Ecel Getirenin Hasarını Arttrsanız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Ecel Getirenin Hasarını Arttrsanız

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

LASTDRAGON yazdı:
eğer yaratık kesecekseniz latif çook çoook iyi yaratık kesiyor demesi benden.[/b][/color]

sözüm sana değil.
Yahu be ecel getiren yaratıklara iyi vurmuyorsa neden max hasar yok vs de iyi ise neden element değil . eğer vs için yapılan bişey olsa ejder asa gibi hasar:hepsi olsa veya ashabı kehf gibi herhangi bir element zehir v.s olması gerek değilmiydi. insanlar yaratıklara iyi vurur diye üretiyor bunu çünkü max hasar bu oyuncuları yanıltmak değil mi
. bazı süper zekalılar sırf yönetimi savunmak için kaale alınmayacak cevap vereceğine hiç vermesin.
[/quote]

vs için veya yaratık kesmek için diye ayrılmıyor isteyen yaratık keserken nullan ister vs de.bence çok tepki olursa elemnt yaparlar bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xrtoo »

butun saheser sılahlar hafıf sılah kategorısınde bence latıf agır sılah kategorısınde olmalıydı boylelıkle butun bu sorunlar cozulmus olurdu kafa koparanın modıfıye edılmıs bı karsılıgı olsaydı fenamı olurdu yanı? ;)

darkpanter
darkweader
ötenazi
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FreedommakeR »

LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
YALNIZALPEREN yazdı:10.000 vurmasında kafa koparandan çok vursun. Bunuda adı Şaheser olan bir silaha çok görmezsiniz heralde.

zaten daah çok vuruyor. kafa koparanlı adam sana 5 kere 3000 vurana kadar sen 15 kere 1500-2000 vuruyorsun ecelde. ecelin sekmesi çok az ve çok daha hızlı kafa koparandan.ben vs izledim ecel getirenli adam 56 canla kesti kafa koparanlı adamı.

eğer yaratık kesecekseniz latif çook çoook iyi yaratık kesiyor demesi benden.

sözüm sana değil.
Yahu be ecel getiren yaratıklara iyi vurmuyorsa neden max hasar yok vs de iyi ise neden element değil . eğer vs için yapılan bişey olsa ejder asa gibi hasar:hepsi olsa veya ashabı kehf gibi herhangi bir element zehir v.s olması gerek değilmiydi. insanlar yaratıklara iyi vurur diye üretiyor bunu çünkü max hasar bu oyuncuları yanıltmak değil mi
. bazı süper zekalılar sırf yönetimi savunmak için kaale alınmayacak cevap vereceğine hiç vermesin.
/Alkış
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön