SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ
savaşçılar gb ye giremio büyücüler girioda noluo
savascı her türlü 3 atar büyücüye ancak bi büyücü iyi kullanılırsa zihin yemeden kesebilir savaşçıyı ve şuda var arkadaş haklı zihin tutulma atıosak biz sizde bb yi 15 yapın
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Savaşçının attığı zihin tutarsa amuda da kalksan kesilirsin. Velev ki zihin tutmadı; adam dinazor içti diyorsun. Bu durumda senin kutup ve zihin saldırıların boşalır.Technical yazdı:Technicall
Ben sizin bu söylediklerinizden hiçbirine katılmıyorum . Karakterimin adı Technicall . Bilen biliyor . Kestiğim savaşçılar ful çt . Kesiliyoruz diyorsunuz sizin hatanız . Savaşçıyla vs yapıyorsunuz ama yetenekleriniz çemberlitaş grup bölgelerine ayarlı ? Kesilmeniz çok normal . Zaten bu durumda anormal olan kesmenizdir .
Ben 2 dinazor içtikleri halde savaşçıları her zaman olmasada kesiyorum . örneğin feloonxunruly adam 2 tane dinazor içti ama kestim . Bir sürü örnek verebilirim size . Büyücü savaşçı vs lerinde önemli olan bi kaç parça item maraton itemler ve doğru ayarlanmış yetenekler .
Yetenekleri düzgün dağıtılmış bir büyücünün savaşçıya kesilme ihtimali %30'dur . Anlayan anladı .
Bi Kaç Fotoğraf
Geçen sürede savaşçının zihin+deparı geri gelir. Bu durumda yine yatırır seni. Can iksiri içme hakkı verirsen işini bilen bir savaşçıya kazanma ihtimalin %10'dan daha azdır.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kesinlikle Techincal'a katılıyorum 1200 buz 708 elektrikli büyücüm var savaşçıları maraton ayakkabı ve doğru yeteneklerle zihin tutulması haricinde çoğu zaman alıyorum.
İyi O zaman bende içeyim iksiri çok zor bir şey değil . kaldıki o fotoğrafda gördüğün felon x unruly 2 tane dinazor içti gene kesitm ? can iksiri içtiği halde kestiğim daha birçok savaşçıda var . sen savaşçının durdurma menziline girmediğin zaman o kadar sorun olmuyor . deparı açıldığı zaman zaten ölmüş oluyor ? kaç tane iksir içecek bu adam kaldıki dediğim vs içindi ! bende büyü kritik içeyim gelsin yanımada göreyim ?Gulyabani yazdı:Technical yazdı:Technicall
Savaşçının attığı zihin tutarsa amuda da kalksan kesilirsin. Velev ki zihin tutmadı; adam dinazor içti diyorsun. Bu durumda senin kutup ve zihin saldırıların boşalır.
Geçen sürede savaşçının zihin+deparı geri gelir. Bu durumda yine yatırır seni. Can iksiri içme hakkı verirsen işini bilen bir savaşçıya kazanma ihtimalin %10'dan daha azdır.
GB yetenekleriyle savaşçı kesmeyi beklemek de pek akıllıca değil "bence"Timeofdeath yazdı:Bilader o kadar bölge atıyoruz tutupta büyü bozmaya 15 vermek aptallık olur 'bence'
Sizi kesen savaşçılar GB yetenekleriyle kesmiyor sonuçta.
Bu kadar isyan etmene pek anlam veremiyorum.
Senin açından çok iyimser olayım.Technical yazdı:İyi O zaman bende içeyim iksiri çok zor bir şey değil . kaldıki o fotoğrafda gördüğün felon x unruly 2 tane dinazor içti gene kesitm ? can iksiri içtiği halde kestiğim daha birçok savaşçıda var . sen savaşçının durdurma menziline girmediğin zaman o kadar sorun olmuyor . deparı açıldığı zaman zaten ölmüş oluyor ? kaç tane iksir içecek bu adam kaldıki dediğim vs içindi ! bende büyü kritik içeyim gelsin yanımada göreyim ?Gulyabani yazdı:Technical yazdı:Technicall
Savaşçının attığı zihin tutarsa amuda da kalksan kesilirsin. Velev ki zihin tutmadı; adam dinazor içti diyorsun. Bu durumda senin kutup ve zihin saldırıların boşalır.
Sana depar attım; skill vuramadım zihin attın çünkü.
Menzilde duruyorsun kafana "dikkat dağıtmayı" bastım. Bu skill'de 15 puanım varsa zaten mümkünü yok menzilde durmana. Zaten attığın her hasar skill'inde hareketsiz kalıyorsun ve savaşçı sana biraz daha yaklaşıyor! Kutup açtın.
Canım 30 kaldı bu arada.
Dinazor iksirimi içtim.
Canım 100. Senin kutupta da süre var; zihinde de süre var. Oysa benim depar geri geldi. Kafana 3 tane vursam zaten yerdesin.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- Razor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Unruly
FeLLoNxUnRuLy nin ws den sonra 20 canı kaldı ve ws bittikden sonra sen ona daldığın için can iksiri çekti... Sen Ws deki adama dalacak kadar EDEBSİZSEN eğer ikir içmek büyük bir zevkti... Tamam Tamam KraL sizsiniz Ama unutmayın Bızım UnruLy'de Agacı kökten kraLı g****n s******r...

benim için iyimser falan olma az önce gözünün önünde ŞAKİRPAŞALIYI iksir içtiği halde kestim ? geç savaşçına kes beni iksir serbestse bizde içeceğimiz iksiri bliyorzGulyabani yazdı:Senin açından çok iyimser olayım.Technical yazdı:İyi O zaman bende içeyim iksiri çok zor bir şey değil . kaldıki o fotoğrafda gördüğün felon x unruly 2 tane dinazor içti gene kesitm ? can iksiri içtiği halde kestiğim daha birçok savaşçıda var . sen savaşçının durdurma menziline girmediğin zaman o kadar sorun olmuyor . deparı açıldığı zaman zaten ölmüş oluyor ? kaç tane iksir içecek bu adam kaldıki dediğim vs içindi ! bende büyü kritik içeyim gelsin yanımada göreyim ?Gulyabani yazdı:Technical yazdı:Technicall
Sana depar attım; skill vuramadım zihin attın çünkü.
Menzilde duruyorsun kafana "dikkat dağıtmayı" bastım. Bu skill'de 15 puanım varsa zaten mümkünü yok menzilde durmana. Zaten attığın her hasar skill'inde hareketsiz kalıyorsun ve savaşçı sana biraz daha yaklaşıyor! Kutup açtın.
Canım 30 kaldı bu arada.
Dinazor iksirimi içtim.
Canım 100. Senin kutupta da süre var; zihinde de süre var. Oysa benim depar geri geldi. Kafana 3 tane vursam zaten yerdesin.
Sana şu kadar diyeyim kuklacının seçilmişini kesmek, şakirpaşalıyı kesmekten daha zor. Bilmiyor oynamayı 
Tamamını izlemedim zaten geldiğimde şakirde iksir + 20 canı falan vardı.
Tamamını izlemedim zaten geldiğimde şakirde iksir + 20 canı falan vardı.
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
gb skıllerıyle savascı kesemez demişsiniz galıba buyucu ıcın
yalan, ıftıra, palavra, dedikodu 
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx