Migrat Görevleri
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Migrat Görevleri
Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
suzanda arzuhalcide ve yusuf ağabeyde görev yok şalteri yapmayı deniycem şimdi inş olurturkoxHAMSTER yazdı:Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
alakası yok baştan söyleyeyim sen umut yada çeteciyle de konuş yada meran görevlerin eksiktir.başka ihtimal yok yani.KaPTaNYaGiZ yazdı:suzanda arzuhalcide ve yusuf ağabeyde görev yok şalteri yapmayı deniycem şimdi inş olurturkoxHAMSTER yazdı:Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

umutda çetecide yusufta arzuhalcide suzanda görev bulamadım ya bakıyorum bütün npclereturkoxHAMSTER yazdı:alakası yok baştan söyleyeyim sen umut yada çeteciyle de konuş yada meran görevlerin eksiktir.başka ihtimal yok yani.KaPTaNYaGiZ yazdı:suzanda arzuhalcide ve yusuf ağabeyde görev yok şalteri yapmayı deniycem şimdi inş olurturkoxHAMSTER yazdı:Gongları yaptıktan sonra anıt görevi var onu da yapınca arzuhalci suzanla konuşun diyor.Suzanla konuşmayı yaptıktan sonra yusuf ağaBeye gideceksin. görev zinciri şu şekilde: yusuf ağaBey-umut-çeteci(mezarın ordaki)-kara kemik-kuyu :!: ..
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Ya ne şalteri allah aşkına miğrata girebilmek için Gong ve Elektromanyetik Spektrum veya Çeteci Mağarası görevlerini yapmanız gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam tabi.osman5050 yazdı:Evet,Şalterden kaynaklı.
Attım belki tutar dedim sakin olalım 
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

atmayın olum yardım lazımosman5050 yazdı:Attım belki tutar dedim sakin olalım