LASTDRAGON yazdı:
eğer yaratık kesecekseniz latif çook çoook iyi yaratık kesiyor demesi benden.[/b][/color]
sözüm sana değil.
Yahu be ecel getiren yaratıklara iyi vurmuyorsa neden max hasar yok vs de iyi ise neden element değil . eğer vs için yapılan bişey olsa ejder asa gibi hasar:hepsi olsa veya ashabı kehf gibi herhangi bir element zehir v.s olması gerek değilmiydi. insanlar yaratıklara iyi vurur diye üretiyor bunu çünkü max hasar bu oyuncuları yanıltmak değil mi
. bazı süper zekalılar sırf yönetimi savunmak için kaale alınmayacak cevap vereceğine hiç vermesin. [/quote]
vs için veya yaratık kesmek için diye ayrılmıyor isteyen yaratık keserken nullan ister vs de.bence çok tepki olursa elemnt yaparlar bilmiyorum.
YALNIZALPEREN yazdı:10.000 vurmasında kafa koparandan çok vursun. Bunuda adı Şaheser olan bir silaha çok görmezsiniz heralde.
zaten daah çok vuruyor. kafa koparanlı adam sana 5 kere 3000 vurana kadar sen 15 kere 1500-2000 vuruyorsun ecelde. ecelin sekmesi çok az ve çok daha hızlı kafa koparandan.ben vs izledim ecel getirenli adam 56 canla kesti kafa koparanlı adamı.
eğer yaratık kesecekseniz latif çook çoook iyi yaratık kesiyor demesi benden.
sözüm sana değil.
Yahu be ecel getiren yaratıklara iyi vurmuyorsa neden max hasar yok vs de iyi ise neden element değil . eğer vs için yapılan bişey olsa ejder asa gibi hasar:hepsi olsa veya ashabı kehf gibi herhangi bir element zehir v.s olması gerek değilmiydi. insanlar yaratıklara iyi vurur diye üretiyor bunu çünkü max hasar bu oyuncuları yanıltmak değil mi
. bazı süper zekalılar sırf yönetimi savunmak için kaale alınmayacak cevap vereceğine hiç vermesin.
/Alkış
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....