Diger Oyunlar Ve İKV(Merak Ediyorsan İçeri)
Re: Diger Oyunlar Ve İKV(Merak Ediyorsan İçeri)
ARKADAŞLAR BEN UZUN SÜRE METİN 2 OYNADIM İNANIM BANA SİZİN BURDA HARCADIĞINIZ PARAYA ORDA BİR SİLAHA ANCA 1 EFSUN BASMAYA KULLANIYOLAR BİR SİLAHADA EN FAZLA 5 EFSUN BASILACAĞINA GÖRE BİDE BU EFSUNLARI BEĞENMEMİYORUZ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORLAR OYUNUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN BENCE 
Gruda yazdı:ARKADAŞLAR BEN UZUN SÜRE METİN 2 OYNADIM İNANIM BANA SİZİN BURDA HARCADIĞINIZ PARAYA ORDA BİR SİLAHA ANCA 1 EFSUN BASMAYA KULLANIYOLAR BİR SİLAHADA EN FAZLA 5 EFSUN BASILACAĞINA GÖRE BİDE BU EFSUNLARI BEĞENMEMİYORUZ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORLAR OYUNUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN BENCE

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
İbret Aldımfuci yazdı:Gruda yazdı:ARKADAŞLAR BEN UZUN SÜRE METİN 2 OYNADIM İNANIM BANA SİZİN BURDA HARCADIĞINIZ PARAYA ORDA BİR SİLAHA ANCA 1 EFSUN BASMAYA KULLANIYOLAR BİR SİLAHADA EN FAZLA 5 EFSUN BASILACAĞINA GÖRE BİDE BU EFSUNLARI BEĞENMEMİYORUZ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORLAR OYUNUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN BENCE![]()
![]()
![]()
İbret Alınıyor Loading %98

hile olsaydı eninde sonunda bir taraftan duyulurdu yada bir kişi hile kullanılırken görüp foruma koyardı o yüzden ben hala hile olduğuna inanmıyorumfuci yazdı:wingrove yazdı:fuci yazdı:ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin![]()
)
hile yok mu![]()
neyse anlayan anlamıştır
![]()
soruna gelirsek tam sana göre wow![]()
1. hile kullanırsan değil kullanmaya dahi kalkışırsan sülaleni kaldırırlar![]()
2. 3 serili kitabı mevcut ikv deki hikaye değil saçma sapan bişi warcraft serisini okuyup oyununu oynarsan tamamiyle bana katılacaksın :!:
bunu bana söylemede kime söylersen söyle
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
hile buldum diyorsan kanıtlawingrove yazdı:hile olsaydı eninde sonunda bir taraftan duyulurdu yada bir kişi hile kullanılırken görüp foruma koyardı o yüzden ben hala hile olduğuna inanmıyorumfuci yazdı:wingrove yazdı:fuci yazdı:ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin![]()
)
hile yok mu![]()
neyse anlayan anlamıştır
![]()
2. 3 serili kitabı mevcut ikv deki hikaye değil saçma sapan bişi warcraft serisini okuyup oyununu oynarsan tamamiyle bana katılacaksın :!:
bunu bana söylemede kime söylersen söyle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da hile vardı taki yönetim dosyaları değiştirmeyi engelleyene kadar.fuci yazdı:hile buldum diyorsan kanıtlawingrove yazdı:hile olsaydı eninde sonunda bir taraftan duyulurdu yada bir kişi hile kullanılırken görüp foruma koyardı o yüzden ben hala hile olduğuna inanmıyorumfuci yazdı:wingrove yazdı:fuci yazdı:ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin![]()
)
hile yok mu![]()
neyse anlayan anlamıştır
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jeova Sanctus Unus
onlardan urban tora tora ibramın calıntı çiftesi değil miTatarian yazdı:Profesional bir KO oyuncusu ve M2'de 77 Lw. Adım atmış bir M2 oyuncusu olarak yorum atma gereği hissettim.
KO'da iksirler bedava Klan sistemi (Lonca) Bedava, Silah parlatmak (Basmak) Bedava demişsin... Öncelikle buradan başlamak istiyorum. Knight Online'da 18 adet +7 Raptordan Sadece 1 tane +8 e geçirebildim. (Parlatabildim) Ve bunuda 18 adet TRİNA ile yaptım. Trina nedir? Cash Yani Akçe ile alınan bir şans artırıcı. +7 Raptor u parlamamış Ecel düşünün +8 Raptoru Parlamış ecel düşünün. Beramusta 78 Lwl bir karakterim vardı, Sırf İron set ve Shell seti için çok ama çok rahat 2 arkadaş 2 milyara yakın para harcadık. Dikkatinizi çekmek istiyorum; ''Tek karakter''.
Belki KO ikvye göre daha beleş daha eğlenceli gelir. Evet KO birçok yanı ile İKV den daha güzeldir. Ama buna harcanan Reel parayı lütfen dahil etmeyiniz. İkv de GB (Oyun parası) SATIN ALMADAN Maden çekerek Gb atarakda para yapılabiliyor.
Ko'nun her sunusunda binlerce hatta onbinlerce online oyuncu varken 12 saatte bir çıkan Patron Canavar'lardan Düşen Uniqe İtemlerden para yapılıyor. Ve bu Bosslardan Parmakla sayılacak kadar az var. Onbinlerce Online, 8-10 tane boss... Belki düşer umudu...
M2 hakkında yorum bile yapmak istemiyorum, Online oyunlar hayatımın kabusuydu.
İKV ye gelirsek. 1 yada 2 adet Kutu, 4 bin yada 6 bin akçe. Başkada bir gereksinimi yok. Ne oyun parasına Reel para veriliyor, Nede gereksiz başka masraflar. Hatta belki İKV yönetimi hoşlaşmaz bu durumdan ama. Sırf savaşçımda 16 bin Akçelik yükseltme var. Ve hepsini oyun parası ile sağladım. Herkeze göre 160 Tl. Bana göre 3-4 gün Sivri adada maden...![]()

- EmirSarp
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
Silkroad En İyisi Bekleriz Pacific'e Guild'te Var Kalesi Olan [Serverda 3 Kale Var] Guild:İslamic_Power :mrgreen:
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
bak burda ne varfuci yazdı:hile buldum diyorsan kanıtlawingrove yazdı:hile olsaydı eninde sonunda bir taraftan duyulurdu yada bir kişi hile kullanılırken görüp foruma koyardı o yüzden ben hala hile olduğuna inanmıyorumfuci yazdı:wingrove yazdı:fuci yazdı:ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin![]()
)
hile yok mu![]()
neyse anlayan anlamıştır
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yasaklanan hesaplar Hk. [GÜNCELLEME 24.02.2011 13:40]
Orti 19 Oca 2011 13:31
Oyun hatasını çıkarları doğrultusunda kullanarak oyun dünyasına zarar verdikleri tespit edilip yasaklanan üyeliklerin incelemesi devam etmektedir. Oyuncularımızı bekletmemek amacı ile cezası kesinleşen karakter adlarını burada paylaşıyor olacağız.
İncelemesi sona eren ve cezası kesinleşen karakterlerin adları bu mesaj güncellenerek duyurulmaya devam edilecektir.
Kobay 15 , Saff 1 , Terane 1 , Çömçe 1 ,
Fancy 1 , Janky 1 , Hayalxetxdombram 1 , Xenium 1 ,
hayalxetxAKINCI 49 , hayalxetxACİL 49 , hayalxetxCAPO 49 , Deliooğlan ( Silinmiş Karakter) 4 ,
Btygli 1 , Deloşşş 1 , Babakaçar 1 , Babamemduh 1 ,
19.01.2011 16:30
Samanlık 1 , Zmansızxxx 1 , Karalarımm 1 , Selenaxx 1 ,
Pikachuu 1 , Zkmynem 1 , Dokaory 1 , Mana 1 ,
Tusubasaaaa 1 , Tdkjfs 2 , Sekponi 1 , Karetekid 1 ,
Xfthxhydrx 4 , Folloş 1 , Mpıııçalar 1 , Canımıniçii 3 ,
hayalxetxWİNG 49 , hayalxetxSIHHİYE 49 , hayalxetxWİNGRVE 49
hayalxetxMECNUN 49
Ixxenesx 49 , Zinco 1 , Aslangoç 1 , Flama 1 ,
hayalxetxSCORPİO 49 , hayalxetxLORD 49 ,
Altınyıldız 49 , Nemesis 44 , Altındestan 49 , Ejderinyumruğu 48 ,
Hayalimsin 26 , DeQqueLL 49 , Ahmedbey 1 , Ahmeed 1 ,
19.01.2011 21:00
Altınkartal 39 , ALTINÖFKE 49 , ALTINxLİDER 49 , Altınlider 49 ,
hayalxetxFISTIK 49 , hayalxetxSARI 49 , hayalxetxAYARCI 49 , hayalxetxSVG 49 ,
IIMeGaSTaRII 49 , Doğu 1, Farqım 1 ,
Altınkuğu 49 , Askfjgf 9 , Altıngüneş 49 ,
22.01.2011 13:10
Almadangitmem 32 , Söğüt 1 , Kyto 1 , Perişan 1 ,
Komşu 1 , Düşman 1 , Muhabbet 1 , Maydonoz 1 ,
Hayalxetxçılgın 41 , hayalxetxÇILGINS 48 , Hayalxetxhealer 27 ,
]Paşaxcelebi 49 , Paşaxhezarfen 49 , Paşaxkaptan 49
24.02.2011 13:40
Rahulxanjali 49 , HUNTÜRKxİnFAz 49 , Huntürkxinfazcı 45 , Huntürkqkarabela 39
AzAd 49 , Doğuxchief 49 , UgLyLİDER 49 , Ahmeeed 1 ,
ALTINyIgIT 49 , ALTINyIgITT 49
hayalxetxIIMII 49 ,
listedeki ve fotodaki isimlere dikkat et

hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
- EmirSarp
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
Sen Yaptıysan Nasıl Yaptın Ö.m At Bana :geek:
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●