Kadim hidrayla gelen son...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kadim hidrayla gelen son...

Mesaj gönderen ermanx »

Evet tek taraflı anlatmak iyidir.Ama size şunları söylemek istiyorum.Bu Loncalar arası catışmanın içindeydim hep.Elimden geldiğince barış taraftarı oldum.Scret olan problemi cözmüştük.Fakat Glyon bize itimat etmedi rica ettim yapmayın ben vözücem dememe ramen bi olaya müdahale ettiler.Ve o sunuçta koruduğu adamla biz sorunumuzu cözdük.Keşke biraz erkeklik etmek yerine karşındakinin de fikrine değer vererek hareket edilseydi problem olmazdı.Ama yapicak bişey yok.Biz kimseyi kıskanmayız.Biz bu oyuna muhabbete giriyoruz.Eğer item şan lonca derdinde olsaydık loncamıza yaşı büyük sevdiğimiz insanlar yerine zengin hırsız dolandırıcıyı doldururduk.Malum hırsızlar her zman daha zengin oluyolar.Ama biz alın terine değer verdik.Ve hepte öyle olucak.Row loncasına gelince beni içinizde tanıyanınız cok benim sevdiğim kişilerde var.Ama sizin burda ayırt etmeniz gereken Loncammı önemli İnsanlığımmı ? bunun cevabını bulan sorunun farkına varır.Gidene gel gelene git demeyiz.Herkese için hayırlısı olması dileğiyle.A.E.O

Ataxerman Ataxakerptoo
Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xJoKeRx »

ÖnceLikLe Ferhat bu Konuda kesinLikLe hakLıdır..! Dün akşam YeşiLi kesdikeden sonra Kadime qeçtik. Orada LodosLar kesiyodu kadimi dedikki bizde bi deneyeLim yok sıranızı bekLeyin yok bizim daha bitmedi faLan... NeySe eyw dedik bekLemeye bakLadık... o AraLarda dedik yardım edeLm sizde bize edersiniz.. Neyse onLar siz karışmayın faLn berbat edioSunuz.. Bizde qeçtik kenara oturduk izLedik... Her ne haLtsa LodosLarın içinde bi çakaL war ki bu Yeniçerix Loncasndan ben kim oLduqunu biLiorm qeLdi qereksiz yere poLemik çıkardı tabiki benim için hiç bir zaman sorun oLmadı ona Lafı koymak o qene pc basında kudurmus durumda oLup qene bana daLaŞdı artık hoşunamı qidiyo nedir kendsne Laf koyuLmak... :D Neyse o sıRada Atax Loncasnın en karaktersiz adamLarından biiri oLan Ataxzeybek denen weLet Zybk çarından böLqeden atıp tutmaya başLadı kendini kıraL sanan weLed her ne haLtsa kendini bi b*k sanmaya baŞLadı... Hayatı oyundan ibaret oLmuş bazı aSosyaL insanLarın oLuşdurduqu qurup Rowx Loncasındaki üyeLere atıp tutmaya başLadı... Bunun nedeni bazı şeyLeri kawrayamamaLarı we çekememezLiLiqin hat safada oLmasıdır...

Yukarıda Ataxerman denen ahLak yoksunu insanın açıkLaması yer aLmaktadır.. Bu adam burada iyi aiLe çocuqu roLü yapar oyuna qeLnce özeLden söwer qerekirse poLemikLern başLama sebebLernden biridir.. Yukarıda yazmışki Neden bizim sözümüze itimat etmediLer? qibi bir cümLe kuLLanmış... Lan ahLak yoksunu herif. Sen kimsinki Rowx Ler weya bir başka Arz size itimat etsin..! Kendini bir şey sanan 3-5 yeni yetme adam oLmuş da miLLete çamur atmaya çaLışıyor... Hiç boşuna uqraşmayın söyLedkLernzLe Karşınızdakine hiç bir zararınız dokunmaz... Tam tersine sizin aSosyaL hayatınıza zarar weirir kendinizi pc başında yemekLe kaLırsınız... :lol: Şimdi siz konuşun durun bize zarar deqiL kendinizi reziL etmekten başka bir haLta yaradıqınız yok...!

Bana diyecekLerdir neden Rowx Leri sawunuyorsun? onLarın yaLakası da diyebiLirLer...! Bende bu soruLara şöyLe cewap wereyim Rowx Loncasından sancaqn en eskiLeri we tecrübeLi arkadaşLar buLunmaktadır. Çoqunu çok iiyi tanımaktayım. HepsiyLe qüzeL qünLermz oLdu... OnLarı her daim sawunurum... Bunu Yeni yetmeLerin anLaması zaten mümkün deqiL....

Not: Yukarıdaki sözLerim bazı Lodos arkadaşLar için qeçerLidir...!

Dün qeceki CentinmenLiqinden doLayı Lodos oLan Kankam LazoqLu (Gökhan'a) Teşekkürü borç biLirim. Kendisi arzLarın içine qeLip kısa süreLi oLan poLemikLerin çözüLmesine yardımcı oLmuştur....

İyi oyunLar... ;)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

SetheriaL yazdı:Merhaba,Öncelikle saat gece 24:00 suların'da oyuna girdim.Klandaşlarımız kadimi kesmek için,birlik,beraberlik içerisine girip herkezin kadim görevini yapmaya çalışmışlardır.Ve saat geceye doğru ilerleyince...Malum herkezin işi gücü vardır,pazar akşamı bazı arkadaşlarımız oyundan çıkmıştır.Ve kendini bilmez,dengesizin biri çıkıp klandan küfür etmeye başladı.Gerçekten bu tür davranışları sizlere yakıştıramıyorum.Hidra eklentisi geldiğin'den beri 1 kere kesmiş değilim ama bu kadarı'da olmaz denilticek kadar arkadaşımız kendi kadimini kesemedi diye lodoslara küfür etmeye başladı.Bu olaya klan kanalından tanık oldum.Böyle insanlara realde mum olup,sanal'da böyle ahlaksızca çirkefleşen insanlara tahammülüm kalmadı artık.Unutmayın'ki sizin gibi bu oyun'da bayanlar,kardeşlerimiz'de oynamaktadır.Lütfen üslubunuzu takının.Arz arkadaşlarıma gelince;Malum Arz ve Lodos kısır döngü olayı her zamanki gibi birbirlerine hakaret edip,dayanışma içersin'de bulunmaksızın ellerinden geleni yaparlar.
Tebrik ederim ela... Tarafsız ve adil bir biçimde yaklaşmışsın konuya üstüne yazacak yorum bulamadım...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Cazfig
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Cazfig »

Ewet Bi Görev İcin Neredeyse Canını KoyacakLaR Ya Bakin Eskiden Kara ve Cevriye Denen Yaratikta $uanki Kadım Hidra Kadar Zordu Ama Herkes Yok Ben ilk Yapacam Yok Ben ilk yapacam ! Yani O Asa & EceL Getiren falan üretimi Yakında Herkesin Elinde Olacak ve O KaDaR Para Koymayada Gerek Yoktur Oda Yakında İslik Calan ve Anka & İnat Kıran Gibi Cöp Olacaktir !

Ben İsteseydim İstediğim Her Saat Yapabilirdim Nedir Acelesi Yok CAnımızı Sıkmaya Gerek yok En Önemliside Bu Oyuna Zaman Gecirmeye Geliyoruz Kalp Kırmaya Huzur Bozmaya AsLa ve asLa Hayir Diyorum.

Sabır Edin Daha Cok ZamanLaR Var Her$ey 39 Dönemi Gibi Olacak !

Not : Ben Tepegoz Ben Elimden Geldiği Kadar Sunucuyu Düzeltmeye Cali$tim ama Gelde Gör Bu Dünyada Her$ey Tersine İyilik Yap Denize At Gibi Ama Artik Kimseye Ellemiyorum Ne Bi Oyun İcin Kimsenin Kalbini Kırdım Nede Bi Oyun icin Hirsizlik yaptim.

Herkese Her Konuda Ba$aRiLaR Diyorum.
Resim

CazfiGTiR
CazfiGTR

Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Kendine iyi bak Ferhat, bu sadece bir ara...Ara vermek iyidir. Artık kadime bile gitmiyorum, gereksiz insan topluluğu.Ayrıca lodoslar daha kendi arasında kadimi kesemiyor.Yeri geldiği zaman çok güzel tekmeyi basan insanlar...
Kullanıcı avatarı
Darsh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Darsh »

FERRO NASIL BİRİYDİ..GELİŞİ YÜKSELİŞİ SON'U. :|
Arkadaşlar önce eski oyuncu olan kendimi tanıtayım ben kimileriniz kötü bilir kimilerinizde dost olarak tanımlandırır.Ama öncelik bu konuda "Ferro" adlı Oyuncu..Bırakmış oyunu,Ferro benim bu oyun başladığımda ilk tanıdığım arkadaşlarımdandır oyun başladığndan değil de.bu Sancak sunucusu açıldığından beri tanırım onu,Ferro'yu size kısaca anlatıcak olursam..Çok iyi biri gibi gözükürdü ilk zamanlar ama artık bu aralar anladım kişiliğini; aramızda geçen bir dialog Sonucu siz çıkartın..!

--oyuna başlıyacağımı söyledim,ondan sonra benim çarım silinmiş tüm itemlerim çalınmıştı ondan rica ettim ferhat bana bir 2 item vrir misn tekrar baslıcam dedm o 40 deren binbir türlü laf söyleyip caydırdı..Sonra ben eskilerden kalmıs bir çarımı buldum onla basladım sonra dedim ona neyse çar işini hallettim borç olarak 5m verir misin dedim ezikde olsa kasabilecek duruma getirmek için AMA "BORÇ" içine dikkat edelim.O param yok hiç falan dedi Sözde. Ama oyunda yansıttıklarını biliriz.Sonra dedim Bana M satar mısın dedim "denemek için onu" o ise "tamam kanka,10m 250 kontör dedi madem parası yok M nasıl satabilecek..Ama ben onu kardeşim bildim dostum bildim o 250 kontör dedi orda bitti zaten anladım onun kişiliğini.Kişiliksiz, yalancı herkesle kavga eden birini daha Kaybetti İKV."OLAY GERÇEKTİR"..!DİKKAT. :) :)
DARSH
` Zaman X Clooney

Dün geçti gitti. Dün gibi, dünün sözü de geçti. Bugün yepyeni bir söz söylemek gerek.
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Darsh yazdı: FERRO NASIL BİRİYDİ..GELİŞİ YÜKSELİŞİ SON'U. :|
Arkadaşlar önce eski oyuncu olan kendimi tanıtayım ben kimileriniz kötü bilir kimilerinizde dost olarak tanımlandırır.Ama öncelik bu konuda "Ferro" adlı Oyuncu..Bırakmış oyunu,Ferro benim bu oyun başladığımda ilk tanıdığım arkadaşlarımdandır oyun başladığndan değil de.bu Sancak sunucusu açıldığından beri tanırım onu,Ferro'yu size kısaca anlatıcak olursam..Çok iyi biri gibi gözükürdü ilk zamanlar ama artık bu aralar anladım kişiliğini; aramızda geçen bir dialog Sonucu siz çıkartın..!

--oyuna başlıyacağımı söyledim,ondan sonra benim çarım silinmiş tüm itemlerim çalınmıştı ondan rica ettim ferhat bana bir 2 item vrir misn tekrar baslıcam dedm o 40 deren binbir türlü laf söyleyip caydırdı..Sonra ben eskilerden kalmıs bir çarımı buldum onla basladım sonra dedim ona neyse çar işini hallettim borç olarak 5m verir misin dedim ezikde olsa kasabilecek duruma getirmek için AMA "BORÇ" içine dikkat edelim.O param yok hiç falan dedi Sözde. Ama oyunda yansıttıklarını biliriz.Sonra dedim Bana M satar mısın dedim "denemek için onu" o ise "tamam kanka,10m 250 kontör dedi madem parası yok M nasıl satabilecek..Ama ben onu kardeşim bildim dostum bildim o 250 kontör dedi orda bitti zaten anladım onun kişiliğini.Kişiliksiz, yalancı herkesle kavga eden birini daha Kaybetti İKV."OLAY GERÇEKTİR"..!DİKKAT. :) :)
DARSH
OHA... Şimdi ferro nun kapatması orhan ne diyecek bakalım bu olaya...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Darsh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Darsh »

delikurt senlede sorunluyduk ama bu olaya objektif bakarsak FERRO Böyle bir adam işte sen biliyosun zaten onu.~ :D
` Zaman X Clooney

Dün geçti gitti. Dün gibi, dünün sözü de geçti. Bugün yepyeni bir söz söylemek gerek.
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Mert bu kadar aşağılık olduğunu bilmiyordum.
Sana para vermek istemedim diye yaptığın çirkefliğe bak.
Senin bu kadar #@!? biri olduğunu bildiğim için zaten sana 5 kuruş vermedim.
Vermek zorunda mıyım ki?
Para benim param değil mi?
Zaten kendin de söylemiştin msn'de demin bu oyunun en #@!? benim falan diye...
Şimdi siliyorum seni msn'den.
100 kontör de cebine kalsın.
Ayrıyeten bizim özel muhabbetlerimizi foruma taşıman başlı başına bir terbiyesizlik.
Numaramı da sil.. Bir daha asla ne ara ne de sor beni...
Oyunu bıraktığımı duyunca itemleri bana ver diyecek kadar adi bir insanmışsın gerçekten bunu da bugün öğrendim...
En son FERRO tarafından 15 Şub 2010 16:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
Darsh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Darsh »

asdadasda:D Ben senden oyunu bıraktıgın ıcın ıtemlerını ver flan demedm gel knsma günlüğünü atayım.Beni msnden sil dedm hyr dedn 100 kntr atayım öyle sil dedm olur dedin . ama kontörü önce at dedin Doğruları söyle be ferhat. oyundayken dürüst değildin oyunu bıraktın artık adam ve dürüst ol be kardesm :) ;)
` Zaman X Clooney

“Genel Sohbet” sayfasına dön