Migrat Görevleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Migrat Görevleri

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

turkoxHAMSTER yazdı:Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
suzanda arzuhalcide ve yusuf ağabeyde görev yok şalteri yapmayı deniycem şimdi inş olur
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KaPTaNYaGiZ yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
suzanda arzuhalcide ve yusuf ağabeyde görev yok şalteri yapmayı deniycem şimdi inş olur
alakası yok baştan söyleyeyim sen umut yada çeteciyle de konuş yada meran görevlerin eksiktir.başka ihtimal yok yani.
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:
alakası yok baştan söyleyeyim sen umut yada çeteciyle de konuş yada meran görevlerin eksiktir.başka ihtimal yok yani.
umutda çetecide yusufta arzuhalcide suzanda görev bulamadım ya bakıyorum bütün npclere :)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

osman5050 yazdı:Evet,Şalterden kaynaklı.
Ya ne şalteri allah aşkına miğrata girebilmek için Gong ve Elektromanyetik Spektrum veya Çeteci Mağarası görevlerini yapmanız gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen osman5050 »

Attım belki tutar dedim sakin olalım :D
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

osman5050 yazdı:Attım belki tutar dedim sakin olalım :D
atmayın olum yardım lazım :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön