Tekrardan 29 Seviye
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Tekrardan 29 Seviye
Böyle bir şey hayatta olmaz sen gelişen bir oyuna diyosunki gelişme üstüne üstlük bide geri dön tekrardan.
Asdaasdadad cok komiksiniz savascım full evet bıcak seti taskanat bi ayakkabı eksk kasamda sizde olmayan eski ve arkadaşları jandarma ali gazap yataganı eski ve arkadaşları ilikçi zırh eski ve arkadaşları kutuk yaran var. bilip bilmeden laf atmaXsadrazam yazdı:Katılıyorum sana kardeşimKRaLeX yazdı:sonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri
Sen üstünü ful dizdiğin halde, Kütük yaranla adam doğramanın zevkini şuan alabiliyosan ne mutlu sana :idea:

daha doğru düzgün bir eklenti gelmiyor siz diyorsunuz geriye dönse 29 level olsa ölme babam ölme..

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]Re: Tekrardan 29 Seviye
Benimde çarımda Etin Palpa J.ali modeli Gümüşi Kütük Yaran vardı.Nolacak şimdisonilahi yazdı:Asdaasdadad cok komiksiniz savascım full evet bıcak seti taskanat bi ayakkabı eksk kasamda sizde olmayan eski ve arkadaşları jandarma ali gazap yataganı eski ve arkadaşları ilikçi zırh eski ve arkadaşları kutuk yaran var. bilip bilmeden laf atmaXsadrazam yazdı:Katılıyorum sana kardeşimKRaLeX yazdı:sonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri
Sen üstünü ful dizdiğin halde, Kütük yaranla adam doğramanın zevkini şuan alabiliyosan ne mutlu sana :idea:
Yeni levellerin oyunu falekete sürükleyeceğini kim biliyordu ki? Bilseydik zaten kimse istemezdi.hukumdargame yazdı:Madem öyle neden sürekli yeni level diye baskı uyguladınız ?Xsadrazam yazdı:Katılıyorum sana kardeşimKRaLeX yazdı:sonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
29 39 fark etmez 1-2 günlügüne açsalarda girip ws atsak düsük lvllerde cok güzel olur
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN