Gündem KAdim Hidra

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gündem KAdim Hidra

Mesaj gönderen Vahit »

aqrepuur yazdı:o akşam herkes harikaydı ama beim yerimde başkası olsa kafayı yerdi sanırım dakka başı pm gelior o arada yaratığı üstümde tutmaya calışıorum bir yandan uyarı yapıyorum menzil yap gibi dşer yandan pmler gelior küsen oluyor darılan oluyor yazamıyorum die gercekden deişik bi akşamdı gece yattığımda pestilim cıkmışdu ama şahane bi akşam,şahane bi iş yapmışdık gercekden müthişdi
./Gül
İnan seni şuan benden iyi anlayacak kimse yoktur :)
Arada küfür etmediler dimi,dostların yasaklamadılar dimi :)
Bazı görev dostlarım (görev dostlarım) diyorum özür dileyerek kadim yüzünden hala benimle konuşmuyorlar bende kadimden uzaklaşmayı seçtim yoksa dost kalmayacaktı yaf oyunda :)

Sizleri tebrik ediyorum yeminliyim yeminli olmazsam yanınızda sonuna kadar yardımcı olurdum
Yeminim ise forumda bana yapılan saldırılara gümmm diye yumruk vurup sadece Atax lonca olarak kadim görevini yapana kadar kadim e gitmemek

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Vahit yazdı:Sizleri tebrik ediyorum yeminliyim yeminli olmazsam yanınızda sonuna kadar yardımcı olurdum
Yeminim ise forumda bana yapılan saldırılara gümmm diye yumruk vurup sadece Atax lonca olarak kadim görevini yapana kadar kadim e gitmemek [/color]

Vesselam
yakında çok yakında vahitim ;)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Süperdi. Her kesişte ben de vardım. O foto'larda görünmüyorum ama o anda Cerkezx'in öteki karakterini getirmeye gittim. Adam her karakterine görevini yapıyor demeyin. İki çarıyla da online'ydi. İki çarının da görevi aynı grup içerisinde oldu yani. Birinden çıkıp ötekine girmedi.
Kısacası süperdi. Diğer bir konu sayfasında da söylediğim gibi Turanxakrepuğur olmasaydı
Apcağa Terbiyesiz bir el hareketi yapıyor. yapardık biz bu görevi. :D
Sürekli mavi iksirinden kullanıyordu. (Kudrete mavi demek hoşuma gidiyor.) :D

Çok ilginç bir fotom var ama öteki bilgisayarda akşam koyarım.
Benim de aklıma foto almak gelmedi coşkudan. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: MoonWalker

Mesaj gönderen aqrepuur »

Vahit yazdı:
aqrepuur yazdı:o akşam herkes harikaydı ama beim yerimde başkası olsa kafayı yerdi sanırım dakka başı pm gelior o arada yaratığı üstümde tutmaya calışıorum bir yandan uyarı yapıyorum menzil yap gibi dşer yandan pmler gelior küsen oluyor darılan oluyor yazamıyorum die gercekden deişik bi akşamdı gece yattığımda pestilim cıkmışdu ama şahane bi akşam,şahane bi iş yapmışdık gercekden müthişdi
./Gül
İnan seni şuan benden iyi anlayacak kimse yoktur :)
Arada küfür etmediler dimi,dostların yasaklamadılar dimi :)
Bazı görev dostlarım (görev dostlarım) diyorum özür dileyerek kadim yüzünden hala benimle konuşmuyorlar bende kadimden uzaklaşmayı seçtim yoksa dost kalmayacaktı yaf oyunda :)

Sizleri tebrik ediyorum yeminliyim yeminli olmazsam yanınızda sonuna kadar yardımcı olurdum
Yeminim ise forumda bana yapılan saldırılara gümmm diye yumruk vurup sadece Atax lonca olarak kadim görevini yapana kadar kadim e gitmemek

Vesselam
inan bi an elim ayağıma dolandı artık yetşiemez oldum küfür de yedim o aradan ama fırsat bulup edeni yasaklayaamdım bile belki bi hata ederim de emekler boşa gider diye :D her şeye rağmen orda bir cok arkadaşımızınn görevi oldu küfür edeni hatırlasam yazacam linc etsinler die ama hatırlamıorum şu an :D
AkrepUGUR Turanxakrepuğur

“Genel Sohbet” sayfasına dön