurrection »

Perfect yazdı:
aytit yazdı:konu açıldıktan sonra aradan 10 günden fazla geçmiş ama nyse dayanamadım yazıcam :D
59 seviyeler geldiğinde elbette şimdiki şaheserler çöp olacak.Oyunun kuralı bu.Her 10 leveller çıktığında böyle olur.O zaman şimdi gidelim ankayı inatı ıslık çalanı giyelim sonuçta onlarda şaheser. :lol: Ayrıca daha yeni seviyelerin gelmesine 1-1.5 yıl var bence.
Resurrection

Marazalı

Xresurrectionx [İbni Sina Modeli (^) Cevriye Sultan Modeli Çibanlı Akrep (Asa)]
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

58 olun sizde çöp olmasın 10 lvl kuralı işlemez 58 lvlde :D takılar gider bi onlarıda düşürürsünüz 55 lvl takılarını
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NothingMan »

Macera Başlıyor...! (Oyun beta sürümünde)(Tarih:15 Aralık 2006)(Seviye Sınırı;29)

Genişleme Pakedi Çıktı...! (Meteor Bölgesi Geldi)(1 Ekim 2007)(Seviye Sınırı;39)

Yeraltındaki Sır Açığa Çıkıyor (Yeraltı Bölgesı Geldi)(Tarih:13 Mayıs 2009)(Seviye Sınırı;49)

Tarih...10 Temmuz 2012 Salı,Saat 23:13 NEDEN GELMESİN ? =))
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Macera Başlıyor (25)
Şaka Değil (29)

1 Nisan 2007 de gelmişti 29 lvl o yüzden Şaka Değil diye baslık acmıslardı eskiler hatırlar :D hatırlamasada 5 dk düsündükten sonra hatırlasın
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

59 seviye sınırını getirip yeni eşyaların düşme olasılığını arttırabilirler .
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NothingMan »

harkonen yazdı:Macera Başlıyor (25)
Şaka Değil (29)

1 Nisan 2007 de gelmişti 29 lvl o yüzden Şaka Değil diye baslık acmıslardı eskiler hatırlar :D hatırlamasada 5 dk düsündükten sonra hatırlasın

Malesef beta dönemlerini göremedim :cry: Ama meteordan 3-4 gün genç'im
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

bende beta döneminde 9 lvl olabilmistim 29 un cıkması kabustu char sıfırlanmıştı ya baya sövmüştüm 9 lvl char için :D sonra 27 yaptım calındı sonra 3 tane 29 yaptım ama :D
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön